Home > Nederlands > Montague Keen - February 7, 2010

February 7, 2010

Bedankt voor het vieren gisterenavond van wat mijn 85e verjaardag zou zijn geweest met vrienden van beide zijden van het leven. En bedankt voor mijn cake, het was een hele bijzondere, met kaarsjes en zo. Wij van de Wereld van de Geest zijn blij met jullie te spreken en Licht te brengen in de Duisternis van jullie Wereld. Het was een prachtige avond waarin Vrede en Harmonie gedeeld werden met jullie vanaf onze zijde van het leven. Zoals je in het verleden al zei, “Mensen zijn alleen maar dood als zij vergeten zijn”, en jij mijn lief, zorgt ervoor dat mijn werk en ik doorgaan, ons doel om Licht, Vrede en Harmonie te brengen naar een Wereld die de weg kwijt is.

Wij hebben veel informatie met jullie gedeeld gisterenavond, nu is het tijd om daarvan iets te delen met hen die mijn brieven aan jou lezen. Jullie zijn je bewust geworden dat jullie weerpatronen veranderen, het wordt veroorzaakt door de Zon en de Maan en de totstandkoming van vreemde kosmische effecten. Terwijl de Mensheid worstelt om een manier te vinden om de weerpatronen te veranderen, faalt hij in het accepteren dat DE MENS NIET BEGRIJPT HOE HET UNIVERSUM WERKT. Wij brengen jullie vervroegd de kennis over deze patronen van verandering omdat zij al het leven beïnvloeden, niet alleen het fysieke, maar ook op het Zielenniveau. Aan de mensheid is veel manipulatie opgedrongen, maar zij kunnen dit veranderen. Het Midden-Oosten is niet wat “Zij” ervan maken, zij hebben goed en kwaad zoals alle landen dat hebben, zelfs de natuur zelf. Het Westen is geleerd om door ogen van bedrog te kijken, maar dat is nu over. Het tijdperk van de Duisternis is bijna voorbij, wij staan op het kruispunt hiervan. Het is onze bestemming om de Sterren en Planeten te zien, “Zij” kunnen niet langer zwijgen. Er zullen veranderingen in de Zwaartekracht komen, die ook het Zonnestelsel betreffen, er kan een verschuiving van de Planeten rond de Zon plaatsvinden die enige opwinding zal veroorzaken. Jullie Planeet is niet de enige, er zijn veel gelijkwaardige planeten, maar die van jullie heeft meer problemen die wij proberen op te lossen, wij kunnen dit niet fysiek doen, wij doen het via onze geest. Jullie Aarde is veel ouder dan jullie weten.

Je zult je bewust worden van de nieuwe uitlijningen van de Planeten, Veronica jij ben hierover geïnformeerd. Deze informatie dat de Planeten zullen uitlijnen werd jou enige tijd geleden bijgebracht, jij hebt het gedocumenteerd, dit kan geverifieerd worden via mijn geschriften. Je was je vorige week bewust van de gebeurtenis dat de Zon een vreemd Rood Licht afgaf toen zij onderging, “Zij” hebben het neergezet als een fenomeen maar je kunt gerust zijn want het kwam ergens anders vandaan, het vreemde licht waarvan “Zij” zeiden dat het van de Zon kwam, het werd gepolariseerd uit een andere factor. Er zijn gebeurtenissen op andere gebieden waar “Zij” je niets over laten weten. Er zal snel meer BEWIJS op jullie computers komen, informatie over wat er gaande is in de Ruimte. De informatie zal het denken van mensen veranderen. Er zijn Planeten die rond de Zon gaan, je zag dit op je computer. Vraag je jezelf af hoe de Zon haar verschijning veranderde? Je moet begrijpen dat de Zon dichterbij komt. Vanwege de straling proberen “Zij” het te manipuleren of te blokkeren om zo min mogelijk schade aan te laten richten. “Zij” zijn ook bezorgd over de Zonnevlammen. Als je goed naar de foto kijkt, zul je meer zien dan je zag toen je eerder keek terwijl je je verwonderd afvroeg of wat je zag wel echt was. Kijk Zeer goed naar de RECHTERKANT van de foto, je zult een object zien, zeer vaag, zoals een Ster, dan zul je het vinden. [Kijk op deze website om te zien wat Monty bedoelde: Giant UFOs around the Sun? NASA claims malfunction, physicist says giant ET UFOs use Sun’s star gate].

Ik heb aan verschillende personen informatie gegeven over wat er zal gebeuren in april als BEWIJS dat het gepland is. Open je ogen, de Wereld van Geesten werkt met jullie om je te beschermen. Geef de hoop nooit op, er is een wens voor vrede. Je bent op de Aarde zodat de Ziel zichzelf kan leren kennen, kennis maakt de Ziel wijzer door ervaring. Je hebt je verleden gecreëerd, je kunt je toekomst creëren, maar het hier en nu is wat telt. Je bent een deel van een Plan voor verandering, voor die verandering die een verschil kan maken, het is een plan dat niemand kan stoppen. De Geesten Wereld geeft de Mensheid een nieuwe kans om te slagen, je bent niet alleen. Breng deze plannen voor verandering aan het licht, creëer ze, Liefde is de Sleutel om het te repareren.

