Home > Nederlands > Montague Keen - January 31, 2010

January 31, 2010

Boodschap van Veronica: "Vandaag zou Monty graag willen dat je luistert naar deze chat met John Sampson (PDF transcipt zie de vertaling onderaan deze boodschap) die plaatsvond 9 maanden na zijn dood. Het kristal dat ik om mijn nek draag werd gemaakt van 227 gram van Monty’s as, het glazen medaillon daaronder bevat Monty’s haar, ik aanbad Monty, en dat doe ik nog steeds, het helpt me te weten dat ik nog steeds een stukje van hem dicht bij mijn hart heb. Ik verwacht niet van iemand van jullie de diepe Liefde begrijpt die wij deelden, het doorstond vele levens. Alleen mensen op een hoger spiritueel Niveau zoals Monty dat was kunnen het begrijpen. Hij had moeite om naar het lagere niveau van sommigen om hem heen te komen, hij kon zich niet aanpassen aan wat zij van hem wilden, hij paste niet in hun Wereld. Zoals je in deze tape kunt horen mist Monty niets, eens moeten jullie hem allemaal het hoofd bieden, ben voorbereid.”

Zo veel meer informatie komt aan het licht dat bevestigt wat wij je vertelden dat je kon verwachten. De Goede Mensen van Planeet Aarde zullen geholpen worden om door te gaan en om henzelf te bevrijden van de controle door de Duistere Kant. Je hebt niets te vrezen dan de angst zelf. Ik vraag opnieuw, neem de Macht terug, iedereen van jullie heeft de Macht om beslissingen voor zichzelf te maken, je zult deze stap niet betreuren, denk erover als je eerste stap naar het Licht. Verlaat de verdoemenis en Somberheid voor altijd achter je, je echte vijanden zijn diegenen die Angst prediken over de zogenaamde Vijanden die zij getracht hebben te creëren via controle over de geest. Denk er altijd aan; “Niets is wat het lijkt.”

De veranderingen waarover ik je verteld heb liggen vast, zij kunnen niet voorkomen worden, alhoewel “zij” dat zullen proberen via zowel eerlijke middelen als overtredingen. Hoe arrogant van hen die denken dat zij de plannen van de Schepper kunnen veranderen voor financieel gewin. In de Grote Blauwdruk van dingen zijn zij van ondergeschikt belang. Het is niet aan hen om Planeet Aarde te controleren.

Omdat jij met ons werkt voor het grotere Goed van de Mensheid, is het moeilijk voor je om tijd te nemen voor het dagelijkse leven. Wij brengen dingen onder je aandacht en jij hoort jezelf luisteren naar informatie waar je je niet van bewust was dat je die had en realiseert je plotseling de belangrijkheid en relevantie ervan over wat er op dit moment in je Wereld gebeurt. Al 6 jaar hebben wij informatie naar jullie gebracht, het is niet mogelijk om het allemaal binnen handbereik te hebben, maar maak je geen zorgen want wij leiden je erheen als het nodig is. Alles wordt gegeven met een reden.

Er worden ook mensen je leven binnengebracht, sommigen bieden aan te helpen, sommige leren lessen, ben voorzichtig wie je vertrouwt, maak niet dezelfde fouten die ik maakte, ik stond mezelf toe geïntroduceerd te worden aan mensen die de Duisternis zelf zijn omdat ik dwaas genoeg de persoon vertrouwde die mij introduceerde. Zulke fouten worden gemaakt door diegenen van Hogere Vibratie omdat wij niet kunnen relateren aan de corruptie die achter zeer charmante uiterlijkheden zit en de verzekeringen die zij geven dat ze je alleen maar willen assisteren. Jij weet over wie ik het heb, ik faalde door de KWAADAARDIGE INTENTIE niet te zien, ik kan alleen zeggen dat het me echt spijt, ik werd gebruikt maar faalde te zien dat ik gebruikt werd, mijn gedachten waren bij Hogere zaken. Ben er alsjeblieft van verzekerd dat de waarheid uit zal komen, zij moeten onthouden dat trots voor de val komt.

Ik ben blij dat jij bent begonnen met het werk waarvan wij in de Geest je vroegen dat te doen, het zal soms pijnlijk zijn maar het eindresultaat zal een beloning zijn. Zowel spiritueel als op andere manieren. Samen, mijn lief, kunnen wij zoveel bereiken, net zoals in de oude tijden.

