Home > Nederlands > Montague Keen, 28 februari, 2016

Montague Keen, 28 februari, 2016

DE MENS WORDT VRIJ GEBOREN, MAAR WAAR HIJ OOK IS, IS HIJ GEKETEND.
Rousseau


Zelfs de gedachten van de mensen zijn niet van henzelf. De mens wordt door het controlesysteem gebombardeerd, zelfs wanneer hij slaapt. De medicijnen die hij gedwongen wordt te nemen zijn ontworpen om te controleren en uiteindelijk om zijn ondergang te veroorzaken. Ze vertellen je zelfs publiekelijk dat ze jullie ondergang veroorzaken en nog willen jullie het niet zien. Wat is er voor nodig om wakker te worden t.a.v. het programma dat jullie vermoordt?

Jullie zien elke dag dat de VS en Zuid Korea proberen de andere kant te bewegen het eerste schot te lossen dat een invasie zou “rechtvaardigen”. Jullie stilzwijgen geeft permissie dit te laten gebeuren. Wanneer realiseren jullie je dat jullie de MACHT hebben dit alles te stoppen? Regeringen kunnen niet handelen zonder jullie toestemming. Dit is de werkelijkheid. Je kunt het zich elke dag zien ontwikkelen. De klok tikt en jullie hebben niet veel langer om de toekomst van de mensheid veilig te stellen. Ze creëren steeds rampen teneinde zichzelf meer tijd te verschaffen en ze leiden jullie gedachten af van wat ze van plan zijn. 2016 zal vele zaken beklonken zien worden, dus kunnen jullie je niet veroorloven tijd te verspillen. Degenen die er weet van hebben verhuizen naar veiliger oorden. Dat zou je iets moeten zeggen: ze bereiden zich voor. Alle informatie is in het publieke domein te vinden, als je er de tijd voor neemt om ernaar te zoeken. Je eigen toekomst en die van de mensheid hangen er vanaf.

De zogenoemde “Heilige Patrick” vernietigde de Vrouwelijke Spiraal in Ierland. Die moet worden hersteld. Patrick verleende de Fey en de Djinn toegang via het portaal. Dit is de oorzaak van alle problemen waar de Ieren vandaag de dag mee te maken hebben. Mochten de Ieren ontwaken en hun macht terugnemen, dan zal dit een enorm verschil maken voor de uitkomst die de Cabal heeft gepland. Ierland is de SLEUTEL die alles zal ontsluiten.

Mijn lieve vrouw is keer op keer aangevallen omdat ze probeert Ierland te ontsluiten. Ze verloor een paar weken geleden bijna haar leven. Was het niet vanwege de interventie van een goede vriend, dan zou ze nu niet meer op Aarde zijn. Dit zou je bewust moeten maken van het grote belang van Ierland. Beide zijden van het leven moeten al het mogelijke doen om HET GEHEIM DAT IN IERLAND AANWEZIG IS te onthullen, aangezien dit de wereld uit gevangenschap zal bevrijden. Ons Centrum moet en zal in Ierland gebouwd worden, aangezien dit t.b.v. de hele mensheid is, niet alleen voor de Ieren. Het Vaticaan is vastbesloten Ierland ten koste van alles onder controle te houden. Nadat Ierland eenmaal haar GEHEIMEN onthult zal het Vaticaan vallen zonder een spoor achter te laten en zal het al haar machtscitadellen met zich meenemen. Dit is wat jullie moeten nastreven. Jullie toekomst hangt er van af.

Mijn lieve vrouw werkt onvermoeibaar aan het totstandbrengen van de bevrijding uit gevangenschap waarnaar jullie allemaal verlangen. Het is door Ierland dat elke ziel vrij zal worden om het leven op Aarde te ervaren. Het controlesysteem is slechts een kaartenhuis. Zodra jullie dit zien voor wat het is, zullen jullie het omverblazen. Ze zijn voor hun macht van jullie afhankelijk. Zonder jullie zijn ze hulpeloos. Jullie vechten hun oorlogen en leggen elkaar hun wetten op. Zonder jullie kunnen ze het niet doen. Jullie zijn jullie eigen ergste vijanden. Zonder jullie steun is het afgelopen met ze.

Verbind je opnieuw met wie je bent, onderzoek je spirituele kant, wandel in de natuur, knuffel met een boom. Het voorjaar nadert en daarom kun je je zoveel eenvoudiger met de natuur verbinden. Jullie zijn geen robots, geen dienaren van de Cabal. Een ieder van jullie is een unieke ziel ingekapseld in een menselijk lichaam. Jullie zijn verbonden met Al Dat Is, niet met de Cabal. Laat het Licht dat je bent stralen en verbind je met anderen, zodat jullie Licht zich kan vermengen om het duister uit te schakelen. Samen met het duister zal alle controle, corruptie en onjuiste informatie verdwijnen. Dit is jullie vrijheidsstrijd. Samen kunnen jullie dit!

Verwijder alle sporen van religie uit jullie levens. Lever jullie kinderen aan niet één religie uit. Kinderen zijn, vanaf het moment dat ze in jullie levens binnenkomen, afhankelijk van jullie bescherming. Ze moeten beschermd worden. Jullie zijn BELOGEN. Precies het tegenovergestelde van wat de Cabal jullie vertelt is aan de orde. Jullie hebben geen religie nodig om met de God van Liefde, die overal en altijd om jullie heen is, te communiceren. Er is een strijd gaande om jullie zielen. Trap niet in hun leugens en de valse beloften van de religies. Dit wordt allemaal gedaan om jullie in de val te lokken.

De Cabal heeft alle bewijs van jullie ware geschiedenis weggenomen en heeft jullie in verwarring achtergelaten wat betreft wie jullie zijn. Jullie kunnen nu zien hoe ze alle gevoel van het tot een natie behoren, van het bij Europa horen, wegnemen. Dit alles wordt voor jullie ogen gedaan, MAAR ZIEN JULLIE WERKELIJK WAT JULLIE WORDT AANGEDAAN, of slikken jullie alleen maar de propaganda die jullie wordt opgediend? Wie vertouwen jullie? Waarom blijven jullie diezelfde mensen vertrouwen die jullie oorlog en vernietiging hebben gebracht? Het zijn dezelfde mensen die het leven op Aarde tot een overlevingsstrijd maken. Ze vergiftigen jullie voedsel, het land waarop het groeit en de lucht die jullie inademen. Ze dringen gevaarlijke medicijnen aan jullie op. Hoe kun je ze nog steeds vertrouwen? Dit alles zal net zo lang doorgaan totdat jullie luid en duidelijk zeggen: HET IS GENOEG! DIT MOET ONMIDDELLIJK STOPPEN!

Eenieder van jullie draagt de verantwoordelijkheid voor hen die van jullie afhankelijk zijn, om zich verantwoordelijk te gedragen. Kom bij elkaar, zie de toekomst onder ogen en bereid je voor op een toekomst die zo anders zal zijn dan waar jullie vandaag de dag aan worden blootgesteld. Natuurlijk is dit een grote stap maar het is er één die jullie móeten nemen. Jullie hebben geen keus. Jullie zullen begeleid worden. Hulp is beschikbaar. Vraag erom en je zult het ontvangen. Spreek openlijk met elkaar. Help elkaar om je te organiseren, zodat jullie goed zijn voorbereid op het moment dat de banken omvallen en chaos ontstaat. Jullie zijn al geruime tijd op de hoogte dat het eindspel nadert.

Veronica, mijn lief, rust alsjeblieft zoveel mogelijk. Je gaat tot het uiterste. Er zijn ook anderen die het kunnen onderzoeken. Móet jij het echt doen?

Er wordt van je gehouden, mijn lief, meer dan je kunt denken.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!