Home > Nederlands > Montague Keen, May 22, 2011

May 22, 2011

Elke dag wordt de Grote Samenzwering duidelijker, nu mensen ontwaken en de waarheid zien die recht voor hun neus lag, maar die zij in hypnotische staat niet konden zien. De samenzweerders waren zo zelfverzekerd dat jullie nooit zouden ontwaken, dat zij de moeite niet namen om ook maar iets te verbergen; in feite, het was een soort van amusement voor hen, hoe de domme Gojim ["het volk" in het Hebreeuws] alles geloofde dat hun werd voorgezet. Zij gaven hun vertrouwen, zelfs toen het overduidelijk was dat zij meewerkten aan hun eigen vernietiging. De mensen die jullie “leiden” zijn speciaal gekozen en geprepareerd als stromannen; om jullie te overtuigen dat zij het beste voor jullie willen zodat jullie hen vertrouwen en als schapen naar de slachtbank geleid kunnen worden.

Wij in de Geest verspreiden het Licht – wij openen ogen en kweken begrip om te laten zien wat er gebeurd. De wetenschappers die betrokken zijn bij de vernietiging van menselijk leven zullen ontmaskerd worden. Zij zijn verantwoordelijk voor de vliegtuigen, van welke het enige doel is om de lucht die jullie inademen te vernietigen evenals het land, zodat de oogsten waarvan jullie afhankelijk zijn voor jullie bestaan besmet worden. Hun plannen zijn zo kwaadaardig dat het moeilijk is voor normale mensen om te geloven dat degenen aan de macht zo slecht kunnen zijn. Ja, ik weet dat ik oude koeien uit de sloot haal, maar er komen elke keer nieuwe mensen bij en wij moeten ervoor zorgen dat zij de boodschap krijgen: niets is wat het lijkt.

Alles zal gebeuren als de timing goed is. Het is tijd om voor te bereiden. Elk leven is kostbaar. Dit nodeloze moorden moet stoppen – er is nooit een reden voor oorlog. Er komt veel aan het licht op dit moment over het hersenspoelen van kinderen die zijn “ontvoerd”. Zij zijn getraind door regeringen om in het geheim landen binnen te vallen en mensen te vermoorden. Dit moet onthuld worden. Duizenden kinderen worden elk jaar vermist. Zij worden omgevormd tot robots, om de orders uit te kunnen voeren van degenen die hen trainen, zonder vragen te stellen. Zij gehoorzamen onmiddellijk de eisen van hun bevelvoerders. Dit gebeurd en wordt verborgen door jullie regeringen. Jullie zien alleen wat bovengronds gebeurd, maar er zijn grote gebieden onder de grond die verborgen gehouden worden voor jullie. Jullie belasting betaalt de Illuminati zodat zij in luxe kunnen leven terwijl zoveel anderen geen voedsel noch onderdak hebben.

Dit zal veranderen. De hele structuur van leven op Aarde zal compleet veranderen. Jullie zullen leren comfortabel te leven met jullie medemensen van andere planeten – jullie zijn allemaal één familie.

Jullie zijn bewust gemaakt van het Satanische Ritueel met betrekking tot de Olympische Spelen. Het Olympisch Stadion was zorgvuldige geplaatst op zeer belangrijke energielijnen. Zij willen maximale energie onttrekken. Zij hebben dit nodig om te overleven. Helaas, zal deze energie gebruikt worden voor Satanische doelen. Geef jullie energie niet. Denk eraan dat zij deze nodig hebben om jullie te vernietigen. Satanische rituelen en numerologie zijn onderdeel van alles wat zij doen. Vertrouw me, niets gebeurd zonder zorgvuldige planning.

Londen is een oude satanische plaats. Het is geplaatst op zulke lijnen, evenals de stad Rome. Zij zijn verbonden met veel van de andere oude plaatsen. Jij, mijn liefste, stamt af van De Stam van Dan, die in het verre verleden naar Ierland reisde. Diep in jouw psyche, herinner je hoe het was voordat het kwaad jullie planeet overnam.

Het is goed om te zien hoe mensen van het Licht elkaar vinden en hun energieën combineren om het kwaad te bevechten. Jullie Licht kan nooit gedoofd worden. Elk van jullie is belangrijk. Samen zijn jullie een macht waarmee rekening moet worden gehouden. Jullie bereiden de weg zodat het Licht van de wereld kan terugkeren. Ben te allen tijde wakker en bewust. De Duistere Kant klaagt en grapt over de samenzweringstheorieën; terwijl de hele tijd zijzelf de grootste samenzwering planden die jullie wereld ooit gekend heeft.

Jullie moeten eerst afrekenen met het einde van het Duister voordat jullie het nieuwe Tijdperk van Licht kunnen omhelzen. Jullie willen erg graag de waarheid weten: wie jullie zijn, waarom jullie aannamen een deel van de Overgang te zijn. Sommige van jullie zijn bewust van het pad dat jullie kozen en werken hard om jullie doel te vervullen. Sommigen hebben gekozen op vele andere manieren. Jullie zijn allemaal belangrijk in het grote plaatje. Jullie zijn allemaal nodig. Kijk met liefde naar elkaar. Neem elke taak aan, maakt niet uit hoe ondergeschikt, als een werk van liefde voor de mensheid.

Jij mijn liefste, wijdde jezelf toe aan het werk toen jij aan mijn graf stond – met een gebroken hart vanwege mijn overgang. Jij verklaarde dat je zou proberen mijn werk voort te zetten zo goed als je kon. Jij werd gedreven door jouw liefde voor mij toen, en zeven jaar later drijft deze liefde jou nog steeds. Jij gaf nooit op, maakte niet uit wat jou werd aangedaan. Dat is liefde in haar meest ware zin. Mijn punt is dat je alles kunt bereiken als jij je ertoe zet, als het gedaan wordt in de geest van liefde en voor liefde. Liefde is alles wat je nodig hebt.

Stel overal vragen over! Onderzoek het zelf. Stop met het zijn van de schapen die zij willen dat jullie zijn. Dit is jullie wereld. Wij zenden jullie Licht en Liefde om jullie te leiden. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.