Home > Nederlands > Montague Keen, October 30, 2011

October 30, 2011


Veronica, mijn liefste, ik vertelde jou al eerder dat veranderingen niet kunnen plaatsvinden totdat de man van de straat zou ontwaken voor wat er jullie wereld wordt aangedaan. Als, en alleen als, die moedige zielen naar voren komen en om waarheid en gerechtigheid vragen, kan de Overgang doorgaan. Ik waarschuwde dat het geen gemakkelijke rit zou worden maar dat deze de echte waarheid zou onthullen. Nu zien jullie religies, die liefde en zorg voor de armen predikten, hun ware aard tonen. Nogmaals zeg ik jullie, kijk naar hun acties, niet hun woorden. Rijkdom en macht zijn de dingen die zij dienen, niet het Superieure Wezen wiens liefde voor de mensheid achter de verschuiving naar volledig bewustzijn zit. Het is dan dat jullie overheersers alles verliezen waarvoor zij vochten. Het is zeer duidelijk geworden wie jullie kunnen vertrouwen en wie je met wantrouwen moet bezien. Kijk wie er aan de touwtjes trekt. De marionetten die hun zielen verkochten voor winst werden op machtsposities geplaatst. Zij zitten daar echter maar zo lang als zij hun meesters dienen. De veranderingen die plaatsvinden zijn veel groter dan jullie je kunnen voorstellen. Dat jullie ze niet zien, wil niet zeggen dat ze niet plaatsvinden; zij vinden plaats op verschillende niveaus.

De corrupten maken fouten in hun poging om aan de macht te blijven en laten hun ware aard zien. 99% van de mensheid WIL DE NIEUWE WERELD ORDE NIET. Nu voert het Vaticaan de druk op, zich voordoende alsof zij geven om de mensheid en haar willen redden. Nu, het is overduidelijk dat zij geen enkele intentie hebben om de massa te helpen, die door de HEBZUCHT van de BANKEN van het VATICAAN dakloos en werkloos zijn. De door het Vaticaan gecontroleerde banken hebben mensen uit hun huizen gezet. Zij controleerden de zogenaamde recessie: zij planden dit zorgvuldig in een poging de massa onder controle te houden. De meeste mensen weten niets van de grote hoeveelheden GOUD die opgeslagen zijn in het Vaticaan. Het zal hen niet redden. Het behoort toe aan de mensen en zal aan de mensen teruggegeven worden. Het zal gebruikt worden totdat het gebruik van geld langzaam verdwijnt. Dit kan wat tijd kosten maar dit is onze bedoeling. Het verkrijgen van geld is wat de corrupten drijft.

Jij was geschokt toen je moest omgaan met mijn flagrante bloedfamilie na mijn overlijden, terwijl je in shock verkeerde over mijn plotselinge overlijden. Ik deed zoveel ik kon om jou te laten zien dat ik nog steeds bij je was. Maar ik kon niet langer omgaan met dagelijkse zaken. Zij toonden geen enkel respect voor het pijnlijke verlies dat je net ondergaan had.

De leugens die jullie allemaal zien op jullie tv’s en in kranten, hebben geen enkele overeenkomst met de waarheid. De moord op onschuldige mensen voor OLIE gaat door, voor jullie ogen. Word wakker! Ik weet dat er nog steeds mensen zijn die willen geloven dat hun regeringen niet tegen hen zouden liegen. In feite is de waarheid zo verschrikkelijk dat zij zichzelf er niet toe kunnen zetten deze te geloven. Het voorwendsel is landen binnen te gaan om de mensen “TE BESCHERMEN”, terwijl zij hen in werkelijkheid VERMOORDEN en die landen vernietigen. Daarna vallen zij thuis degenen aan die hun acties durven betwijfelen.

Stel jezelf de vraag welke vrijheid jullie nog rest? Jullie zullen ontdekken dat jullie geslaapwandeld hebben naar een Politiestaat. Jullie hebben toegestaan dat jullie rechten weggenomen werden. Jullie moeten degenen ondersteunen die de moed hadden om te zeggen: ‘Niet langer! Niet in mijn Naam!’. Degenen die blijven zitten en niets doen zijn net zo schuldig als degenen die de trekker overhalen en moorden. Het is tijd om op te staan en mee te tellen.

