Home > Nederlands > Sheldan Nidle - May 11, 2010

May 11, 2010

8 Cimi, 9 Moan, 5 Caban

Selamat Balik! We keren terug met meer informatie over wat er op jullie wereld gebeurt. Op dit moment gebeurt er veel dat leidt naar een definitieve oplossing van jullie verwarrende en chaotische wereld. De doodstrijd van het ene tijdperk en de start van een nieuwe beginnen elkaar te overlappen en dit is het geval met wat zich nu uitspeelt in deze werkelijkheid. De oude garde erkent nu alleen het feit dat jullie huidige werkelijkheid niet meer gered kan worden. Het lijkt op een ernstig lekkend schip, en de gaten zijn te talrijk om te worden hersteld. Het is tijd om het te laten zinken en uit te kijken naar een geschikte vervanger. Maar de duistere kliek, die de oude garde aanstuurt, denkt er anders over - het voelt dat magie op de een of andere manier en op het juiste moment als redder uit de hoge hoed getoverd kan worden, waarna dit dilemma wel opgelost kan worden. Het duister blijft hopen ondanks het feit dat de oude garde en zijn vele volgelingen nu vaststellen dat nergens een dergelijke magie te bekennen is, met als gevolg dat ze haast maken het (spreekwoordelijke) zinkende schip te verlaten. Dus … elke hoop om de status quo te bewaren kunnen ze mooi vergeten.

De laatste besprekingen met de duistere manipulators spelen zich af in het teken van wanhoop. Hun paniek groeit met het uur en de omvang van deze paniek kleurt de laatste momenten van hun machtspositie. Nooit eerder op jullie wereld is een groep, die gewend was de hele planeet te beheersen, op die manier verslagen. Normaliter kreeg men in het verleden zijn verdiende loon via een reeks fysieke catastrofes, en hoewel Moeder Aarde wel wat fysieke schade heeft veroorzaakt, is de wereldwijde ravage die het donker had gepland voor hun einde niet verwerkelijkt. In tegendeel, de financiële en institutionele tekortkomingen die hebben geleid naar de val van het duister en het mislukken van hun plannen hebben hen geïrriteerd. De mondiale bevolking staat op het punt de leiding over te nemen en de schurken de stad uit te jagen. Jullie wereld gaat veel dingen leren over onderwerpen waarvan jullie nauwelijks enig besef hebben. Deze onthullingen zullen herstellen wie jullie zijn, jullie ware geschiedenis en waarom jullie hier zijn. Diep verborgen in veel afgelegen duistere bibliotheken bevinden zich waarheden waarover wij jullie gaan informeren. Deze vertellen jullie de verhalen van jullie afkomst en hoe de Anunnaki & Co jullie al decennia hebben gemanipuleerd.

Vrijheid brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Jullie bereiden je voor om veel nieuwe informatie op te nemen en om, gelijktijdig, een sprong voorwaarts te maken op een aantal fronten. Onze aardse bondgenoten moeten een nogal lange lijst met dingen afhandelen - allereerst een regeringswisseling en een grondige hervorming van het mondiale financiële systeem. Vervolgens een heel spectrum van activiteiten die jullie efficiënt moeten uitvoeren. Deze taken geven jullie een beter begrip van Moeder Aarde en waarom jullie hier zijn. We hebben gezien dat jullie geleidelijk meer leren over jezelf en nieuwe wegen ontdekken om de aard van de werkelijkheid waarin jullie leven te begrijpen. Het duister dacht dat ze dit nog voor tientallen jaren voor jullie verborgen konden houden, maar dat is onmogelijk. Inderdaad … hun eigen hebzucht en arrogantie heeft jullie wereld doen instorten naar een punt waarop terugkeer onmogelijk is. Deze laatste stand van zaken is nu heel duidelijk voor degenen die weten en deze korte tussenfase zal binnenkort eindigen. Wat resteert is een laatste onderhandeling die het toneel plaatst voor de overgangsregeringen waar we jullie al over hebben verteld.

Deze onderhandeling is vol gevaren, want de duistere kliek is niet van plan mee te werken. De duistere volgelingen, die al in een paniektoestand verkeren, zijn doodsbang dat deze afspraken niet alleen hun macht en rijkdom kosten, maar ook hun nek. Deze angst is de brandstof voor de escalerende crisis die de mondiale nieuwsmedia onderdrukt. Het is van groot belang in gedachten te houden dat, wanneer deze onderhandelingen voltooid en ondertekend zijn, een nieuwe wereld voor jullie gaat verschijnen. Op dat moment zal de hiervoor genoemde enorme hoeveelheid informatie beschikbaar komen en kan het meeste van de mysteries van jullie wereld verklaard worden. Er bestaat een ongeschreven geschiedenis die plotseling ‘beschreven’ gaat worden. Het bedrog van de Anunnaki moet onthuld worden en het aantal misdrijven en hun enormiteit tegen de mensheid moeten ook tot in detail beschreven worden. Deze informatie zal leiden naar Atlantis en, uiteindelijk, naar Lemurië waar jullie ET afkomst gevonden zal worden. Deze komende ontwikkelingen zijn een andere reden voor de eerste-contact-missie en ze verklaren waarom we hier zo lang zijn gebleven.

