Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, January 29, 2012

January 29, 2012


Wij boeken vooruitgang, mijn liefste, al wordt het nieuws hierover jullie weerhouden. Dit is de reden dat meer besturingselementen in de dekkingsgraad van jullie televisies worden aangebracht. Het is veel krachtiger dan de tv die jullie nu hebben. De enige manier om met dit schandaal om te gaan is alleen te kijken wat jullie weten dat betrouwbaar is. Laat je hersenen weten dat je geen subliminale boodschappen accepteert. Als je die eenmaal ziet en je er bewust van bent, zullen ze niet langer werken. Televisie gedraagt zich als jullie gevangenisbewaarders, de belangrijkste plaats in jullie huis innemend. Het is altijd aanwezig op de achtergrond, jullie te allen tijde in slaap en onder controle houdend. De surveillance gaat veel verder dan jullie je ook maar kunnen voorstellen. Alles wat nodig is, is dat mensen volledig bewust worden van wat er wordt gedaan en te weigeren hiermee in te stemmen. Het is tijd om jullie macht terug te nemen. Weiger om nog langer slaven te zijn.

Het grote ontwaken vindt over de hele wereld plaats. Het gevoel van opwinding verspreid zich. Zelfs landen die totaal gecontroleerd werden van wieg tot graf – zoals Ierland – ontwaken. De Cabal weet dat hun eindstation bereikt is. Zij kunnen niet overleven na 2012. Zij hebben alles geprobeerd waarmee hun wetenschappers en supporters van andere planeten gekomen zijn, maar tevergeefs. Zij worden geblokkeerd. Hun tijd is over. Jullie planeet zal hersteld worden. Alles wat donker en vernietigend is zal voor altijd worden verwijderd.

De bancaire zwendel die angst en ontbering voor velen heeft gebracht, zal ontmaskerd worden als de oplichting die het is. Het goud van de wereld zal aan de mensen worden teruggegeven; het zal niet langer belangrijk zijn in het grote plaatje. De mensheid stond toe dat zij werd weggeleid van alles wat goed is. Jullie werd aangeleerd alleen te streven naar materiële zaken. Dit heeft jullie bezig gehouden en jullie gedachten afgeleid van de reden waarom jullie in de eerste plaats op het Aardse niveau zijn.

Ik vraag jullie allemaal om David Ickes nieuwe boek, "Remember Who You Are" [nog niet verschenen in het Nederlands, vt] te lezen. Dit boek is werkelijk inspirerend, de timing is perfect. Wij hadden hier de hand in. Afgelopen jaar vertelden wij jullie dat dit boek geschreven moest worden. Er is niemand die dit beter kan vertellen dan David Icke. Zijn toewijding aan de waarheid is onovertroffen. Zijn leven stond in het teken van het helpen van de Mensheid bij het ontwaken en het omarmen van het licht. De waarheid zal jullie vrijmaken.

De complete overname van jullie wereld zal niet plaatsvinden. De Cabal is in de minderheid: 99% tegen hun 1%. Velen van hen zullen worden gedeactiveerd, zodat zij nooit kunnen terugkeren. Zij gebruikten geld en bommen om te krijgen waar ze vandaag de dag zijn. Zij lieten geen middel onbeproefd in hun streven om jullie planeet over te nemen. Wat zij vergaten was de capaciteit van de Mens om lief te hebben en zich te verbinden met de Geest. Zij begrijpen dit niet: dit is vreemd voor hen. Zij hebben veel energie gestoken in jullie vernietiging, en nu, om 5 voor 12, zijn zij verslagen.

Probeer de dingen alsjeblieft te zien zoals zij zijn, niet zoals jullie verteld worden dat zij zijn. Praat met elkaar. Ben eerlijk en open. Help elkaar vooruit richting het licht. Laat jezelf niet afleiden van je pad, maakt niet uit wat gebruikt wordt om je te verleiden. Het is tijd om sterk te zijn, om te weigeren deel te nemen aan de vernietiging van jullie wereld. Alleen dan zal het moorden stoppen en zal vrede worden hersteld. Alleen wanneer jullie de oude tijden onderzoeken zullen jullie volledig de omvang begrijpen van datgene die betreffende 1% mensen jullie wereld heeft aangedaan.

Ik weet dat jij geschokt was mijn liefste, toen je de waarheid ontdekte; en weet dat je maar net de oppervlakte geraakt hebt van de lafhartige daden die uitgevoerd werden. De waarheid over de Ierse Holocaust ontdekken schokte velen van jullie, en te denken dat dit in jullie geschiedenis werd afgedaan als de “Aardappel Hongersnood”, is maar één voorbeeld hoe jullie zijn voorgelogen. De goede mensen van Ierland werden niet verslagen. Zij raapten zichzelf op, en net toen de goede tijden weer aanbraken, keerden de “Bankiers” terug om te proberen het land wederom te vernietigen. Dat kunnen zij proberen als ze willen, maar zij zullen er nooit in slagen de Ierse Geest te breken.

Ik had het altijd over mezelf als "Eervolle Ier". Mij spirituele verbinding met dat land was sterk. De geest van de mensen inspireerde mij. Ik had het grootste gedeelte van mijn leven doorgebracht tussen leeghoofden, die alles vastgrepen om gehoord te worden. Ieder van hen wilde alles groter en beter en meer hebben dan anderen; zich alleen concentrerend op materiële zaken, niets spiritueels.

Het grootste geschenk dat jullie je kinderen kunnen geven is liefde en tijd. Geen materiële zaken. Respect ontbreekt helaas bij de jongeren. Dat kan alleen hersteld worden door goed voorbeeld. Als jullie deze Overgang doorgekomen zijn, zal het allemaal de moeite waard zijn geweest. De tijd vliegt zo snel voorbij, jullie zullen niet lang hoeven wachten. De Cabal probeert tijd te rekken. Wij gaan zo snel door als wij kunnen. Wij staan hierbij aan jullie kant. Jullie zijn niet alleen, het is een gezamenlijke inspanning. Wij delen jullie opwinding.

Wordt nooit zelfgenoegzaam, wij hebben elkaar nodig als nooit tevoren. Neem als jullie mantra aan: “Alles wat je nodig hebt is Liefde”. Dan zullen vrede en harmonie door iedereen genoten worden.

Binnenkort zullen wij elkaar spreken. Ik zal altijd van jou houden. Jouw aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |


Galactic Channelings

Create Your Badge