Home > Nederlands > Montague Keen, November 27, 2011

November 27, 2011


“Als je een leugen vertelt die groot genoeg is en die blijft herhalen, zullen mensen haar uiteindelijk gaan geloven. De leugen kan alleen in stand gehouden worden zolang de Staat de mensen kan afschermen van de politieke, economische en/of militaire consequenties van de leugen. Daarmee wordt het van vitaal belang voor de Staat om al haar macht te gebruiken om afwijkende meningen te onderdrukken, want de waarheid is de aartsvijand van de leugen, en daarvan afgeleid is de waarheid de grootste vijand van de Staat.”
Joseph Goebbels


Dit, mijn liefste, is wat je over de hele wereld ziet. Mensen komen samen om de waarheid te delen, maar deze moedige zielen worden bruut aangevallen door degenen die de waarheid willen onderdrukken. Door de geschiedenis heen, vochten en stierven mensen voor het recht op vrije meningsuiting. Alleen in onderdrukkende regimes wordt jullie dit ontzegd. Zend liefde en bescherming naar diegenen die zich uitspreken in jullie naam. Zij vragen alleen om waarheid en verzoening. Zij willen dat alle naties samenkomen zonder angst, om samen te werken voor vrede. De veranderingen die moeten en zullen plaatsvinden, zullen plaatsvinden als de meerderheid liefde en vrede in hun harten heeft, zelfs voor degenen die dodelijke vijanden lijken.

Degenen aan de macht zijn op een verschrikkelijk vernietigingspad. Het zal veel energie kosten om hen de fout van hun denken te laten inzien. Jullie allemaal samen kunnen dit doen: er zijn geen bommen en kogels nodig. De macht van liefde kan zo’n harmonie creëren dat het duister het niet kan doordringen. Als jullie bewustzijn groter wordt zullen jullie je bewust worden wie je bent. Jullie wereld zal compleet veranderen. Alle stress van het materialisme zal verdwijnen en jullie zullen het leven op jullie planeet in een compleet nieuw licht ervaren. Jullie verbinding met jullie spiritualiteit zal hersteld worden en het hele universum zal zich voor jullie openen. Het is gewoon een kwestie van het doorstaan van wat moeilijke tijden om er te komen, maar als je dat doet, zal alles open zijn voor jullie. Bid voor begeleiding om jullie de leugens te laten zien voor wat zij zijn. Dan zullen zij jullie niet beïnvloeden. Zij zijn maar de laatste poging van jullie machthebbers om vast te houden aan hun macht. Zij hebben oorlog nodig – welke dan ook – om de energie van jullie wereld naar beneden te brengen. Ben je bewust van degenen die proberen jullie te dwingen hun redenen voor oorlog te accepteren.

David Icke grapte eens, "Wat zou er gebeuren als er oorlog verklaard werd en niemand zou opdraven?” Niemand om te moorden! Het is aan jullie allemaal om de veranderingen plaats te laten vinden. De waarheid zal jullie vrij maken. De waarheid is normaal gesproken het exact tegenovergestelde van wat jullie verteld werd. Het was inderdaad een slim idee om jullie te verwarren. De waarheid heeft manieren om zich uiteindelijk te openbaren: dat gebeurt op dit moment. De macht verschuift naar de velen, de 99%. Dus “de zachtmoedige zullen de Aarde erven”. Vrede zal wederom regeren.

Probeer de kinderen te beschermen tegen deze misinformatie die hen via onderwijs gegeven wordt. Hun jonge geesten moeten beschermd en geleid worden. De macht van de Staat om kinderen weg te halen bij hun liefdevolle ouders is alarmerend. Als jullie zielen in deze wereld binnenbrengen, is het jullie plicht om van hen te houden en hen te beschermen, om hen te begeleiden tot het moment dat zij hun eigen beslissingen kunnen nemen. Iedereen heeft het absolute recht om de richting te kiezen die zijn leven zal nemen. Mijn liefste, toen ik overging vertelde ik jou, “Niets is wat het lijkt.” Jij ontdekt elke dag weer dat niets, of het nu religie of regering is, is wat zij claimen dat het is. Jullie zijn allemaal slachtoffers van de grootste MISLEIDING ooit tegen de mensheid. Zij zijn er al zo lange tijd mee weggekomen, maar nu schijnt het licht van de waarheid op hen. Zij zijn ontmaskerd. Het is geen mooi plaatje. Het is massabedrog op een gigantische schaal. De mensheid is op brute wijze misbruikt door degenen die beweren liefde en vrede te prediken. Dit is precies het tegenovergestelde van de feiten. Is het vreemd dat zij proberen de echte waarheid te onderdrukken? Zij voeren bepaalde mensen ook foutieve informatie om te proberen een vals gevoel van veiligheid te creëren, waardoor jullie weerhouden worden waakzaam te zijn over alles wat om jullie heen gebeurd. Zij zijn ongelofelijk slim. Zij kwamen niet waar zij vandaag de dag zijn door zorgeloos te zijn. Zij geloven dat zij jullie gevangen houden door de financiële problemen die zij voor jullie gecreëerd hebben.

Met onze hulp en begeleiding, worden jullie bevrijdt uit de gevangenis van leugens waar jullie in leven. Kom samen met degenen die de waarheid waarderen. Help hen begrijpen dat er een weg uit deze puinhoop is. Jullie zijn niet hulpeloos. De kennis die jullie vergaren bevrijdt jullie.

Oude kennis zal ook bekend worden, die zal bewijzen wat jullie werd aangedaan en hoe jullie alles kunnen terugnemen wat van jullie werd afgenomen. Nogmaals, ik herinner jullie eraan dat het oude Ierland onweerlegbaar bewijs zal leveren dat jullie wereld voor altijd zal veranderen. De Premier (de heer Enda Kenny) zou aangemoedigd moeten worden om naar het bewijs te kijken, dan zal hij alles in een ander licht zien. De heer Kenny is moedig geweest tot nu toe. Is hij moedig genoeg om de volgende stap te nemen? Het is tijd om uit de illusie, die jullie leven noemen, te stappen.

Ik heb zoveel van jou gevraagd sinds mijn overgang. Jij moest veel doorstaan en verwerken. Het was niet gemakkelijk. De resultaten, mijn liefste, zullen opwegen tegen alles wat jij voor mij hebt doorgemaakt. De vrijheid die de waarheid zal brengen zal zelfs jullie wildste dromen overstijgen. Over de hele wereld verbinden mensen zich met het Geestenrijk. Zij zoeken naar de waarheid in alle richtingen, elk van jullie zijn eigen unieke rol spelend in deze grote verschuiving naar de waarheid.

Wij zijn op de goede weg mijn liefste. Het komt allemaal bij elkaar. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.