Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


SaLuSa 9. August, 2013

Vi kan se hvordan Lyset øker på planeten deres for hver dag som går og vi føler også hvordan dere i stadig større grad føler at dere er ett med Henne, og dette gjør det mulig for Moder Jord å kvitte seg med de siste rester av negative energier. Det vil bli en del forandringer i været, det er nødvendig, men dere kan være trygge på at det ikke vil bli katastrofer slik mange fortsatt ønsker at dere skal tro. Sett deres fokus på de positive energier som kommer deres vei og kast av dere all tvil for alltid, ettersom alle er på nøyaktig riktig sted og tid for å erfare det som de hadde planlagt før de kom inn i dette livet. Alt er som det er ment å være, så å klandre eller beskylde andre vil ikke hjelpe noen, og spesielt ikke de som er involvert i slike opplevelser. Send dem i stedet Lys og Kjærlighet, eller send det til det stedet hvor disse forandringene skjer, så vil dere umiddelbart se resultatet. Hold deres fokus på uforbeholden kjærlighet, fordi dette er den energien som vil løfte dere fremover. Dere har mer enn nok erfaringer med sinne og hat, så dere er nå i stand til å se hvor forskjellig resultatet blir.

Vi er aldri mer enn en tanke unna og vi er alltid der hos dere. Vi ser at en del av dere enda sliter med at dere ikke vet når og hvor vi vil komme, men vi forteller dere nok en gang at vi vil komme i det rette øyeblikk, så det beste er at dere kaster alle slike bekymringer over bord. Dette er øyeblikket og alt ligger klart og ferdig, så dere behøver bare å tillate at det manifesterer inn i deres virkelighet. Tvil er selvfølgelig ikke til noen hjelp i denne prosessen, så åpne hjertet og virkelig tillat dere å føle den skjønnhet og overdådige stråleglans av det som skal komme. La tankene deres se inn i fremtiden så ofte dere kan i løpet av dagen, så vet vi at dere vil føle hvor nær det er å bli til virkelighet og at det vil få dere til å smile. Nyt disse øyeblikkene, for dere vil huske dem i lang, lang tid som de skjønneste opplevelsene i deres mange liv.

Gjør dere selv klare til den neste delen av deres oppstigningsprosess, fordi deres liv vil forandre seg raskt, uten unødig stans, og selvfølgelig vil dere ikke at det skal stanse opp heller. Det vil bli en forbløffende reise oppover mot full bevissthet og til den tilstanden av frydefull og lykkelig væren, som vi så mange ganger har snakket om. Husk på hva vi har fortalt dere, og fortsetter å fortelle dere, så vi føler at dere vil føle den spente forventningen ved å være en del av det. Vi vil snart kunne snakke direkte med dere, tvil ikke på det, for vi vet hvor viktig informasjon er for dere. Stol på at dere har gjort tilstrekkelig store sprang fremover og at dere nå er rede til å ta imot mye mer informasjon, uten å bli bekymret. De som ikke ønsker å ta i mot denne informasjonen vil simpelthen ignorere den, på samme måte som all annen slik informasjon, inntil de er klare for den. Bekymre dere ikke for noen, fordi de velger å forbli her på dette vibrasjonsnivået for å få ytterligere erfaringer i de lavere vibrasjoner, og ville ikke føle seg bekvemme med de høyere vibrasjonene. Men kjærligheten vil alltid være der - og dere hjelper dem med deres egne høyere vibrasjoner - til å forstå sine egne valg, også når det kan synes som om de har stengt seg selv helt av fra å akseptere dette nye. Bare fortsett å sende dem deres kjærlighet og vit at det hjelper dem i deres læringsprosess.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi er like oppglødde som dere over det som skal komme. Vi sender vår kjærlighet til dere alle. Vi kjenner oss fulle av glede og føler at det er gjensidig.

Channeler: MADAD

Weside: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-09082013.html

Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge