Home > Nederlands > Montague Keen, 7 februari, 2016

Montague Keen, 7 februari, 2016

De 7e Februari is voor jou en mij altijd een speciale dag geweest, omdat we dan op Aarde mijn verjaardag vierden. Ik dank je mijn lief, omdat je het voor mij altijd zo’n bijzondere dag hebt gemaakt.

Waar jullie wereld nu mee te maken heeft is AGENDA 21, DE ONTVOLKING VAN DE WERELD. Hun plan is om eerst Brazilië te ontvolken, door het hele land te vergiftigen. Brazilië is de grootste afnemer van pesticiden in de wereld, dus het zal niet moeilijk zijn om dit voor elkaar te krijgen. Weet je nog, mijn lief, dat ik toen ik nog op Aarde was, ik fel gekant was tegen het gebruik van pesticiden. Ik voorzag het grote gevaar dat zich zou aandienen als dit soort chemicaliën onbeperkt op de Wereld zou worden losgelaten. Dit, plus de chemtrails, is een recept voor een ramp, zoals jullie die nu gaan meemaken. Alle VIRUSSEN worden in hun laboratoria geproduceerd. Ze worden ingezet waar en wanneer dat nodig is om de mensheid op haar knieën te dwingen door het creëren van ANGST, die door de angstverhalen wordt verspreid. De mensen die de zaken op TV bespreken en die in de kranten schrijven wat hun gezegd wordt dat ze moeten schrijven, zijn mede schuldig aan een ernstig misdrijf tegen de mensheid. Ze zijn net zo schuldig als wanneer ze de virussen zelf aan de mensen zouden hebben toegediend.

De cultus die jullie wereld onder controle heeft, heeft jullie gebruikt om rijkdom en macht voor zichzelf te creëren. NU WILLEN ZE ALLES. Ze hebben jullie niet meer nodig in wat ze nu als hun wereld beschouwen. Ze hebben gedurende eeuwen iedere fase van deze overname tot in de puntjes voorbereid. Iedere oorlog werd door hen georkestreerd en iedere ziekte door hen gecreëerd. Geld, de plaag van de mensheid, werd door hen geschapen. Ze hebben de mensheid gegijzeld en jullie zijn al slaapwandelend in iedere misleiding die ze maar hebben opgezet, getrapt. Ze waren experts in het aan jullie verkopen van denkbeelden. Jullie hebben nooit op de valkuilen gelet. Ze besturen nu iedere regering, bezitten alle banken en de farmaceutische industrie. Ze produceren het voedsel dat nodig is om op Aarde te leven. Jullie waren blind voor hun motieven, aangezien ze gebruik maakten van een taal (magisch spreken) om jullie te verwarren, zodat jullie alle controle aan hen overgaven. Ze gebruiken jullie om de chemische stoffen te produceren die JULLIE DODEN. Ze gebruiken jullie, door middel van de oorlogen die ze creëren, om de mensheid uit te roeien. Ze gebruiken jullie om gifstoffen te injecteren die jullie uiteindelijk zullen ombrengen. Jullie, ja jullie, helpen hen bij hun grote overname van de Aarde.

Alle religies maken hier deel van uit, alhoewel ze het goed proberen te verbergen. Het Vaticaan is de Zetel van het Kwaad, vergeet dat op je eigen risico. De god die zij aanbidden en jullie aansporen te aanbidden, VERLANGT BLOEDOFFERS EN LIJDEN, wat ZE OP AFROEP LEVEREN. Ze danken hun succes aan deze god. De mens levert het bloed om deze god te bevredigen. De MIS waaraan jullie zo graag deelnemen is enkel een nabootsing van het bloedoffer en jullie nemen hier gewillig aan deel.