Je bent moe mijn lief, wij hebben een aantal serieuze onderwerpen behandeld, het is belangrijk dat deze informatie beschikbaar is voor de mensen die betrokken zijn, meer en meer van hen zien het Licht. Reik naar ons uit in Geest, wij zijn hier voor je. Omarm de veranderingen omdat je weet dat ze voor het goede van de Mensheid zijn. Ik ben voor eeuwig in je Hart en Ziel, je aanbiddende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Introductie van de The Montague Keen Foundation

De primaire missie van de Montague Keen Foundation is het ondersteunen van de vooruitgang van de mensheid door onderwijs en innovatief onderzoek.

Onze doelen:

Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De MKF werd geregistreerd in april 2006, en heeft directe leiding gekregen voor haar missie van Montague Keen sinds zijn overlijden in 2004. Er zijn op dit moment twee kantoren, één in Londen en één in New York. Sinds juli 2004 is de naam “Montague Keen” geregistreerd als handelsmerk en zijn werk is beschermd onder het auteursrecht, en daardoor zijn zij beschermd door alle toepasbare wetten.

Het laatste grote interview met Montague Keen

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=3355984332329440325&hl=en#

 

Veronica Keen op YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=r3yHcizJfUo

Veronica praat met Alan Steinfeld op de Amerikaanse (30 mins)

 

http://www.youtube.com/watch?v=tfxD5G5_T0A 

Veronica praat met Paula Gloria op de Amerikaanse TV (28 mins)

 

Meer informatie over de The Montague & Veronica Keen Foundation een Centrum voor Eenwording

Deze Mijlpaal zal overwegend een universeel brandpunt creëren om een kentering te vieren in het wereldwijde bewustzijn en bruikbare veranderingen voor de toekomst, het onderliggende thema is de promotie van harmonie en welzijn voor Planeet Aarde, en afhankelijkheid tussen alle mensen, rassen en culturen.

De doelstellingen zij hierboven reeds weergegeven:
Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De ideale locatie, waarover het besluit nog moet vallen, zou al nationale en historische importantie moeten hebben met andere waardige gebouwen, of bijvoorbeeld door een uitlijning op de Nulmeridiaan in Greenwich of Parijs, waar de M & VKF een permanente en gedenkwaardige functie zou kunnen verlenen als een bruikbare plaats is gekozen.

Het Project wordt ondernomen samen met spiritueel ingestelde wetenschappers, doctoren, alternatieve genezers en andere professionals wiens enige doel is het achtervolgen van kennis en geleerdheid die voorbij de grenzen van de doorgaans geaccepteerde ideeën gaan. De geometrie besloten in het architecturale aanzicht van het klassieke ontwerp, met een dubbele zuilengalerij in steen en marmer, zorgt ervoor dat de ruimte esthetisch prettig is en een plaats voor echte reflectie, er naar zoekende om alle mensen te inspireren die binnengaan in een toewijding van een cultuur zonder geweld en een respect voor leven, samenkomend in mededogen, harmonie en vrede.

Ons Foundation Project dat is toegewijd aan Liefde, Waarheid en Simpliciteit – zal het publiek een levendig Centrum voor moderne verlichting bieden. Het doel is het aantrekken en focussen van aandacht op verschillende manieren, bijvoorbeeld een academie en amfitheater dat ook bruikbaar is voor tele-video amusement en onderwijs, internationale conferenties en wereldwijde communicaties. Met geassocieerde kunstgaleries, bibliotheken, laboratoria, behandel- en genezingsruimten en andere faciliteiten voor onderzoek en privéscholing, en ruimtes voor virtuele realiteit, computer en internet activiteiten. Internationaal beschikbaar voor alle bezoekers wereldwijd, zal dit Centrum een ervaring en een bewustzijn verstrekken – origineel, van het verleden door de deugdelijk van het specifieke ontwerp van het gebouw.

Virtueel DNA bestaat uit de gedachtepatronen die onze persoonlijke agenda’s omlijsten. Tradities en angst spelen een grote rol in het voorkomen van het evolueren van hoger bewustzijn. Wij worden de slachtoffers van gemuteerd “Virtueel DNA" als wij niet “uit de box” kunnen denken. Virtueel DNA wordt vermeerderd door onze “gedachtepatronen”. Uiteindelijk, is ons doel het onderzoeken van de mogelijkheden tot het herscheppen van ons virtuele DNA door het gebruik van geluid en intentie.

Verdere details over dit opwindende nieuwe Project komen langzaamaan beschikbaar via de connecties van Veronica Keen en haar Vennoten.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.