Home > Nederlands > Montague Keen, May 29, 2011

May 29, 2011

Mijn liefste Veronica, je begint nu pas volledig te begrijpen dat dit jouw werk is. Ik help en leid je als je doorgaat met het werk waarvoor je op Aarde kwam. Toen ik op Aarde was, was jij er voor me. Jij gaf je zonder aarzeling. Je hebt altijd mijn behoeften boven die van jou geplaatst. Nu zijn wij, hier in het netwerk van zielen aan deze kant van het leven, er voor jou. Wij hebben je recentelijk meer begrip gegeven over wie je bent en wat je moet bereiken. Wij brengen de juiste mensen naar voren op Aarde, vanuit het grotere Universum en, natuurlijk, vanuit de Geestenwereld. Het komt samen, het kan niet worden gestopt. Er zijn nu voldoende verlichte wezens op Aarde om de taak te voltooien. De duisteren, aan de andere kant, hebben verschillende plaatsen bezocht om het stempel van hun satanische controle te bekrachtigen. Wij echter, hebben degenen geleid die de macht hebben om zulke controlemechanismen te verwijderen, zij hebben deze mechanismen verwijderd en daarmee het Licht hersteld. Wij letten goed op hen. Hun valse glimlach en het schudden van handen kan hun sinistere bedoelingen niet verbergen. Zij kunnen zich niet voor ons verbergen.

Zij hebben verschillende wreedheden voor de maand juni gepland. Wij mogen er misschien niet in slagen die allemaal te voorkomen, maar ik beloof jullie dat wij ons best doen. Zij hebben de energie van dood en vernietiging nodig. Oorlog is een essentieel onderdeel van hun bestaan op Aarde. Helaas zijn velen blij dat te kunnen leveren; zij dragen het uniform en worden experts in het moordspel dat op dit moment speelt in verschillende landen. Zij brengen doelbewust de economie naar beneden, zodat jonge mannen die geen werk kunnen vinden gedwongen worden om hun bloedoffers te worden. Onbekend voor de meesten van jullie is dat er veel bloed vergoten wordt in private partijen en bijeenkomsten over de hele Aarde. Dat is altijd zo geweest.

Jullie zijn er keer op keer aan herinnerd dat jullie ‘je broeders hoeder zijn’. Leer naar anderen te kijken zoals je zou willen dat zij naar jou kijken. Jullie zijn allemaal één bewustzijn. Door anderen te vernietigen, vernietig je jezelf. Het schaadt jullie eeuwige ziel. Stem af op dit bewustzijn. Bezoek oude plaatsen. Je zult leren de energie te omhelzen die vrij stroomt. Er kan hierdoor zoveel gewonnen worden. Beschouw de astronomische kennis die noodzakelijk was om alle belangrijke plaatsen uit te lijnen. Vraag je af waar al deze kennis vandaan kwam. Er was geen tv, geen kranten of internet, alleen maar verhalen en gesprekken – echte communicatie tussen mensen. Zij allen deelden wat ze hadden, zij keken op niemand neer. Zij waren in harmonie met het Universum. Dit is wat jullie verloren zijn, waarvan jullie afgescheiden zijn. Jullie beginnen nu de oude plaatsen te vinden die worden herontdekt over de wereld en jullie leren ervan. Met terugkijken en leren zullen jullie voorwaarts gaan. Jullie zullen dan alles zien dat voor jullie verborgen werd gehouden. Verborgen recht voor je neus. Hersenspoelingmethodes zijn gebruikt om te voorkomen dat jullie zouden zien wat er werkelijk gaande was. Nogmaals, jullie zullen jullie ware identiteit en erfenis zien. De wens om anderen te domineren zal uit de vergelijking worden gehaald. Stappen moeten genomen worden om het vernietigingsproces te voorkomen dat plaatsvindt om land, zee en lucht te vervuilen en daardoor de bevolking te ruimen. Weiger om mee te werken aan de vernietiging van jullie planeet.

Wij hebben mensen klaarstaan om de plaats van de duisteren in te nemen. Wij bevinden ons in het proces van verwijdering van een aantal van degenen die de werkelijke macht achter de schermen in de hand hebben. Dit is waarom jullie je hier niet van bewust zijn. Zij blijven samenkomen in wanhoop om te proberen hun macht over jullie te herstellen. Maar hoe meer zij in de kaarten gekeken kunnen worden, hoe meer duidelijk het wordt, en mensen worden zich hiervan bewust. Luister niet naar de woorden en valse beloften. Kijk naar de ogen, kijk naar de daden. Dit is de enige manier om echte waarheid te zien. Herinner je het oude [Engelse] spreekwoord dat daden luider spreken dan woorden. Dat is inderdaad zo. Je echte vijanden zijn degenen die ten onrechte redenen voor oorlog creëren. Degenen die jullie misleiden te geloven dat zij echt een ander land moeten binnenvallen; maar alleen die landen die olie en goud hebben zullen worden binnengevallen. De wreedheden in bepaalde andere landen zullen gemakshalve worden genegeerd omdat er niets te winnen is door die landen binnen te vallen.

Het is jullie beslissing welk pad je neemt. Het is een vraag die je niet uit de weg kunt gaan. Jullie beslissen of je wilt leven in een wereld waar waarheid, liefde en harmonie de norm zijn, of jullie kiezen ervoor de slaven te blijven van de duistere overheersers, die jullie niet zien als Wezens van Licht, maar die jullie alleen zien als hier zijnde om hen te dienen. Jullie licht zou voor altijd gedoofd worden. Jullie zouden leven als robots: zonder ziel, zonder medeleven, in het donker. Kijk naar je huidige geloofssystemen. Onderzoek ze echt, met een eerlijke en open geest. Stap uit de controlemechanismen die vanuit de familie komen, evenals van degenen waarvan je geloofde dat zij het beste met jou voorhadden. Maak je eigen beslissing over welk pad je neemt. Dit is jouw leven. De beslissing is aan jou alleen. Jullie werden niet geboren in een geloofssysteem. Aan jullie werd vrije keuze gegeven. Gebruik deze!

Ga door met het sturen van liefde en licht aan iedereen, zelfs aan degenen die jullie proberen te vernietigen. Het is verbazingwekkend hoe snel dit je leven ten goede zal veranderen. Het goede zal worden aangetrokken door jouw licht en het zal de duisteren afstoten. Wij werken continu om het Licht op jullie wereld te herstellen. Er zijn teams aan beide kanten van het leven die hierbij helpen.

Er is jou veel gegeven om over na te denken. Je moet beslissingen nemen en mensen ontmoeten. Jij bent mij zeer dierbaar mijn liefste. Ik ben altijd aan jouw zijde. Jouw aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.