Er zijn er die je willen helpen en begeleiden, velen hebben zich bekend gemaakt en zijn blij met de resultaten die zij krijgen, zij zullen met je blijven samenwerken bij alles om je door de veranderingen heen te helpen waar jullie Planeet doorheen gaat, hun intenties zijn eerzaam. Jullie Planeet zal openlijk bezocht worden, er is niets om bang voor te zijn, zij zullen in Vrede komen om jullie vooruit te helpen, zij zijn zo veel verder dan de Aarde en willen jullie graag vooruit helpen.

Deze week zag je dat de Waarheid werd gemanipuleerd om geloofwaardigheid te geven aan beslissingen die wetteloos gemaakt werden en velen hebben geleden als gevolg daarvan. Deze stand van zaken kan niet doorgaan, het vernietigt jullie Wereld en haar bewoners, al dit moorden zal ophouden, het is al veel te lang gaande, het doel daarvan is alleen om de Rijken rijker te maken zodat zij controle kunnen verwerven en zich van de armen kunnen ontdoen. Oorlog is nooit het antwoord, dezelfde mensen die winst maakten uit oorlog en onmin niet uitmakend welk Land was betrokken, zij leven van de misère van anderen, zelfs van hun eigen mensen. De waarheid is er, zoek het, neem controle over je eigen levens.

Weet dat, terwijl de Aarde verandert, het de verandering is die alles zal verwijderen wat Kwaadaardig en Corrupt is. Je zult eindelijk vrij zijn om je leven te leven in Liefde en Harmonie met alle mensen zonder onderscheid te maken in Geloof of Ras.

Rijd niet zelf mijn lief, bedenk dat je geen lentekuiken meer bent, je moet tijd voor jezelf maken. Jouw liefde voor mij houd je gaande, het is beter om op gestaag vooruit te gaan met momenten van ontspanning. Wij in de Geest danken je en hen die er voor jou zijn, ik heb mijn team hier, jij hebt jouw team op Aarde, samen zullen wij slagen.

Geniet van het bezoek van Ciara, probeer te ontspannen, heb voor de verandering eens tijd voor de familie. Weet dat wij in de Geest elke stap van de weg bij je zijn. Ik blijf jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.

TRANSCRIPT

met John Sampson

(09-10-04)

Monty           Kun je me verstaan?

Aanwezigen   Ik kan je verstaan.

Monty           Ja… houdt elkaars handen vast alsjeblieft!

Aanwezigen   Oké, wij houden elkaars handen vast.

Monty           Dit is Montague Keen

Aanwezigen   Geweldig, welkom, welkom, wij zijn zo blij dat je doorkomt.

Monty           Ik begrijp dat mijn vriend John hier is.

John              Ja, dat klopt, Monty. Fijn van je te horen.

Monty           John, hoe is het met je?

John              Zeer goed!

Woman          Sorry.

Monty           Excuseer me, mijn waarde. Ik heb dit al lang niet gedaan.

Aanwezigen   Je doet het goed. Heel, heel goed.

Monty           John.

John              Ja, Monty.

Monty           Ik heb [vanaf hier] naar je gekeken…. en ik ben bezorgd dat je zo perplex kijkt.

(Gelach van de aanwezigen)

John              Nee, nee…. ik heb de neiging om een beetje af te dwalen tijdens seances, dus [ik ben] in een meditatieve staat eigenlijk, Monty.

Monty           Wel, wil je iets zeggen?

John              No; buiten dat ik aan je gedacht heb net zoals Veronica, en dat ik er zeker van ben dat je me iets wilt doorgeven voor Veronica, ik zal dat met veel plezier doen…

Monty           Maar natuurlijk heb ik dat! Je kent me. [Het zou] raar [zijn] als ik zou doorkomen nietwaar, en niet tegen je zou praten.

(Gelach)

John              Ik ben blij dat je dat gedaan hebt. Ik ben verheugd dat je dat gedaan hebt.

Monty           Nou… om je de waarheid te vertellen John, is het heel anders dan ik verwacht had.

Aanwezigen   Ah, echt waar!

Monty           Ja. Het is goed. Begrijp me niet verkeerd, maar anders dan ik verwacht had.

John              Vind je dat je meer van die kant kunt doen dan vanaf deze kant?

Monty           Oh, zo veel meer. Zo veel meer.. . . Ja . . . Ja . . . Ja. Zou je iets aan Veronica door willen geven van mij?

John              Ja, Ja, dat zal ik zeker.

Monty           Jij weet dat… dat .... kristal dat ze om haar nek heeft?

John              Ja.

Monty           Het is als een grafschrift aan mij, nietwaar?

