Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Sheldan Nidle - February 2, 2010

February 2, 2010

1 Lamat, 11 Yax, 5 Caban

Selamat Balik! We keren terug om veel dingen met jullie te bespreken. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het voorstel voor een regeringswisseling van de Verenigde Staten. Een reeks economische machten creëren voor de huidige administratie een gelegenheid om zich elegant uit hun positie terug te trekken, waarna de overgangsregering de macht kan overnemen. De prikkel hierachter is de dreigende economische ramp die de hele wereld dreigt te overweldigen en daarmee ook de duistere kliek. Vervolgens wordt deze hachelijke situatie nog eens verergerd door de oppositie binnen het leger en door de toenemende desertie van belangrijke facties van de Amerikaanse vertegenwoordiging in de kliek. Nu het aantal naties dat protesteert tegen hun bankroetcondities toeneemt, wordt de machtsbasis van de kliek proportioneel verzwakt, waardoor zijn centrale raden in een staat van consternatie worden gestort. Ze zijn nu druk bezig met het versterken van wat er resteert van hun heerschappij en van wat er gaat komen. Velen in de hogere raden van de kliek beginnen in te zien dat hun val voor de deur staat. Dus is de tijd rijp voor hen om het onvermijdelijke te accepteren en zich voor te bereiden op de consequenties van hun nederlaag.

Ondertussen leggen onze aardse bondgenoten de laatste hand aan een reeks economische en sociale programma’s die de lang verwachte financiële welvaart, soevereiniteit en goede gezondheid brengen bij de volkeren van Moeder Aarde. Een financieel systeem dat gebaseerd is op een ‘harde’ munt, echte transparantie en het kwijtschelden van schulden is gereed om afgekondigd te worden door de naties van jullie planeet. Deze nieuwe manieren om dingen te doen zijn slechts het prilste begin van een herschikking van de rijkdom en macht op jullie wereld. Persoonlijke soevereiniteit betekent echter dat jullie een grote verantwoordelijkheid krijgen en dit vereist een uitgebreid opleidingsprogramma om alles uit te leggen van wat er van jullie wordt verwacht. Vervolgens worden lang verborgen technologieën door de nieuwe regeringen onthuld, waaronder radicaal verschillende manieren om jullie snel te informeren over een breed scala van vitale onderwerpen waarover jullie moeten beslissen. De middelen waarmee jullie op een zinvolle manier een interactie aangaan met jullie lokale en nationale bestuurders moeten weer in jullie handen komen.

Deze fundamentele herschikking van de rijkdom is een voorbode van het eerste contact. Zodra jullie beginnen aan het oplossen van de essentiële problemen die jullie wereld al zo lang tot last zijn geweest, zullen jullie je mondiale samenleving en Moeder Aarde op een nieuwe en verlichte wijze zien. De kwesties van door de mens veroorzaakte vervuiling en klimaatverandering kan constructief aangepakt worden. Informatie over de centrale rol van de Zon en de veranderingen die in jullie zonnestelsel plaatsvinden kan opengesteld worden voor publieke controle, wat een open en mondiaal debat mogelijk maakt. In lijn hiermee - en een natuurlijk bestanddeel van deze vele officiële onthullingen - is de UFO – geheimhouding. Wij geven er de voorkeur aan contact te maken met een samenleving die volledige toegang heeft tot alle feiten over de stijgende bewustzijnsverschuiving en die actief en creatief betrokken is bij zijn problemen. Jullie samenleving bezwijkt onder de last van chaos en zoekt wanhopig naar de een of andere vorm van drastische verandering! Overal moeten de mensen hun bewustzijnsverschuiving onder ogen zien en onze medische teams rapporteren dat velen van jullie op zoek zijn naar antwoorden op vele fundamentele vragen.

De zoektocht leidt jullie naar de vraag wat er gaande is, zowel op jullie wereld als in de kosmos, en dit duidt op een groeiende bereidheid voor een eerste contact. Onze uitdaging is jullie van je angst voor ons te bevrijden. De duistere kliek heeft in de laatste paar decennia met grote zorg jullie vreemdelingenhaat gecultiveerd, maar ondanks de voortdurende propaganda zijn jullie door deze verpestende atmosfeer heengetrokken en hebben het punt bereikt waarop jullie ons zien als de katalysator voor transformatie. Inderdaad, de Hemel voorzag dit, en daarom zijn we hier om te landen met grote hemelse scharen, toen dit goddelijk werd besloten. Ieder van jullie wordt op je eigen manier fysiek en bewust getransformeerd; ieder van jullie wordt voorbereid op het volledige bewustzijn door een partnerschap van je persoonlijke Engelen en onze medische teams. Daarom komen jullie zover dat jullie oorlog, economische instorting, en een algemene disharmonie zien als condities die jullie hartstochtelijk willen veranderen in vrede, welvaart en samenwerking. Wat nu nodig is, is jezelf te bevrijden van de veroorzakers van strijd en Liefde, Vrede en Eenheid te omarmen.

