Home > > Sheldan Nidle - November 23, 2010

November 23, 2010

7 Cauac, 17 Xul, 7 Ik

Selamat Jarin! We zijn er weer met meer informatie. Overal op jullie wereld begint een geweldige economische ineenstorting zich te realiseren. Vele insiders trekken snel hun investeringen terug uit de mondiale aandelen- en obligatiemarkten. Deze rijke en invloedrijke beleggers erkennen dat hun collega’s in de duistere kliek hun ondergang tegemoet gaan en een grimmige en onaangename toekomst te wachten staat. Het huidige economisch systeem is in principe om het leven te ondersteunen, maar ondanks het duidelijke bewijs van dit alles om hen heen, is de kliek vastbesloten een manier te vinden om uit deze hachelijke situatie te geraken. Hun steeds wanhopiger plannen tonen hen hoe hopeloos de mondiale condities zijn en dat de enige uitweg is het onvermijdelijke te accepteren en toe te staan dat het grootse plan van de aardse bondgenoten zich volledig kan manifesteren. Helaas, de kliek ziet dit als de laatste optie. Maar het feit blijft dat dit de manier is om de escalerende calamiteit eenvoudig op te lossen en een veilige en duurzame welvaart voor iedereen mogelijk te maken. Deze welvaart zal echter de bevrijding betekenen van de manipulatie van de kabbalisten en dit verontrust hen ten zeerste.

De huidige mondiale omstandigheden lijken kleine tekens van opleving te tonen in verschillende nationale economieën, maar deze indicaties zijn in tegenspraak met de onderliggende condities die zich blijven verslechteren. De kabbalisten beseffen de waarheid hiervan en hun recent mislukte pogingen om de openlijke en geheime goudreserves wereldwijd te controleren zijn een ander teken van hun paniek en ontsteltenis over wat hen te wachten staat. Het is prijzenswaardig dat onze aardse bondgenoten erin zijn geslaagd om de controle over het grootste deel van het verborgen goud op de wereld in stand te houden en alle grote transfers te stoppen van de gouddeposito’s van de mondiale centrale banken. Inmiddels staan de waardes op het spel van de mondiale valuta’s, zoals de Euro en de dollar die te maken hebben met extra devaluaties. Het is duidelijk dat het tijdperk van fiat geld bijna voorbij is. Overal vandaan klinkt de roep om de terugkeer van de harde valuta en de financiers die in het geheim akkoord gaan met de plannen van onze aardse bondgenoten lopen hierbij voorop. De dreigende ineenstorting van het fiat monetaire systeem wordt versterkt door dezelfde endemische fraude en bedrog die het mondiale bankieren hebben gekenmerkt na de Tweede Wereldoorlog.

Het is duidelijk een kwestie van ‘de zonden van de vaders worden bezocht aan de kinderen’, zoals blijkt uit de dagelijkse verwarring van de verschillende recente noodlottige trucs. We kijken naar deze kliek als ze spartelen, snakkend naar adem als een vis op het droge. En toch hebben deze kabbalisten nog een uitweg uit dit pijnlijke dilemma – volledige medewerking met onze aardse bondgenoten! Het zou hen kunnen verbazen te weten wat een faire en open medewerking teweeg kan brengen. Inderdaad, hun angst voor de gevolgen over de waarheid die naar buiten komt zou een stuk minder ernstig zijn dan die ze nu vrezen. Bovendien kan het vrijwillig delen van hun immense rijkdom hen helpen een zekere mate van clementie te bereiken indien dit de wijze, waarop zij door de samenleving worden gezien, misschien drastisch verandert. De Anunnaki waren inderdaad wijs toen ze hen instrueerden hun wegen te veranderen en meer vatbaar te worden voor nieuwe vormen van percepties. Nu het moment van het mondiaal delen van de rijkdom is gearriveerd, stellen wij deze weg voor als een manier voor de kliek om een aantal van de huidige problemen met de aardse bondgenoten op te lossen.

De huidige focus van ons eerste-contact-missie is een pleidooi voor verandering. De werking van jullie mondiale werkelijkheid heeft nu de grenzen van levensvatbaarheid bereikt. Dit betekent dat er iets moet veranderen en wel snel! Hierbij komen de geweldige veranderingen in het bewustzijn waar jullie doorheen gaan, in het bijzonder met betrekking tot het mondiale milieu, dat nu volstrekt onvoldoende de vorderingen van jullie innerlijke veranderingen weerspiegelt. Jullie zouden nu in een totaal andere wereld moeten leven. Het tijdperk van het duister is ten einde en de overgang naar de door het Licht aangestuurde werkelijkheid is onderweg. Het is triest dat de duistere zielen zo wanhopig zijn dat ze zich aan hun oude, controlerende manieren vastklampen en blijkbaar nog steeds niet bereid zijn sommige nieuwe en spannende perspectieven te aanvaarden. Men kan zich afvragen of deze onverzettelijkheid wijs is, aangezien de kracht van verandering gewoon te sterk is om nog langer weerstand te bieden. Een enorme reeks transformaties staart hen in het gezicht en het is tijd om los te laten wat niet langer opgelapt kan worden.