John              Aha, juist, ja.

Monty           Nu, kun je haar zeggen dat niet meer te dragen. Om eerlijk te zijn, het is als …. ik weet dat het veel voor haar betekent. Maar vertel haar gewoon dat ik op haar let, en dat ze zoiets niet nodig heeft… om mij te herinneren.

John              Juist, ja.

Monty           Ik ben altijd hier, weet je.

John              Ja. Ik begrijp hoe jouw communicaties doorkomen via diverse mediums … van verschillende vertrekken.

Monty           Nu ja. Sommigen wel. Nee. Ik zal je iets vertellen oké. Sommigen zijn niet juist.

John              Aha.

Monty           Maar die jonge vrouw…. die Melanie Polley.

John              Ja.

Monty           Zo goed. Zeer, zeer goed.

John              Juist, ja, ik weet het, ik weet het. Ik heb haar kort ontmoet en, ik geloof, ook een andere vrouw dieLinda Williamson heet.

Monty           Oh, ja. Zij, zij, zij is ook goed. Ik heb haar een paar keer ontmoet.

John              Aha.

Monty           Maar, natuurlijk, er zijn er sommigen die ….. gewoon van de wagen vallen, weet je.

John              Ja, ja.

Monty           Je moet daarvoor oppassen… omdat het niet allemaal waar is!

John              Absoluut juist. Heb je Professor Ellison ontmoet. . . terwijl je daar was?

Monty           Ah, Ellison . . . ja, natuurlijk. Nu… hij had maar twee dingen tegen mij te zeggen en ik tegen hem, en eh…. dus…. hij zei, “Zal ik je iets vertellen” hij zei dit. Als hij geweten had wat hij nu weet… nu hij hier is…. Dan zou hij moedig geweest zijn de SPR elite onder ogen te komen.

John              Ah, ik begrijp het. Ben je Ralph NoJa nog ergens tegengekomen, omdat hij een interessante man was?

Monty           Ralph NoJa. Nou, laat me je iets vertellen. Ik heb niet zoveel met veel van hen te doen gehad hier.

John              Juist.

Monty           [onverstaanbaar] bekend, John!

John              (lacht) Ja.

Monty           Ik was altijd hier en daar… mensen waren altijd in mijn gedachten… maar het…. Betekende niet dat ik altijd in contact met hen was. Hoe veel boodschappen heb je voor mij achtergelaten…. en ik…. nam een oneindige tijd om bij je terug te komen.

John              (grinnikt) Wij dachten dat je misschien je eigen versie zou doen, Monty, zoals je altijd deed, omdat je zo nauwgezet was… dat, eh…. je jouw versie zou doen van de kruiscorrespondenties.

Monty           Nu, ja, dat doe ik tot op zekere hoogte …. [5 seconden pause] . . . weet je, het is moeilijk te praten….. zeker wanneer….. er zoveel ongekend is over mij….. en mijn werk.

John              Ja, Ja.

Monty           Je moet zo voorzichtig zijn. Dus ik probeer aan dingen te denken die ik tegen je kan zeggen…. maar…. je kunt ze nakijken, dat zul je zien.

John              Ja.

Monty           Oh, ik begrijp dat je Playfair hebt. Guy Playfair bij jou recent.

John              Ja, inderdaad. Guy kwam hierheen en gaf een speech op mijn open forum en het was zeer interessant.

Monty           Ja . . . hij is een aardig vent, nietwaar!

John              Ja, inderdaad. Heb je iets…. ik weet zeker dat Guy …. dat hij verheugd zou zijn als er een boodschap was die je zou willen geven, een persoonlijke of bewijsbare boodschap, voor hem.

Monty           Weet je. Hij was er toen ik doorkwam…. om op mijn herinneringsdag te spreken.

John              Ah, Ja, Ja.

Monty           Maar ik gaf hem bewijs, toen…. betreffende die …. eh…. Enfield Onderzoeken.

John              Ah, Ja.

Monty           Informatie die niet bekend was.

John              Mm mmm. Juist.

Monty           Ja . . . [Vraag hem] ernaar.

John              Oh, dat zal ik doen.

Monty           Zou je ook aan hem willen doorgeven dat er…. Zou je willen doorgeven aan hem…. of hij…. wat nauwkeuriger kan zijn in zijn inspanningen met de paranormalen.

John              Een beetje nauwkeuriger met zijn inspanningen met paranormalen. Juist, ja.

Monty           Ik hoop dat je het weet zonder namen te noemen. Jij weet over wie ikhet heb.

John              Ja

Monty           Ik weet dat hij met één van hen specifiek vrienden is. Dat weet je toch?

John              Ik weet niet precies wie je hier bedoelt Monty. Ik weet dat hij contact heeft met een paar van hen maar ik weet niet precies wie zij zijn.

Monty           Nou, laten we zeggen diegene waarmee hij boeken schrijft.

John              Oh, juist.

Monty           Ja. Je weet dat er veel gedaan kan worden…. en dat het niet altijd is wat het lijkt. Er zijn mensen…. waarvan gedacht wordt dat ze tafels kunnen laten zweven met psychische energie… terwijl in werkelijkheid…. dat niet bestaat!

John              Mm mmm.

Monty           Het is gewoon eigenlijk…. een concentratie van geestenergie.

John              Ja, Ja, Ja.

Monty           Zeer op elkaar afgestemd, paranormale energie en geestenergie.

John              Ja . . . heb je het over geest, eh…. als een soort van algemene zaak van deze kant of van jij kant of van beide?

Monty           Eh, van beide, weet je, omdat zij zich vermengen.

John              Hmm

Monty           Nu . . . John !

John              Ja?

Monty           Ik begrijp dat je in het verleden probeerde om deze jonge man uit het kabinet een praatje te laten houden.

John              Ja, dat is waar, maar eh… de jongeman in het kabinet kan soms zeer begoocheld zijn, alhoewel hij zeer druk is.

Monty           Maar je weet dat hij naar Australië gaat, toch?

John              Ja, dat weet ik inderdaad.

Monty           Nu, ik hoop dat [onverstaanbaar] besluit om zich voor te stellen en eh…

John              Ah . . . Ja!

Monty           Ja, Ja.

John              Ja, inderdaad. Ik ben er zeker van dat hij dat geweldig vind.

Monty           Hij is een aardige vent, [Victor]. Soms een beetje overijverig. Maar een aardige vent.

John              Ja, hij is zeer monter, hè.

(gelach)

John              Ja, inderdaad ik [onverstaanbaar]

Monty           Het zou fijn zijn als zij kennis zouden maken. Maar ook…. ja … voordat hij gaat…. waarom zou je hem niet krijgen mee te gaan en te praten over wat hij doet?

John              Nu, dat zouden wij fijn vinden. Ja, ik heb het geprobeerd maar ik ben bang dat [David] waarschijnlijk te druk is en eh, het ging niet door, dus ik zou wel willen…

Monty           Wel, ik zal je iets vertellen, zal ik? Hij rond zijn werk af aan het einde van deze maand. [Onverstaanbaar commentaar]. Nu…. Je weet dat ik naar één van deze seances kwam en het script schreef, toch?

John              Ja.

Monty           Nu, natuurlijk, ik ben nog steeds zeer geïnteresseerd… en ik zal ik je eens iets vertellen John?

John              Ja.

Monty           Ik zal je iets vertellen. Je kent me… dat ik niet iets niet lichtzinnig zeg.

John              No, inderdaad. Je bent zeer, zeer [kieskeurig].

Monty           Deze jongen is het echte werk!

John              Mm mmm.

Monty           En ik kan je dat vertellen.

John              Ja, natuurlijk.

Monty           Niets gaat aan mij voorbij zonder dat ik het weet. Dat weet je, toch?

John              Nee! (gelach) . . . en erg bedankt daarvoor Monty.

Monty           Nu, vertel Veronica alsjeblieft…. dat ik altijd bij haar ben… nu ja, zoveel als ik kan…. en, en dat ik heel veel van haar houd.

John              Ik zal dat inderdaad doen, Monty. Bedankt dat je er was.

Monty           En jij bedankt, eh… Paul, voor het toestaan dat ik doorkwam

Paul               Oh, dat is ons genoegen, nietwaar. [onverstaanbaar] je weet dat wij een gast zullen krijgen… en, eh…. als de gast het niet redt, is er nog iets dat je wilt zeggen?

Monty           Oh, Ja, Ja.

Paul               Zonder namen te noemen.

Monty           [onverstaanbaar] Ik wilde hierover met John spreken.

Paul               Oké.

Monty           Ik wilde … geen namen noemen weet je.

Paul               Nee, bedankt daarvoor.

Monty           Maar, misschien zou je tegen John willen praten en het hem willen vertellen.

Paul               Oké. Is er iets dat je wilt doorgeven?

Monty           Nu, ik wil hem mijn groeten overbrengen alsjeblieft, wil je dat doen?