Zodra deze overvloed aan nieuwe informatie verspreid is, kan het eerste contact beginnen. In jullie denken kunnen we dan eindelijk uit de schaduwen van gissingen overstappen naar het licht waar we gezien kunnen worden als behulpzame en vriendelijke vrienden die klaar staan om jullie naar het volledig bewustzijn terug te brengen. Jullie zullen dan misschien ons eindeloos en liefdevol geduld waarderen en de voortreffelijke resultaten van deze missie. Jullie wereld is bezorgd over de chaos die het beleeft en te midden van dit alles moeten jullie aandacht schenken aan een groot aantal nieuwe feiten. Dit ophelderingproces bezorgt ons veel geloofwaardigheid in jullie ogen, en wanneer de controle van het duister vervaagt en jullie worden vrijgelaten in het Licht, zullen jullie tot een nieuwe definitie van jezelf komen. Dit alles zal ondersteund worden door de bekendmaking van ons bestaan als vriendelijke en behulpzame familieleden door de overgangsregeringen op jullie wereld. Dan kunnen we gaan beginnen jullie te informeren over jullie bestemming en jullie voorbereiden op het volledige bewustzijn, wat het hoofddoel is van deze hele onderneming.

We kunnen niet genoeg het belang van dit punt benadrukken – jullie moeten volledig bewuste wezens worden. Dit is in alle duidelijkheid opgedragen door het goddelijk plan. Jullie zijn speciale Wezens. Onze missie is dit tot een goed einde te brengen. Vanaf het begin informeerde de Hemel ons dat het tijdschema waarbinnen dit moet plaatsvinden, uitstijgt buiten dat van onze normale eerste-contact- protocollen. Dus hebben we ons verbonden met jullie en zijn begonnen meer over jullie te leren. De resultaten krijgen nu vorm rondom jullie. We gebruikten al onze hulpmiddelen om jullie aardse bondgenoten over de streep te trekken, bij wijze van spreken, en samen met onze Agarthaanse broeders begonnen we jullie culturele gedragspatronen en de manier waarop jullie verschillende samenlevingen in elkaar zitten, te begrijpen. Dit leerproces is bijzonder nuttig geweest. Jullie belangrijkste vooroordelen lijken op die van een gemanipuleerde en goedgecontroleerde samenleving, en op veel manieren zijn die overgenomen van de vroegere duistere Anchara Alliantie.

Deze gelijkenis met andere duistere samenlevingen zal geen verrassing zijn. De Anunnaki waren eens de volgelingen van de duistere Anchara Alliantie, dus het was heel natuurlijk dat zij jullie wereld wilden creëren naar de bewezen modellen van de Alliantie. Nu zijn jullie op weg in een andere richting. Dit impliceert dat er een nieuw sociaal model nodig is, en nu komen andere galactische samenlevingen in beeld. Dit is het sociale prototype voor volledige bewuste wezens, en dit gaan jullie worden. Jullie Agarthaanse buren hebben de middelen gecreëerd om dit uit te voeren, en wij zijn er om de data te leveren, die jullie in staat stellen terug te keren naar jullie glorieuze, fundamentele heelheid! De Hemel zal zeker en veilig dit pad tot manifestatie brengen. Kijk naar wat er met je gebeurt wanneer je teruggebracht wordt naar het wonder - de Ware Jij!

Wanneer je transformeert naar het volledige bewustzijn, zie dan jezelf als een vogel in de rui die wil gaan vliegen. Je ontdoet je van de prille pluisjes van het beperkte bewustzijn en wordt het prachtige schepsel dat kan vliegen in de luchten van multidimensionaliteit. De veranderingen die je ondergaat koppelt de verbinding los waarmee je bijna 15 millennia geleden in Atlantis werd aangesloten toen de duistere Anchara Alliantie hier kwam om zijn zwarte magie op je los te laten. Deze duistere wezens begonnen met jullie te experimenteren om jullie los te koppelen van het volle bewustzijn in deze dualistische werkelijkheid. De resultaten zien jullie overal om je heen. Ons doel is te herstellen wat de Atlantiërs en hun duistere volgelingen deden. Jullie pijnen getuigen van de laatste fasen van deze terugkeer naar wie jullie werkelijk zijn.

Vandaag gingen we verder met datgene wat er op jullie wereld gebeurt. De tijd van verandering is hier. We zijn voorbereid op het eerste contact en kijken uit naar het in beweging zetten van een ‘waterval van dominostenen’ door onze aardse bondgenoten. Wanneer we massaal arriveren, zal een geweldig feest beginnen! Besef beste vrienden, in je hart der harten dat de eindeloze overvloed en eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.