Home > Nederlands > Montague Keen, June 5, 2011

June 5, 2011

Terwijl oude profetieën worden vervuld, is er een groter begrip van wie jullie werkelijk zijn, en de werkelijke reden waarom planeet Aarde een gevangenis werd en alle waarheid voor jullie verborgen was. In feite is alles wat geleerd is een exacte omkering van de waarheid. Als kinderen werd jullie verteld dat jullie zouden opstijgen naar de Hemel: dat het ‘daarboven’ was, voorbij de lucht. Nu weten jullie dat dit niet zo is. De Hemel, zoals jullie het noemen, is Inner Aarde. Dit, mijn liefste, is waar ik ben. Mensen zijn zeer zorgvuldig weggeleid van deze waarheid. Wederom zeg ik: niets is wat het lijkt!

Kijk naar David Icke en Michael Tsarion, die, net zoals jijzelf, de oude geschiedenis hebben onderzocht voordat deze werd verknoeid en herschreven door degenen die slaven van jullie maakten. Zij gingen voor goud, toen besloten ze tot overname. Zij hebben een systeem opgezet dat heel slim verborg wie zij zijn en de redenen voor hun verblijf op Planeet Aarde. Zij controleren jullie levens volledig: wat jullie denken, lezen, studeren en wat jullie aanschaffen met jullie zuurverdiende geld. Zij glimlachen als ze dit doen; het is amusant voor hen hoe gehoorzaam de mensheid is. Iedereen laat zich gewillig als schaap leiden. Niemand stelt vragen of klaagt, terwijl elke nieuwe draconische wet of beperking wordt ingebracht, of een volgende oorlog wordt gestart als excuus om te vechten. Zij creëren met plezier brandstoftekorten, of (op dit moment) voedseltekorten; en nog steeds klaagt niemand. De stille meerderheid doet het ermee. Je vraagt jezelf af, hoe kunnen ‘zogenaamde’ intelligente mensen alles accepteren dat hen wordt aangedaan, zonder vragen te stellen. Zij moeten ontwaken voor het feit dat zij in een permanente hypnotische staat worden gehouden. Is dit waartoe jullie je kinderen willen veroordelen? Jullie krijgen een keus. Jullie staan op een kruispunt en hebben bijna geen tijd meer. Er zijn zo velen aan deze kant van het leven die ook proberen mensen wakker te laten worden. Iedereen doet het op zijn manier.

Jij hebt laten bevestigen dat ik zal terugkeren. Ik zal niet alleen komen. Wij komen om jullie te helpen in dit grote moment van Overgang. Ik was geroerd, mijn liefste, toen je vroeg of ik er precies zo uit zou zien als ik voorheen deed toen ik jullie wereld verliet. Nu, het antwoord is ja. Ik zal bij jou terugkeren. Er zijn één of twee mensen die ik wil bezoeken, om exact te bepalen waarom zij de koers kozen die zij namen: waarom zij tegen mijn wensen en exacte instructie ingingen. Reparaties zullen geschieden. In het grotere plaatje, zal ik, samen met mijn landgenoten van deze zijde van het leven, helpen bij het herstellen van Planeet Aarde, en de gevangenistralies verwijderen die jullie in het duister houden. Dit is een oorlog waar jullie in leven. De cabal probeert jullie wanhopig in slaap en onder controle te houden. Wij in het Licht willen jullie volledige bewustzijn herstellen, zodat jullie vrijheid van gedachten en actie zullen hebben. Vrijheid om te weten wie je precies bent.

Jullie werd geleerd, mijn liefste, dat St. Patrick alle SLANGEN uit Ierland verbannen heeft. ER WAREN GEEN SLANGEN IN IERLAND! Het waren de DRUÏDES: de grote leraren en medicijnmannen van hun tijd, die de slangen gebruikten net zoals de medische professionals vandaag de dag. De Druïden werden verbannen zodat een valse doctrine geïmplanteerd kon worden. Jullie hoeven alleen maar te kijken naar de verbinding tussen Ierland en Egypte om te begrijpen wat er voor jullie verborgen bleef. Onderzoek het zelf, wij wijzen jullie alleen de juiste richting. Jullie hebben veel te verliezen als je deze kans niet neemt, omdat er niet veel tijd meer is.