Paul               Oké, natuurlijk. Dat zal ik doen.

Monty           Goedenavond mijn vrienden.

Paul               Dank je.

Monty           Het was fijn met je te praten John.

John              Dank je wel Monty, en fijn dat ik van je hoorde.

(een algemene goedenavond en tot ziens van alle aanwezigen)

Einde


Website: The Montague Keen FoundationIntroductie van de The Montague Keen Foundation

De primaire missie van de Montague Keen Foundation is het ondersteunen van de vooruitgang van de mensheid door onderwijs en innovatief onderzoek.

Onze doelen:

Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De MKF werd geregistreerd in april 2006, en heeft directe leiding gekregen voor haar missie van Montague Keen sinds zijn overlijden in 2004. Er zijn op dit moment twee kantoren, één in Londen en één in New York. Sinds juli 2004 is de naam “Montague Keen” geregistreerd als handelsmerk en zijn werk is beschermd onder het auteursrecht, en daardoor zijn zij beschermd door alle toepasbare wetten.

Het laatste grote interview met Montague Keen

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=3355984332329440325&hl=en#

 

Veronica Keen op YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=r3yHcizJfUo

Veronica praat met Alan Steinfeld op de Amerikaanse (30 mins)

 

http://www.youtube.com/watch?v=tfxD5G5_T0A 

Veronica praat met Paula Gloria op de Amerikaanse TV (28 mins)

 

Meer informatie over de The Montague & Veronica Keen Foundation een Centrum voor Eenwording

Deze Mijlpaal zal overwegend een universeel brandpunt creëren om een kentering te vieren in het wereldwijde bewustzijn en bruikbare veranderingen voor de toekomst, het onderliggende thema is de promotie van harmonie en welzijn voor Planeet Aarde, en afhankelijkheid tussen alle mensen, rassen en culturen.

De doelstellingen zij hierboven reeds weergegeven:
Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De ideale locatie, waarover het besluit nog moet vallen, zou al nationale en historische importantie moeten hebben met andere waardige gebouwen, of bijvoorbeeld door een uitlijning op de Nulmeridiaan in Greenwich of Parijs, waar de M & VKF een permanente en gedenkwaardige functie zou kunnen verlenen als een bruikbare plaats is gekozen.

Het Project wordt ondernomen samen met spiritueel ingestelde wetenschappers, doctoren, alternatieve genezers en andere professionals wiens enige doel is het achtervolgen van kennis en geleerdheid die voorbij de grenzen van de doorgaans geaccepteerde ideeën gaan. De geometrie besloten in het architecturale aanzicht van het klassieke ontwerp, met een dubbele zuilengalerij in steen en marmer, zorgt ervoor dat de ruimte esthetisch prettig is en een plaats voor echte reflectie, er naar zoekende om alle mensen te inspireren die binnengaan in een toewijding van een cultuur zonder geweld en een respect voor leven, samenkomend in mededogen, harmonie en vrede.

Ons Foundation Project dat is toegewijd aan Liefde, Waarheid en Simpliciteit – zal het publiek een levendig Centrum voor moderne verlichting bieden. Het doel is het aantrekken en focussen van aandacht op verschillende manieren, bijvoorbeeld een academie en amfitheater dat ook bruikbaar is voor tele-video amusement en onderwijs, internationale conferenties en wereldwijde communicaties. Met geassocieerde kunstgaleries, bibliotheken, laboratoria, behandel- en genezingsruimten en andere faciliteiten voor onderzoek en privéscholing, en ruimtes voor virtuele realiteit, computer en internet activiteiten. Internationaal beschikbaar voor alle bezoekers wereldwijd, zal dit Centrum een ervaring en een bewustzijn verstrekken – origineel, van het verleden door de deugdelijk van het specifieke ontwerp van het gebouw.

Virtueel DNA bestaat uit de gedachtepatronen die onze persoonlijke agenda’s omlijsten. Tradities en angst spelen een grote rol in het voorkomen van het evolueren van hoger bewustzijn. Wij worden de slachtoffers van gemuteerd “Virtueel DNA" als wij niet “uit de box” kunnen denken. Virtueel DNA wordt vermeerderd door onze “gedachtepatronen”. Uiteindelijk, is ons doel het onderzoeken van de mogelijkheden tot het herscheppen van ons virtuele DNA door het gebruik van geluid en intentie.

Verdere details over dit opwindende nieuwe Project komen langzaamaan beschikbaar via de connecties van Veronica Keen en haar Vennoten.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.