Wat is er nodig om jullie te laten ontwaken m.b.t. het KWAAD dat overal om jullie heen bestaat, vermomd om jullie in verwarring te brengen. Ze zijn er zo goed geslaagd om jullie via religie te bedriegen zodat jullie hen geloven. Er is één ding dat jullie van hen zouden kunnen en moeten leren: ze staan er samen, ze ondersteunen elkaar altijd en overal en hierin ligt hun kracht. Ze behartigen alleen hun eigen belangen. Ze veranderen voortdurend hun NAMEN om jullie te verwarren. Ze hebben geleerd om zich in vele landen in te passen; door te infiltreren en zo de structuur van het land en haar volk te vernietigen. Hierin zijn ze zeer succesvol geweest. Jullie leven in een wereld waar ze ervoor gezorgd hebben dat jullie er niets van afweten. Ze hebben jullie over alles in het duister gehouden. Ze hebben jullie van hen afhankelijk gemaakt en dat, mijn vrienden, is een slechte zaak. Ze zijn slim geweest en ze zijn geduldig geweest.

Dit is DE GROOTSTE STRIJD DIE DE AARDE OOIT HEEFT MEEGEMAAKT. Goed tegen Kwaad, Licht tegen Duister, noem het wat je wilt; maar wees ervan verzekerd; het is een strijd waaraan een ieder van jullie zal deelnemen, en hij is rondom jullie al bezig. Dit is het uiterste gevecht om jullie bestaan.

Dit is waarom, mijn vrienden, ik jullie benadruk alléén te stemmen op degenen die niet in de broekzakken van de Cabal zitten. Ierland heeft deze maand verkiezingen. Dit zijn de meest belangrijke verkiezingen die ze zullen hebben. Stem alléén op degenen die hebben laten zien dat ze eerlijk zijn, die alléén werken ten goede van de mensen en het land. Stemmen geeft je macht, gebruik die dus verstandig. Vergeet partijpolitiek, dat is iets uit het verleden. Het is tijd om vooruit te gaan en als volk de controle terug te nemen. Stem op partijpropaganda en alles wat je krijgt is HETZELFDE ALS VOORHEEN. Dit is jullie kans om de controle van de Cabal terug te nemen. Zijn jullie er klaar voor? Of leun je achterover en laat je de ontvolking van de Aarde gebeuren zonder een vinger uit te steken?

Begin in te zien dat al het nieuws, zowel in de kranten als op TV, vals is en door de Cabal geredigeerd om te voorkomen dat jullie ooit de waarheid te weten komen. Er is zoveel dat tegen jullie is ingezet. Ze hebben zoveel ervaring gekregen in het bedriegen en beheersen van de mensheid. Jullie, mijn vrienden, ontwaken er nog maar net voor. Wanneer nieuwslezers en reporters begrijpen waaraan ze schuldig zijn en weigeren nog langer deel uit te maken van deze GROTE MISLEIDING, dan zullen jullie het hele kaartenhuis in elkaar zien storten. Ze zouden niet zoveel macht en succes hebben gekregen wanneer jullie niet hun gewillige helpers waren geweest. Het is tijd om loyaliteit aan jullie eigen soort te laten zien, aangezien zij jullie steun hard nodig hebben.

Stop alsjeblieft met het vechten van de oorlogen van de Cabal. Zie je dan niet dat je deel uitmaakt van hun ontvolkingsprogramma? Weg met die uniformen. Weiger een bloedoffer te zijn voor de god van de Cabal, want dat is alles wat je voor hen bent. Je kunt het zien van de vernietiging van het leven op Aarde om je heen niet vermijden. Het moet worden gestopt en er moet mee worden afgerekend. Reken er mee af en er zal, bijvoorbeeld via vrije energie, hulp naar jullie toekomen. Stop ermee hulpeloze slaven te zijn. Vind je stem en weiger te helpen bij de vernietiging van de mensheid. Neem je macht terug.

Ja, mijn lief, ze vallen altijd de longen aan. Dat is een makkelijk doelwit voor ze. Ze doen het ook bij je vriend. Hij is een makkelijk doelwit. Hun macht is tanende en dat is wanneer ze het meest gevaarlijk zijn, aangezien het slechte verliezers zijn.

Neem alsjeblieft wat rust. Wees voorbereid!

Altijd samen, je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!