Wij brachten ook onder jullie aandacht dat er 13 tekens in de Dierenriem zijn. De 13e werd voor jullie verborgen gehouden, om jullie te verwarren. De sterren spelen een belangrijke rol in de levens van de Mens. Het 13e teken is OPHIUCHUS [De Slangendrager]: 30 november tot 17 december.

HIER IS DE WERKELIJKE DIERENRIEM:

  1   RAM 19 april tot 13 mei
  2   STIER 14 mei tot 19 juni
  3   TWEELINGEN 20 juni tot 20 juli
  4   KREEFT 21 juli tot 9 augustus
  5   LEEUW 10 augustus tot 15 september
  6   MAAGD 16 september tot 30 oktober
  7   WEEGSCHAAL 31 oktober tot 22 november
  8   SCHORPIOEN 23 november tot 29 november
  9   SLANGENDRAGER 30 november tot 17 december
10   BOOGSCHUTTER 18 december tot 18 januari
11   STEENBOK 19 januari tot 15 februari
12   WATERMAN 16 februari tot 11 maart
13   VISSEN 12 maart tot 18 april

Je zult ontdekken dat de SLANGENDRAGER direct boven NEW GRANGE in Ierland ligt. Rome en Londen zijn in directe afstemming met New Grange. Vraag jezelf nu af, waarom is dit voor jullie verborgen gehouden? De kwaadaardige geesten die jullie planeet besturen lieten niets aan het toeval over. Zij verzekerden zich ervan dat jullie honderden jaren onder hun controle zouden zijn, dat jullie zelfs dankbaar zouden zijn dat zij jullie toestonden op deze planeet te bestaan.

Als jullie de misinformatie zelf zien, verzeker ik jullie dat jullie wakker zullen worden en jezelf af zullen vragen hoe jullie hiervoor zo blind konden zijn. Kijk naar de Ouden. Zij hadden een groot begrip van de manier waarop jullie planeet werkt. De Druïdes zullen terugkomen om terug te eisen wat van hen was. Denk eraan, toen je David Icke voor het eerst ontmoette, hij jou vertelde dat het van WEST NAAR OOST was.

JIJ WAS VERRAST. Je had het zelf onderzocht, met mijn hulp. Nu weet je dat David gelijk had. Het was beslist WEST NAAR OOST. Het exact tegenovergestelde van wat jullie allemaal was geleerd. Dit werd allemaal gedaan om de waarheid te verbergen. Dit is de tijd waarin de WAARHEID onthuld en aangegaan moet worden. Ja, mijn liefste, het is vreemder dan fictie. De waarheid zal jullie vrijmaken. De antwoorden op zo veel van de vragen liggen in Ierland. Dit is waarom Ierland zo lang zo laag gehouden is. Ierland zal haar rechtmatige plaats in de geschiedenis weer innemen. De waarheid kan niet voor altijd verborgen blijven. Ben ervan verzekerd dat je zonden je uiteindelijk achterhalen. Velen hebben hun koffers al gepakt, zodat als de crisis komt, zij kunnen proberen de planeet in ongenade te verlaten. Jullie zijn met velen, zij met weinigen. Met geld kun je geen verlossing kopen.

Binnen een jaar zullen veel van de veranderingen compleet zijn. Vrede en Harmonie zullen hersteld zijn. Het zal moeilijk worden, maar zo de moeite waard. Wij zorgen voor jullie. Vraag om hulp wanneer nodig. Concentreer je op LIEFDE. De duistere cabal kan niet bestaan in Liefde; het vernietigd hun macht. Liefde is jullie grootste wapen.

Wij sturen onze liefde en dankbaarheid voor alle hulp in het uitvoeren van Gods werk op Aarde. Rust, mijn liefste, jou werd gevraagd om te rusten zodat je voorbereid bent voor mijn terugkeer. Ik ben jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.