Gedurende de weinige tijd die er voor hen nog resteert, moet de kliek de focus volledig richten op het bedenken van een gedetailleerd plan waarmee ze onze aardse bondgenoten kunnen benaderen in een ware geest van samenwerking. Een dergelijke verandering in houding kan wonderen voor hen verrichten. Onze aardse bondgenoten beschouwen de redenen voor de komende veranderingen als een heilige taak die geïnspireerd is door de decreten van de Hemel. En de Hemel is de inspiratiebron voor vergeving! Om dit mogelijk te maken moet er een atmosfeer van Liefde en samenwerking ontstaan. Maar in het geval van een aanhoudende obstructie kan een onzalig lot voor deze laatste duistere kliek geprojecteerd worden. We begrijpen de spelen die millennia geleden door zijn vroegere Anunnaki-meesters zijn ingevoerd, maar nu is het tijd voor de kliek om deze ‘games’ te weerleggen en naar buiten te komen om de waarheid te vertellen over de laatste paar millennia. Deze daad, gekoppeld aan een houding van volledige medewerking, kan het lot aanzienlijk verlichten. Deze kans moet snel aangegrepen worden en het is tijd om ons vriendelijk advies op te volgen.

Moeder Aarde gaat verder met haar campagne om haar bewoners aan het oppervlak te waarschuwen dat een groot aantal geologische veranderingen gaat beginnen. De inleiding hiertoe neemt de vorm aan van een snelle stijging van aardbevingen van 7.0 en hoger op de schaal van Richter. Deze schokken manifesteren zich overal op de planeet met als doel alle mensen te waarschuwen over hoe belangrijk het is om hun voorlopige veranderingen naar het volledig bewustzijn te voltooien en om naar Binnenaarde te verhuizen om het proces af te maken. Gaia wil haar binnen- en buitenwereld verenigen en dit moet in drie stappen plaatsvinden. De eerste stap was een serie enorme schokken en vulkanische uitbarstingen tussen de jaren 1870 en 2000. De tweede stap, die nu onderweg is, is waarschijnlijk catastrofaal voor de mensen en Gaia is van plan dit in fasen uit te voeren. De oplossing voor de mensheid is verder te gaan en zijn overgang naar het volledige bewustzijn te voltooien.

Jullie planeet is een levend Wezen in transitie, zoals jullie allen. Het belangrijkste instrument voor jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn is het eerste contact. Wij komen naar jullie wereld in het volledige besef van deze heilige verantwoordelijkheid. Op dit moment is er één laatste machtige duistere groep op jullie wereld die al vele keren door ons gewaarschuwd is over de gevolgen van zijn voortdurende koppigheid. Toch blijft het volharden in zijn hang naar macht en blijft jullie de veranderingen ontzeggen die jullie zo wanhopig nodig hebben. De Hemel heeft ons gevraagd elk resterend obstakel naar jullie volledig bewustzijn op te ruimen, dus wat wij als eerste gaan doen is deze duistere zielen duidelijk maken dat nu hun enige intelligente optie nog is, samen met de gehele mondiale samenleving, de snelweg naar vrijheid te nemen. We willen het heel duidelijk maken dat elke negatieve actie nu kan resulteren in ernstige consequenties.

Het eerste contact is een operatie waartoe we ons hebben verplicht dat deze succesvol zal zijn. Wij zullen niet eerder vertrekken dan op het moment dat jullie weer teruggekeerd zijn naar het volledige bewustzijn en jullie bezig zijn jullie nieuwe sterrennatie te vormen. De Agarthanen staan klaar om jullie te helpen en mee te doen aan deze spannende onderneming. De hereniging van Binnen- en Buitenaarde is het begin van het proces om dit zonnestelsel terug te brengen naar zijn oorspronkelijke energiepatronen. We staan te popelen om te zien waartoe jullie volledig in staat zijn. Wanneer de eerste intergalactische conferenties in jullie sterrennatie worden gehouden, begint jullie uniek potentieel zich te tonen. Deze belofte ligt diep in je verscholen toen jullie begonnen aan je beperkt bewustzijn avontuur, en nu is de tijd voor jullie gekomen om te worden waarvoor jullie zijn gecreëerd.

Vandaag spraken we over onze zorgen inzake de duistere kabbalisten en stelden een manier voor om substantieel de gevolgen te verlichten die door hun bedrog en trouweloosheid worden aangetrokken. Het pad dat zij kozen kan hen nu brengen naar een waardevolle mogelijkheid voor een eervol herstel of daarentegen naar een bittere spijt vanwege de rechtvaardige straffen als gevolg van hun verraad. Besef, beste vrienden, in je hart der harten dat de eindeloze overvloed en eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Als Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.