Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


SaLuSa 6. August, 2013

Vibrasjonsnivået deres øker eksponentielt fra dag til dag og de av dere som forbereder dere selv for enda høyere vibrasjoner, begynner allerede å kjenne forandringen inni dere. Evnen deres til å absorbere det innkommende Lyset og ta det inn i dere, har økt enormt og dette vil om kort tid også bli synlig i det ytre. Enda en bølge av renselse har skyllet over dere og Moder Jord, og dere kan formelig føle det i luften. Lyset fra Solen er klarere fordi dere nå er i stand til å motta høyere frekvenser enn noensinne tidligere. Se dere omkring og se det for dere selv og føl denne friske, nye energien overalt. Den gamle energien av lidelse og sorg er i ferd med å bli erstattet med en ny energi full av Kjærlighet og medfølelse for alle mennesker uten unntak. Jo mer dere rydder opp i “gammel bagasje”, jo mer vil dere føle denne nye friskheten og Kjærligheten omkring dere, så nøl ikke et øyeblikk med å fullføre det dere startet på for så lenge siden, som har vært vanskelig og smertefullt, for nå kan dere enkelt kaste av dere selv de vanskeligste temaer fordi frekvensene har økt ”talløse” ganger, og selvfølgelig har dere nå blitt oppmerksom på denne prosessen ved at dere allerede ”vet” når ting krever at dere tar tak i dem. Det kan tenkes at noen velger å ignorere den, men det er helt og holdent deres eget valg i hvilket tempo dere vil gå gjennom den, men vi vil likevel minne dere på at det aldri har vært enklere for dere å tre helt inn i Lyset enn det er nå.

Dere er nå inne i tiden for deres sanne oppvåkning og vi er lykkelige for å være her sammen med dere. Legg derfor all deres tvil bort og føl ganske enkelt vår energi som strømmer til dere. Vi vet at dere ønsker å se at vi endelig lander, og likevel er det slik at jo mer dere fokuserer på vår energi, jo mer trekker dere til dere disse tingene, som for eksempel avsløringen og landingene. Alle budskapene våre handler egentlig om å virkelig føle oss og føle tilknytningen til oss uten noen som helst bekymring om når og hvor. La dette være en del av vår felles plan om å komme sammen, og når det rette øyeblikket kommer, tro oss, vi vil ikke ”kaste bort” så mye som et minutt før vi ankommer til en så strålende vakker anledning, som fortsatt overgår det de fleste av dere kan forestille dere, selv de som er ”i fase med” vår energi og allerede føler at vi er på vei.

Lytt alltid til deres indre veileder, for den kan aldri lyge for dere, og føl på tiltrekningskraften fra det dere vil oppleve i de høyere vibrasjoner, som er i ferd med å bli til virkelighet for dere. Det å forberede seg til dem er svært viktig og det er årsaken til at vi ofte minner dere på at dere forbereder dere selv og også på de forandringene som er nødvendige før dere kan tre inn i dem. Vi vil også minne dere på at etter at dere får se all denne skjønnheten med deres egne øyne og får føle disse skjønne følelsen i deres kropp, så vil det gå fullt opp for dere hvorfor det var så nødvendig å forberede seg på akkurat den tidsperioden. Tenk også på, at når dere går inn i deres nye virkelighet, så vil dere ha mer enn nok av tid til det dere liker best og trenger ikke bekymre dere om å gå glipp av noe viktig, ettersom det ikke er mulig å komme for sent – så fokuser tankene deres på hvordan livet om kort tid vil arte seg og om ikke lenge vil det gå opp for dere at dere har forlatt ”tids-illusjonen” og at livet deres har endret seg.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi er her for å hjelpe dere å nå det mål dere har satt for dere selv og som de fleste av dere nå er oppmerksom på. Føl – kjenn – energien vår og legg vekk alle gamle forestillingene dere en gang hadde, som ikke har gått i oppfyllelse, for de holder dere tilbake, og lytt til oss når vi forteller dere at vi kommer til dere på det skjønneste vis. La dere flyte med i Nuet, kom på linje med oss og tillat dere virkelig å kjenne på den vidunderlige energien som oppstår når dere lar dere flyte med i utviklingens strøm.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Oversetter: Leif

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge