Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, January 22, 2012

January 22, 2012


Houd dit in gedachten terwijl jullie onderdrukkers nieuwe manieren zoeken om jullie onder controle te houden: de niet zo intelligente mensen geloven alles wat hen wordt voorgezet, maar de wijzen onderzoeken alles voordat zij het accepteren. Nu mensen ontwaken accepteren steeds minder mensen zonder vragen wat regeringen eisen. Een prachtige Nieuwe Dageraad komt eraan, en brengt waarheid en licht met zich mee waarmee alle verwarring uit het verleden wordt verwijderd. Onze plannen krijgen vorm terwijl wij zelfverzekerd op ons doel afgaan. Alles wat jullie geloofden dat de waarheid was, moet weggegooid worden. Als jullie de echte waarheid zullen zien, zal het een tijd van vreugde en feest zijn omdat alle beperkingen verwijderd zijn en het menselijk ras samenkomt als Eén. De energie waarvan jullie afgesloten waren zal vrij stromen. Alles op Aarde zal nieuwe energie krijgen. De Zon in al haar glorie zal de gedachten en geest van iedereen binnendringen en vrede zal regeren. Jullie hebben hier lang op gewacht. Het heeft langer geduurd dan voorzien, maar wij staan op de drempel van deze grote Overgang.

Het doet mij veel plezier dat zo velen van jullie graag het Oude Ierland onderzoeken. Jullie zijn erg verbaasd over wat jullie vinden. Jullie vragen je af hoe zoveel zo lang voor jullie verborgen is gehouden. Hoe kon een land onwetend gehouden worden over haar grootse verleden? Jullie ontdekken dat, vanwege hetgeen Ierland is aangedaan, de hele geschiedenis van jullie wereld veranderd is en de hele wereld als gevolg daarvan geleden heeft. Ja, het is moeilijk om de kwaadaardige plannen te geloven die Ierland werden aangedaan en die systematisch verder gingen om jullie wereld en haar mensen te vernietigen.

Dit moet stoppen. Zo velen van jullie blijven in de robot- of hypnotische staat; jullie hersenen en lichamen vergiftigd om jullie onder controle te houden. Degenen onder jullie die voor zichzelf denken worden gezien als moeilijk, en dus wordt geprobeerd jullie geforceerd te laten voldoen aan de norm. Juist omdat zo velen van jullie voldoen aan die norm, is jullie wereld in deze staat; waarin oorlogen geaccepteerd worden als noodzakelijk en de banken de massa besturen. Zij vernietigen zo veel. Het was nooit de bedoeling dat de mens zo zou leven.

Omhels de veranderingen die wij brengen omdat wij doorgaan met het ontwaken van de mensheid zodat wij vrede en vrijheid kunnen herstellen. Degenen die geen recht op of enige goede intenties voor de mensheid hebben zullen verwijderd worden van de planeet, om nooit terug te keren. Jullie toekomst is licht en vol belofte. Alles valt netjes op zijn plaats. Als jullie terugkeren naar de stal, staat alles voor jullie open zonder enig bedrog, en degenen die van jullie energie leefden zijn weg. Het leven zal zo anders zijn.

De Centra die wij gepland hebben krijgen vorm. Zij zullen actief worden. Onze twee werelden zullen samenkomen als nooit tevoren. Wij zullen Natuurlijke Medicatie leveren die gezondheid zal herstellen, ongeacht de diagnose. Jullie zullen puur en onbehandeld water drinken. Jullie zullen voedsel hebben dat op geen enkele manier besmet is.

Zo veel is gedaan om jullie dom te houden en meegaand – als hun slaven. Heel weinig mensen zijn compleet ontsnapt. Alles zal terugkeren naar zijn rechtmatige plaats. Niets zal verborgen zijn. Er zijn een aantal mensen van wie de daden zo lafhartig zijn, dat zij tot elk uiterste gaan om te voorkomen dat de waarheid uitkomt. De grote rijkdommen die zij vergaard hebben ten koste van jullie zullen hen niet redden. Hun levens worden totaal gedreven door INHALIGHEID, zonder te denken aan de levens die zij uitgebuit en geruïneerd hebben. Als wij doorgaan, zullen zij het moeilijk vinden hun vorm te behouden. Zij zullen duidelijker zichtbaar worden.

Alle heilige plaatsen over de wereld zullen nieuwe energie krijgen. Dit zal geweldig zijn om te zien en te ervaren. De planeet zal weer tot leven komen. De wereld zoals jullie haar kennen zal eindigen; alle leed verdwenen, alle controle verdwenen. Licht en vrede zullen terugkeren voor de hele mensheid.

Sommigen van jullie zijn je bewust dat jullie lichamen door een enorme reconstructie gaan als voorbereiding op volledig bewustzijn. Vermoeidheid gaat hiermee soms gepaard. Dit is tijdelijk, dus maak je geen zorgen. Communicatie van de ene geest naar de andere zal mogelijk zijn. De geest kan zoveel; leren om die te gebruiken zal een plezierige ervaring zijn. Astraal reizen zal mogelijk zijn voor de avonturiers onder jullie. Hoe opwindend is dat!

Veronica, jij weet dat alles in gereedheid wordt gebracht. Jij hebt hiervan bewijs gezien. Degenen die hierin een rol zullen spelen, zullen naar voren geroepen worden. Wij bepalen alles. Volg gewoon onze instructies. Wij zien het volledige plaatje. Alleen diegenen die opgewassen zijn tegen de uitdaging zullen gebruikt worden. Als wij naar iemand kijken zien wij alles over die persoon: de intenties diep in hen evenals wat zij claimen dat hun intenties zijn. Niets ontsnapt aan onze aandacht, wij kunnen niet voor de gek gehouden worden. Er zijn een aantal mensen die hunkeren naar aandacht en die dus een risico kunnen vormen. Wij kunnen dat niet hebben. Wij hebben hele stabiele mensen nodig voor wie het grotere plaatje ook belangrijk is. Jij en ik hebben op de harde manier geleerd wie we kunnen vertrouwen.

Het leven voor jou is op alle niveaus zo druk, maar je moet toegeven, het is ook opwindend. Jouw vrienden wilden weer met mij praten. Het was een plezierige ervaring. Eén die wij snel zullen overdoen. Probeer niet teveel te doen, mijn liefste. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.

AANTEKENING VAN VERONICA
Afgelopen week was er wat verwarring aan wie Monty refereerde, en sommigen dachten dat zij het waren. Ik wil heel duidelijk maken dat de mensen over wie Monty het had, die ontwrichtend, schandelijk en oneerlijk waren, G.S. in Arizona en T.R. in Schotland zijn. Zij probeerden tevergeefs ons werk te vernietigen. Zij gebruikten zelfs anderen om hun vuile klusjes op te knappen. Monty wilde duidelijk maken dat dat niet onopgemerkt gebleven was. Ooit zullen zij misschien begrijpen dat hun gigantische ego’s probeerden de Overgang te voorkomen.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |


Galactic Channelings

Create Your Badge