Home > > SaLuSa, August 6, 2013

SaLuSa, August 6, 2013

Jullie trilling niveau stijgt iedere dag exponentieel en diegenen van jullie die zichzelf voorbereiden voor nog hogere trillingen voelen de veranderingen reeds binnenin. Jullie gave om het inkomende Licht binnenin je op te nemen is immens vergroot en is binnenkort ook aan de buitenkant waar te nemen. Een nieuwe golf van verwerken voor jullie en Moeder Aarde is gepasseerd, en je kunt het letterlijk in de lucht vernemen. Het Licht van jullie Zon is helderder omdat je nu in staat bent om hogere frequenties te ontvangen dan ooit tevoren. Kijk om je heen en neem het zelf waar en voel overal de frisse energie. De oude energie van lijden en zorgen maken wordt vervangen door de nieuwe, vol van Liefde en compassie voor iedereen zonder onderscheid te maken. Hoe meer je verwerkt en opklaart, des te meer je de frisheid en Liefde rondom je heen voelt, dus treuzel geen moment en maak af wat je lang geleden begonnen bent, wat erg moeilijk en pijnlijk was, maar nu kunnen zelfs de moeilijkste kwesties met gemak opgeklaard worden daar de frequentie zich “ontelbare” keren verhoogd heeft. En natuurlijk zijn jullie je zeker al bewust geworden van dit proces door reeds aan te voelen/te weten wanneer iets jullie aandacht vraagt. Sommigen zullen misschien overwegen om het te negeren en het is absoluut je eigen keuze hoe snel je gaat, maar wij willen je eraan herinneren dat het voor jullie nog nooit zo gemakkelijk is geweest om vol in het Licht te stappen, dan nu het geval is.


Dit zijn de momenten van jullie ware ontwaken en wij zijn erg blij om bij jullie te zijn, schuif daarom al jullie twijfels opzij en voel simpelweg onze energie die naar jullie toe stroomt. Wij weten dat jullie graag willen zien dat wij eindelijk landen, en toch hoe meer jullie je focussen op onze energie, des te meer jullie deze materie zoals “disclosure” en landingen naar jullie toe zullen trekken. Een ieder van onze berichten gaat over waarlijk voelen en contact maken met ons zonder enige zorg over wanneer en hoe. Laat dit ons deel zijn van ons gezamenlijk plan en wanneer het juiste moment zich aandient, geloof ons dat wij geen minuut zullen “verkwisten” om op zo’n schitterende gelegenheid te zullen arriveren, welke nog steeds voorbij jullie fantasie reikt, en velen van jullie die met onze energie op één lijn zitten voelen reeds dat wij eraan komen.


Luister altijd naar je innerlijke leiding daar het niet tegen je kan liegen en voel de aantrekkingskracht van jouw hogere ervaringen, die op het punt staan om jouw realiteit binnen te treden. Het op hen voorbereiden is erg belangrijk, daarom voelen wij de noodzaak om jullie meerdere malen te herinneren aan jullie eigen gereed zijn en veranderingen die nodig zijn alvorens jullie naar binnenstappen. Wij willen jullie er ook aan herinneren dat nadat jullie alle schoonheid ervan met eigen ogen hebben gezien en deze wondervolle gevoelens in je lichaam hebben gekregen, jullie duidelijk zullen begrijpen waarom jullie voorbereidt moesten zijn voor deze exacte tijdsperiode. Houdt in gedachte, dat wanneer je in jullie nieuwe realiteit stappen, jullie meer dan genoeg tijd hebben voor jullie eigen pleziertjes en je hoeft je er geen zorgen over te maken dat je iets belangrijks zult missen, daar je niet te laat kunt zijn, dus focus je op jouw visie van hoe jouw leven eruit zal zien en je zult je snel realiseren dat je de tijd-illusie hebt verlaten en dat je leven is veranderd.


Ik ben SaLuSa van Sirius en wij zijn hier om jullie te helpen jullie doelen te bereiken, die jullie voor jezelf gezet hebben en waarvan de meesten van jullie je nu gewaar/bewust zijn. Voel onze energie en ontdoe je van de oude lege veronderstellingen die je eens had, daar zij je alleen maar terughouden, en luister naar ons, daar wij je vertellen dat wij er op de meest mooie manier aan staan te komen. Wees op één lijn binnen het Nu, op één lijn met ons en voel waarlijk deze wondervolle energie wat deze uitlijning creëert. Wij houden van jullie allemaal.

Channeller: MADAD
Vertaling: AndréWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!< vorige boodschap | volgende boodschap >


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!