Binnenkort zullen jullie ontdekken wat er gedaan werd om jullie te controleren zodat jullie de corrupte regimes zouden dienen. Elk van jullie is een machtig Wezen van Licht, jullie kunnen zo veel. Jullie zullen als kinderen zijn als alles hersteld is. Jullie zullen met plezier leren wat jullie allemaal kunnen doen. Jullie zullen geen geld nodig hebben om jullie planeet te ontdekken. De macht van de gedachten is alles wat nodig is. Jullie zullen alles vergeten zijn wat jullie geleerd hebben, omdat dat alleen diende om jullie te overheersen. De waarheid is opwindend en bevrijdend. Dan zullen jullie ECHTE VRIJHEID kennen. Geen beperkingen meer. Niets zal blijven zoals het is. Het is een tijd voor een nieuw begin. Gezondheid hersteld zonder medische tussenkomst – jullie zullen trillen op een compleet ander niveau.

Sommigen van jullie hebben een rol te vervullen. Jullie weten wie je bent. Jullie zullen geleid worden naar wat je moet doen. Reageer op de energieveranderingen die de hele tijd plaatsvinden. De corrupten kunnen die niet beheersen. Een grotere macht dan die van hen orkestreert ze. De corrupten zullen zich niet langer kunnen verbergen of hun vorm behouden als de energie meer uitgesproken wordt. Zij gebruiken ANGST om jullie laag te houden. Zij laten jullie zien hoe zij aanvallen en moorden zonder genade. Dit zorgt voor vrees bij sommigen van jullie dat dit ook jullie lot is. Als degenen die zulke barbaarse activiteiten uitvoeren zich realiseren dat zij hun wereld en de toekomst van hun kinderen vernietigen; dan zullen zij misschien weigeren om verantwoordelijk te zijn voor deze misdaad tegen de menselijkheid. Zij leiden dubbellevens: thuis met hun families zijn zij beschaafde mensen, maar als zij eenmaal in uniform zijn worden zij ROBOTS. Moordenaars van wie het enige excuus is: “Ik voerde orders uit”.

Jullie, en jullie alleen, zijn verantwoordelijk voor jullie daden. De moorden en aanvallen op onschuldige mensen moeten stoppen. Zonder degenen die alleen orders volgen, zouden de corrupten geen enkele macht meer hebben om te overheersen, morgen al. Hun kaartenhuis zou vallen. Zij hebben jullie nodig om te overleven – jullie hebben hen niet nodig. Jullie zijn de mensen die de ECHTE MACHT hebben. Jullie hebben de macht om hun terreurregime onmiddellijk te beëindigen. Jullie moeten je geweten vinden en ernaar leven. Hoe kun je degenen schaden die alleen gerechtigheid willen voor jou en jouw soort en een beter leven voor iedereen.

Hoe meer licht jullie creëren, hoe sneller de verandering. De duisteren kunnen niet overleven in liefde. Dit is waarom zij de noodzaak voor oorlogen en verdeeldheid over de hele wereld creëren. Het is hun zuurstof. Menselijk bloed moet vloeien zodat zij kunnen overleven. Het bewijs hiervoor treedt elke dag naar de voorgrond. Het is alsof het licht dat jullie omringt hun leugens zichtbaar maakt. Het maakt hen meer zichtbaar. Hun spel is over, het is tijd voor hen om te vertrekken. Zij zullen de consequenties van hun acties hoe dan ook onder ogen moeten zien.

Vele wezens van andere planeten zijn onder jullie, helpen jullie door deze moeilijke tijden heen. Velen van hen werken aan het ontmantelen van de plannen van de Cabal. Zij zetten dingen klaar in gebieden waar het publiek niet eens weet heeft. Zij zullen zichzelf laten zien als het voor hen veilig is; zij hebben niet de wens om ook maar iets te riskeren. Zij zijn op elke stap van de weg bij jullie. Jullie zullen weer een grote familie worden. Wij zullen onszelf ook kunnen laten zien. Bekijk het van de positieve kant: het is gewoon een kwestie van het verwijderen van de machtstructuur van de Cabal en het herstellen van menselijk leven tot haar volle potentieel.

Wij willen iedereen bedanken die, door hun inspanningen, het licht in jullie wereld herstellen. Spannende tijden liggen in het verschiet mijn liefste, als beide zijden van het leven samenkomen om het herstel van het Licht en de Waarheid te vieren.

Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.