Vanuit onze positie kunnen wij de verschillende draden zien die voor jullie samenkomen en we worden bemoedigd door de informatie die binnenstroomt van degenen van ons die onder jullie leven en van onze medische teams. Jullie ontdekken snel een gevoel van wie jullie in werkelijkheid zijn, en velen van jullie krijgen vage glimpen van jullie Ware Zelven. Jullie zoektocht naar iets dat jullie je nieuwe gevoelens en ervaringen en de raadselachtige gebeurtenissen rondom jullie kan uitleggen brengt jullie naar het verkennen van het Internet en verbindt jullie met elkaar op vaak nogal ingrijpende manieren. Het is een ontwikkeling dat ons laat zien dat de Hemelse roep voor het eerste contact zowel goddelijk als dringend nodig is. Jullie zijn inderdaad klaar om vanuit dit rijk van beperkt bewustzijn over te stappen naar een wereld die meer geschikt is voor wat jullie gaan worden. Het is een van de redenen waarom jullie werkelijkheidsconstructie in een steeds hoger tempo instort.

Jullie duistere kliek weigert nog steeds de werkelijkheid van de situatie onder ogen te zien, maar deze onlogische houding kan het wegglijden op die glibberige weg niet voorkomen. Verscheidene gebeurtenissen zijn onderweg om de machtposities waar ze toegang hebben te ondermijnen. De consternatie in de gelederen van deze duistere individuen escaleren, nu meer en meer naties, banken en bondgenoten in het bedrijfsleven uit hun greep wegglippen en het wordt steeds duidelijker dat het einde van hun tegenwerking op handen is. Onze brede coalitie van aardse bondgenoten lijken nu niet meer te stoppen; de financiële deals zijn op hun plek; het team dat de mondiale welvaartsfondsen moet verspreiden popelt om verder te gaan; en de overgangsregeringen zijn klaar om de teugels van de macht van het duister over te nemen. Intussen leggen wij de laatste hand aan de publieke bekendmakingen die jullie officieel informeren over onze eerste-contact-missie.

Moeder Aarde is zich volledig bewust van deze vorderingen en is daarom overgestapt naar haar eigen plannen om terug te keren naar het volle bewustzijn. De toename in zwaardere aardschokken is een waarschuwing aan de mensheid dat de vorderingen die jullie hebben gemaakt niettemin belangrijk versneld moeten worden. Wij worden bemoedigd door het feit dat onze aardse bondgenoten de urgentie begrijpen dat de duistere kliek verwijderd moet worden en op grond hiervan gaan we verder met de alternatieven op het hoofdplan. Wijzelf naderen het punt waarop de conferenties de middelen kunnen worden om alle resterende struikelblokken te doorbreken. Zoals we eerder hebben gezegd – onze taak hier is de Hemelse hamer te zijn als dit door een goddelijk decreet wordt aangegeven. Op zo’n moment geven wij vol gas voor een massaal eerste-contact-operatie met jullie planeet. De tijd voor contact nadert.

Al deze indicatoren wijzen naar wat er staat te gebeuren. Wij hebben ons aandeel geduldig gedaan en we zien wat jullie elke dag moeten ondergaan; het is niet eenvoudig om tijdens het proces van een dergelijke bewustzijnstransformatie in jullie afbrokkelende werkelijkheid te moeten leven. Vooral omdat het duister er alles aan doet om jullie in een minimale overlevingstoestand te houden. Inderdaad, jullie vermogen van voorouder is een klein wonder en is weer een teken van hoe speciaal jullie voor jullie werkelijkheid zijn. Wij kijken vol vreugde uit om jullie te helpen bij jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn; en de thuiswerelden die sommigen jullie moeten opvangen wachten ook vol verlangen op jullie terugkeer. Daarna dienen jullie je nieuwe galactische samenleving te gebruiken om de stoffelijke Schepping te doen ontvouwen en door jullie transformatie de energieën te plaatsen voor een gebeurtenis die deze galaxy gaat veranderen en die de hemelse profetie gaat vervullen.

Vandaag hebben wij aandacht geschonken aan de gebeurtenissen die naar het eerste contact leiden. Deze tijd begint zich te manifesteren en we zien dat de volledige bewuste werkelijkheid gereed is om zich te ontvouwen. Jullie naderen snel het verschuivingspunt waar het contact gemaakt kan worden. Besef, beste mensen, in je hart der harten dat de eindeloze overvloed en de eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie is! Het zij zo! Selamat Gajun! Salamat Ja!

Website: Planetary Activation Organization

(Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl)


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge