Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 8. november 2013

SaLuSa av Madad, 8. november 2013

SaLuSa 8. november 2013

Solen sender dere meget intense energimønstre som er i ferd med å fullføre deres grunnleggende transformasjonsprosess til å bli Lys-Vesener. Så snart dere har absorbert disse energiene inn i dere, vil kroppen deres være klar til å motta og ta inn alt som deres bevissthet vil oppleve. Solen er porten som leder til andre dimensjoners virkeligheter og det som dere ser som solstormer, som enorme flammetunger på Solen, er mektige overføringer av energi som blir sendt til planeten deres og alle hennes beboere fra de høyere frekvenser. Dere kan føle denne rene energien fra Solen når dere står i stillhet, uten å bevege dere, i sollyset. Det er den varme og kjærlige berøringen av Kjærligheten som blir sendt inn til dere og hjelper kroppene deres å forvandle seg slik at de kan ta imot alle de høyere frekvensene som blir sendt dere i dette øyeblikket. Kjenn på deres egen kropps respons på dette Lyset og ønsk disse energiene velkommen, for de inneholder alle de nødvendige mønstrene som gjør deres vellykkete transformasjon mulig.

I dette øyeblikket blir alt gammelt feid vekk og løser seg opp i det mektige Lyset som omgir dere, så der kan oppleve at noen tanker og minner stadig vekk dukker opp i tankene deres. Det kan synes som om de ikke vil forlate dere selv om dere har akseptert dem og latt dem fare. Deres sinn trenger noen tid for å bearbeide alle disse forandringene som skjer, og vi ber dere stole på at disse gamle tankene er renset ut og borte, og at dere ikke trenger å fokusere på dem mer. Send dem ganske enkelt Kjærlighet og Lys og føl at de ikke kommer fra hjertet deres, så vil også sinnet deres la dem fare, for hjernen deres var i lang, lang tid programmert slik at den fungerte som den som ”programmerte” virkeligheten deres, og noen ganger holder den fremdeles fast på de tingene eller temaene som pleide å være så attraktive for dere. Uttrykk derfor kjærlighet til dere Selv og deres sinn og føl Kjærligheten som sprer seg gjennom hele deres vesen.

La Kjærligheten helbrede dere fullstendig og ha overhodet ingen tvil om at den er mektig nok til så å gjøre. Kjærligheten er den mektigste skapende Kraften i dette Universet og når dere fullstendig uten frykt uttrykker deres intensjon til den, så vil dere oppleve dens mektige, men likevel milde kraft strømme inn i dere og bære dere med seg inn i deres egen høyere virkelighet. Hold ikke tilbake disse følelsene som Kjærligheten skaper i dere, for det er så mange mennesker som venter på å føle dem og er rede til å bli vekket opp de også til høyere innsikt i Skaperverket. Del av deres Kjærlighet over alt hvor dere går og vit at uten å be om mer, så vil Kjærligheten alltid og uten ende flomme gjennom dere og sørge for at dere er i harmoni med alle hennes uttrykk, uansett hvilken form de bærer i seg for øyeblikket.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler også den Kjærligheten som så mektig er tilstede i min egen fysiske form som jeg nå bærer. Innse at én enkelt kjærlighetsfylt tanke kan gi dere en så intens energi at den vil vare hele dagen og på dette viset kan dere dele denne skjønne følelsen med alle andre. Å føle den Kjærligheten som til enhver til er tilstede omkring dere er hva dere burde fokusere på. Vi elsker dere.

Kanalisert av: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/NORWEGIAN

Oversetter: Leif

Norske oversettelser blir også lagt ut på: http://peacelovelove.blogspot.pt/ og http://galacticchannelings.com/norske/index.html. Der finner du også Matthew Ward og Sheldan Nidle på norskskede Moder Jord som det er nå, så vi ønsker å inspirere dere enda mer til å bruke den, sammen med all deres økende indre kraft og visdommen som dere har ervervet ved å gjennomgå så mange læreerfaringer på så kort tid. Vi kan si at “valget er deres”, for det finnes ikke lenger noen andre som er ansvarlige for deres egne erfaringer. Vi vet at dere er rede til å ta dette ansvaret og følge den endeløse veien gjennom deres evolusjonsprosess. Vi kan allerede se dere i vår felles virkelighet som vi alle har valgt å delta i.





Share |



Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge