Home > Nederlands > Sheldan Nidle - April 13, 2010

April 13, 2010

6 Etznab, 1 Kank'in, 5 Caban

Selamat Jarin! We keren terug met meer informatie over jullie wereld. Op dit moment blijven onze aardse bondgenoten hard werken aan het ondermijnen van het huidige bankstelsel. Sinds de start van het fractioneel bankieren in de periode 1810 – 1815 heeft de duistere kliek het voor elkaar gekregen om langzaam de controle te krijgen over het mondiale bankstelsel. Dit stelsel, evenals zijn partner de natiestaat, is schatplichtig aan geldbelangen op jullie wereld. De oppositie bestaat uit diverse verlichte individuen die de verschrikkelijke onrechtvaardigheden van dit systeem zagen en probeerden dit te hervormen. In de laatste paar decennia deed zich de gelegenheid voor deze enorme verandering te verwerkelijken. De uitzichtloze situatie rond jullie wereldeconomie is een dwingende reden om deze hervorming op de juiste wijze te doen. We hebben toegezien hoe jullie hebzuchtige en arrogante kliek een complot smeedden om dit te voorkomen, maar dit bewees een moeilijker weg te zijn dan de kliek oorspronkelijke in gedachten had. Een grote groep van geharde profiteurs heeft de kliek, vanuit een meedogenloos wraakgevoel, aangepakt op een wijze waarvan gezegd kan worden dat er momenteel een ziekmakend soort kannibalisme plaatsvindt.

Terwijl deze zelfvernietigende vreetgekte voortduurt, vliegt de kliek onvermijdelijk op zijn ondergang af. De wereld kijkt toe hoe deze groteske voorstelling zijn absoluut dieptepunt bereikt. Intussen versterkt onze interventie de activiteiten van onze aardse bondgenoten. Jullie beperkt bewuste wereld wordt beheerst door geld en macht, die ervoor zorgen dat de staat moet luisteren naar de grillen van de rijken. Deze symbiotische relatie verlangt nu een snel einde. Onze aardse bondgenoten begrijpen dit en hebben een serie nieuwe overeenkomsten opgesteld tussen de verschillende staten, de machtigen en ons. Deze zeldzame vogels begrijpen hoe belangrijk het is om een situatie te creëren waarin de ‘oude manieren’ een gevaar vormen waardoor ze uiteindelijk afgedankt worden. Deze strategieën zijn dicht bij het bereiken van hun doel. Velen op jullie wereld zijn nogal gefrustreerd over de lange duur van dit alles. Wij begrijpen dit en gebruiken onze eigen plannen om het langverwachte einde van de oude wegen te versnellen. Jullie oude werkelijkheid kraakt zichtbaar onder de gezamenlijke druk van de acties van zowel de kliek als onze aardse bondgenoten.

Terwijl deze vreemde operatie onderweg is, heeft Moeder Aarde erop aangedrongen dat we ons tijdschema drastisch moeten versnellen. De recente toename van aardbevingen met een kracht van 7 en meer op de schaal van Richter is een duidelijke waarschuwing voor wat zij van plan is, evenals het niveau van uitsterven van veel bedreigde planten en dieren. Ondertussen gaat het smelten van de gletsjers op het noordelijk halfrond onverminderd verder. De Zuidpool is vooralsnog een ander verhaal; hier worden miljoenen mensen beïnvloed door het enorme gat in de ozonlaag en we zijn druk bezig geweest om dit gat te repareren, met als gevolg dat de Antarctische gletsjers weer aan het groeien zijn. Onze volgende klus is een dergelijke hulp te verlenen bij het Arctische gat (noordelijk) in de ozonlaag, maar Moeder Aarde beschouwt dit als ondergeschikte aanpassingen. De lichte verschuiving in de hellingsgraad van 23,5 van de Aarde die de aardschokken in Chili veroorzaakte, is weer een ander voorteken van wat Moeder Aarde van plan is. We vergaderen regelmatig met onze aardse bondgenoten om deze vitale zaken te bespreken en zijn begonnen aan een serie gesprekken met belangrijke aardse regeringen.

Jullie ecosfeer is behoorlijk in opstand en Moeder Aarde wil dat jullie spoedig haar oppervlak verlaten om jullie nieuwe huizen in de prachtige 5-D wereld in Binnenaarde te betrekken. Herinner je dat de Aarde, evenals alle sterren en planeten, hol is. In haar bevindt zich de schitterendste werelden vol bezienswaardigheden, geluiden en geuren die jullie zullen verbazen! Om jullie daar te krijgen moeten we het werk van de Hemel voltooien om jullie terug te brengen naar het volle bewustzijn. Dit is geen geringe taak nu de belangrijke regeringen van jullie wereld complotten smeden met het duister om jullie van je bestemming weg te houden. De Hemel verzekert ons opnieuw dat dit doel niet onderhandelbaar is en dat in de ophanden zijnde periode deze grootse transitie gaat plaatsvinden. We hebben een team samengesteld dat nauw samenwerkt met de Spirituele Hiërarchie van jullie planeet en een vast tijdschema is overeengekomen. We vroegen onze aardse bondgenoten hun plannen te versnellen om het duister uit hun macht te zetten en wij implementeren ondertussen een speciaal plan om jullie conversie door de Lichtkamer naar volledige bewuste wezens te versnellen.

