Home > > Sheldan Nidle - September 7, 2010

September 7, 2010

11 Chicchan, 7 Zip, 7 Ik

Selamat Jaran! We keren terug met meer informatie over de gebeurtenissen op jullie wereld, met Moeder Aarde en jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn. In onze paar laatste berichten, focusten wij ons op de geschiedenis van de UFO-geheimhouding en de Anglo-Amerikaanse vertegenwoordigers van de duistere machthebbers. We spraken over hoe deze groep, wiens uiteindelijke bedoeling was de favorieten te worden van hun duistere Anunnakische opperheren, een groots plan wilden realiseren dat een paar decennia geleden was beraamd. Dit plan zou halverwege de negentiger jaren volledig operationeel moeten zijn, maar de abrupte overstap van de Anunnaki naar het Licht verbaasde en schokte de kabbalisten en dwong hen een nieuw plan te ontwerpen om een superieure mondiale positie te verzekeren. Naar een reeks tegenslagen in de tweede helft van de negentiger jaren, gaven de Amerikaanse verkiezingen deze machtzoekers de suprematie die ze zochten, en onderdrukten alle resterende oppositie zowel in de VS als in het Verenigd Koninkrijk. Een nieuw gemeenschappelijk beleid was nu mogelijk. Het grote plan organiseerde ook een drastische grootschalige binnenlandse terroristische aanval als een eerste stap op weg naar mondiale overheersing, en dus werd dit naar behoren uitgevoerd.

In de recente decennia moest de olie-industrie toezien hoe er talrijke nationalisaties plaatsvonden en deze verandering van eigendom verontrustte de Anglo-Amerikaanse energiekartel mateloos. Vijandige invasies in het Midden-Oosten moesten plaatsvinden om de noodzakelijke militaire macht binnen te brengen die nodig was voor toekomstige regionale onderhandelingen. Dit beleid gold ook voor Azië, Amerika en Afrika. Olie was een geschikte mondiale industrie die gebruikt kan worden om de machtsnetwerken te herschikken die door de Anunnaki waren achtergelaten, en de duistere kliek begon al snel de strategie uit te voeren die in de laatste jaren van de twintigste eeuw ontwikkeld was. Gelijktijdig versterkten wij in een snel tempo onze relatie met de groepen en personen die al snel onze aardse bondgenoten werden. Samen verkregen we de informatie waardoor we ontdekten hoe het grote plan van het duister zich zou ontvouwen. Wij positioneerden onze schepen rond New York City en wachtten af hoe de eerste afschuwelijke stap van dit plan zich zou manifesteren. Dit ‘incident’ betrof zowel bekende als geheime technologie en was een test voor een ‘gebeurtenis’ die later in datzelfde decennium gepland was – een holografische weergave van een ruimte-invasie waarbij gebruik werd gemaakt van de technologie die verkregen was van hun vroegere duistere buitenaardse bondgenoten.

De technologie die gebruikt werd bij de World Trade Center werd gemaskeerd door het spektakel van een zeer realistische 3-D vliegtuig hologram (maar zonder een duidelijke lichtbron). Het effect, hoewel primitief, was voldoende om diegenen voor de gek te houden die niet bekend waren met deze technologie. Dit ging gepaard met een aantal vervalste videobanden die constant werden uitgezonden door de grote TV-netwerken. Het gebruik van faserwapens (straalwapen van subatomaire deeltjes) en vooraf geplaatste en ingestelde explosieven completeerden het theatrale schouwspel, en alles ontplofte met slechts kleine storingen. Wij konden zien dat hun technologisch niveau niet veel verder was dan die welke zij gebruikt hadden bij diverse pogingen van gefingeerde UFO-invasies in de negentiger jaren. Wij informeerden onze aardse bondgenoten over dit alles en brachten hulpmiddelen binnen om te voorkomen dat zij deze technologie in de toekomst konden gebruiken. Na verschillende mislukte pogingen om holografische technologie te gebruiken, wilden de kabbalisten een nucleaire conflict om hun doelen te bereiken. Zij richtten zich op de brandhaarden in Azië en het Midden-Oosten en dus stuurden wij ons verbindingspersoneel naar deze gebieden om deze waanzin te verhinderen.

Onnodig te zeggen dat wij in dit decennium de belangrijke nucleaire strijdmachten herhaaldelijk hebben gewaarschuwd dat dergelijke gevaarlijke wapens geen optie zijn. Het kernwapenarsenaal moet over de hele linie worden afgeschaft! Jullie arriveren in een tijdperk van vrede en welvaart en dit vereist een mondiale inzet voor ontwapening. De huidige machthebbers vertegenwoordigen het laatste stukje van een duister tijdperk van geweld, angst, constant bedrog en leugens! Ze wankelen in ongeloof nu hun zogenaamd onaantastbaar rijk verkruimelt en hun rijkdom verdwijnt dat zij zo lang bij elke gril verkwistten. De nieuwe regeringen zijn aangewezen om hen te vervolgen en om de enorme rijkdom terug te geven aan hun bevolking. De duistere machthebbers proberen in een laatste stuiptrekking chaos te creëren op de wereld, zoals elk groot rijk van het verleden heeft gedaan. Nieuwe manieren en houdingen komen tot ontwikkeling, gelegenheden voor een nieuwe werkelijkheid beginnen vorm te krijgen, en onze aardse bondgenoten bereiden zich voor om een aantal echt verrassende aankondigen uit te zenden!

Jullie wereld balanceert op het randje van de afgrond! Het duister staat op het punt jullie uit te roeien. Ze zijn een zeer kwaadaardige groep en het omgaan met hen is alsof je werkt met een bende verwende en boosaardige vijfjarigen die van plan zijn grote schade aan te richten. Het vraagt een proces van belonen en straffen, regelrechte bedreiging en het weloverwogen gebruik van een ‘elektrische veeprikstok’ om hun aandacht te krijgen. Er is hen keer op keer verteld wat de Federatie en de Hemel van hen verwachtten, maar het leek alsof het de ene oor in en het andere uitging! In dit geval instrueerden wij onze teams het specifieke onderdeel van hun nucleaire of geheime wapens onbruikbaar te maken en deze demonstraties leken even te werken. Toen deden hun nationale klieks weer iets schandaligs en de hiervoor genoemde cyclus herhaalt zich. Soms wilden we heel graag iets doen om de balans in het voordeel van onze aardse bondgenoten te doen omslaan!

De Hemel heeft een tijdschema vastgesteld en dit cruciaal moment is voor ons bijna bereikt. Elke dag benadrukken wij dit feit aan de kliek. Wij wijzen hen er ook op dat een nucleaire actie van hun kant een onmiddellijk eerste contact betekent, en dit weten heeft inderdaad veel van hun afschuwelijke plannen verhinderd. Alle belangrijke militaire machten op jullie wereld bezitten bepaalde schepen die variërend geavanceerd bewapend zijn en deze duistere regeringen hebben deze schepen, zowel bemande als onbemande, zonder succes tegen ons gebruikt, aldus benadrukkend wat wij hen vertellen. Inderdaad, het lijkt alsof zij plezier hebben in deze kat-en-muis spelletjes, wat weer een andere reden is om hen hun macht te ontnemen. Ze zijn werkelijk amoreel en wij hebben onze aardse bondgenoten gewezen op hun onbetrouwbaarheid en hen serieus aangeraden deze mensen nooit in een verantwoordelijke positie te plaatsen.

Momenteel is het een tijd van onderhandelen en voorbereiden. Wat vandaag onoverwinnelijk lijkt zal morgen in een oogwenk verdwenen zijn. Jullie mondiale samenleving staat op het punt van instorten; economische problemen zijn niet verdwenen! In feite verdiepen ze zich iedere dag. De onrechtmatige bezittingen van het duister verdampen, en er komt een eind aan de fiat valuta (ongedekt geld) en zijn elektronische rijkdom. Waardevaste, harde valuta is de brug naar een tijd van overvloed. Dit vooruitzicht, gekoppeld aan een nieuw transparant bankstelsel, doet de duistere kliek ineenkrimpen. Wat jullie betreft, wees goed gehumeurd! Het Licht weet wat er gedaan moet worden en jullie moeten nog even geduld hebben. Een grote beweging, met ons op de achtergrond, raast over jullie wereld en zal een eind maken aan de wrede activiteiten van het duister. In instorting van deze wereld is aanstaande; de economie alleen al garandeert het waterloo van de kliek!

Zoals jullie weten is Moeder Aarde bezig met de voorbereidingen voor het vergrendelen van haar tektonische platen en dit veroorzaakt een aantal grote aardbevingen. Deze toenemende seismische activiteit leidt ook tot meer vulkanisme, waarvan de meeste, maar geenszins alle, zich beperken tot de zeebodem. De ‘ring van vuur’, die de Stille Oceaan omringt, wordt meer actief en het aantal uitbarstingen zal zich in de komende maanden verdubbelen. Deze erupties beïnvloeden jullie atmosfeer en veranderen het klimaat op jullie planeet. Wij zien dat jullie weerspatronen meer extreem worden nu de temperatuursstijgingen en -dalingen en de hoeveelheden neerslag toenemen. Dit is weer een teken dat jullie je in een overgangstijd bevinden van de ene werkelijkheid naar de andere.

Vandaag spraken wij over de ontwikkelingen die jullie dichter brengen bij een grootse tijd van vrede en welvaart. Jullie staan ook aan de rand van een groot eerste contact met ons. Wij kijken uit om ons gemeenschappelijk feest te vieren en jullie te helpen bij jullie laatste reis naar het volle bewustzijn. Besef, beste vrienden, in je hart der harten dat de eindeloze overvloed en de eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie is. Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Als Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.