Deze verschillende plannen worden momenteel volledig herzien door onze Commando Raad en de gehele vloot. Wij brengen een aantal van onze atmosferische vlooteenheden in een nieuwe positie en vragen onze familie in Agartha ons te helpen bij het oplossen en activeren van de nieuwe eisen van de verschillende scenario’s. Wij moeten jullie soepel en snel overbrengen naar Binnenaarde, waar speciale zones gereserveerd zijn waarin diverse kristallen steden voor jullie zijn gebouwd. Hier zullen jullie de levende woonhuizen en Lichtkamers vinden waar jullie je transformatie naar volledig bewuste wezens zullen ondergaan. Een lesprogramma is samengesteld om jullie te informeren over de etiquette die jullie nodig zullen hebben wanneer je eenmaal volledig bewust bent. Zodra jullie deskundig zijn en jullie prettig voelen bij jullie nieuwe bewustzijnsstaat, op dat moment zijn jullie gereed om bij de galactische samenleving geïntroduceerd te worden. In het begin zullen jullie leven in een typische Agarthanen ‘podlet’ (familiegroep, zie het boek Jullie Eerste Contact), waar je vrijelijk kunt discussiëren over wat je ziet en beleeft.

Deze aanpassingsperiode vindt plaats terwijl Moeder Aarde jullie vroegere oppervlaktewereld reconstrueert. Deze enorme herinrichting moet gebeuren nadat alle levende wezens geëvacueerd zijn. Wanneer eenmaal de nieuwe topografie gerealiseerd is, zal de nieuwe ecologie geïntroduceerd worden. Moeder Aarde wil een gevarieerder en een vriendelijker serie levende zones op de wereld installeren, en haar nieuwe landen, zeeën en luchten zullen de woongebieden worden van veel nieuwe schepsels en planten. De enige kunstmatige structuren moeten de kleine speciale dorpen worden die geplaatst zijn op belangrijke knooppunten van het oppervlak, waar jullie, als de nieuwe rentmeesters/hoeders, van Moeder Aarde haar talrijke gebieden in stand houden met rituelen, dans en gezangen. Jullie allen dienen Moeder Aarde te eren en jullie zijn verantwoordelijk voor het welzijn van al haar levensvormen op deze meest kostbare van alle werelden.

Deze gezamenlijke activiteit met de walvissen/dolfijnen zal jullie laten zien hoe gemakkelijk het is om te werken met jullie medemensen en ook met de andere bewuste wezens om de natuurlijke balans van planeten te bewaren en het goddelijk plan te ontvouwen. Als volledig bewuste wezens nemen jullie je rol op van fysieke Engel en gebruiken jullie je vermogen om van je thuiswereld een waar paradijs te maken voor alle levende aspecten van een liefdevolle en zorgzame Schepper. De samenleving die jullie creëren zal elke individu koesteren en jullie galactische samenleving zal elke voorkomende uitdaging creatief kunnen oplossen. Als mens zullen jullie bekend staan om jullie vermogen om zelfs de meest duistere, verborgen nuance van het beperkte bewustzijn te begrijpen. Dit talent stelt jullie staat in de nabije toekomst veel beperkt bewuste planeten naar het Licht te brengen, en dus worden jullie wonderbaarlijke beroemdheden.

Deze tijd is ogenschijnlijk een tijd van grote chaos en gevaren voor jullie. Zie het als een voorloper van de grote wereldwijde verschuiving. Jullie wereld snelt naar het eerste contact en de Hemel bewerkstelligt wonderen om jullie levens opzienbarend te veranderen. Gelukkig is het ook een tijd waarop de duistere kliek moet capituleren, waarop de waarheid van veel dingen eindelijk onthuld gaat worden en waarop een nieuwe dag van vrede en welvaart aanbreekt. Een nieuwe overvloed en een nieuw financieel stelsel staan op het punt te verschijnen. Dit is geen fictie, maar ontvouwt zich voor jullie als de oude wegen langzaam doch zeker verdwijnen. Geniet van deze vreemde en bijzondere tijd en probeer niet ongeduldig te zijn. Wij komen en onze aardse bondgenoten zijn bijna gereed om jullie met hun grote cadeaus te verrassen!

Vandaag gingen we verder met wat er op jullie wereld gebeurt. We zullen jullie heel binnenkort zien! Onze schepen zijn op hun plek om alles te doen wat nodig is om jullie naar het magische moment te brengen – het volledige bewustzijn. De tijd van verwerkelijking is eindelijk gekomen. Besef, beste mensen, in je hart der harten dat de eindeloze rijkdom en eeuwige overvloed van de Hemel inderdaad voor jullie is! Het zij zo! Selamat Gajun! Selamat Ja!

Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.