Home > Nederlands > Montague Keen, 27 juli 2014

Montague Keen, 27 juli 2014

 

Vrienden, elke dag ontwaken jullie meer en worden jullie je bewuster van je eigen kracht. Jullie zien nu zelf hoe de dingen veranderden toen jullie aan de leylijnen begonnen te werken. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is deze ENERGIE te bevrijden. Ga er alsjeblieft mee door en intensiveer dit werk, daar dit jullie REDDING is. Het bewijs hiervoor is overal. Weet dat de onmacht van de Cabal om WO 3 te starten veroorzaakt wordt door jullie werk aan de leylijnen, de obelisken en al dat soort controlestructuren. Jullie worden opnieuw machtige lichtwezens. Het Duister doofde jullie licht, maar door jullie energiewerk verwijderen jullie de duistere controles die jullie aan hen bond. Nu kappen jullie iedere dag meer ketenen en verwijderen jullie meer blokkades. Door dit werk zullen jullie een wereld van liefde en vrede voor iedereen herinstalleren. Elk land zal onderdeel zijn van dit grote ontwaken en het samenkomen van de mensheid. 1 Augustus is LUGHNASAD. Ik vraag jullie om een speciale inspanning te doen voor het leylijnenwerk op die dag. JULLIE ZIJN DE OORLOG VAN HET LICHT OVER HET DUISTER AAN HET WINNEN. Houdt het momentum gaande en alle oorlogen zullen stoppen en het recht zal hersteld worden.

Er zijn er onder jullie die zo in een 3D mentaliteit zitten opgesloten dat ANGST ze er in gevangen houdt. Ze halen uit naar alles dat licht en liefde propageert. Ze proberen andere 3D mensen om zich heen te verzamelen. Ze vallen degenen die vooruitgang willen maken in het licht aan. Ze nemen een korreltje waarheid en tuigen het op met alle duisternis die ze in zich hebben en gebruiken het dan om het onvermijdelijke te vernietigen. Ze zouden moeten weten dat het licht niet kan en niet zal worden gedoofd. De grote verandering zal plaatsvinden ondanks deze verloren zielen.

Alles, en ik bedoel alles, zal veranderen. Niets in jullie leven zal hetzelfde zijn na de Transitie. Hierop moeten jullie je voorbereiden en jezelf uitrusten met zoveel informatie als mogelijk is, zodat je niet in duisternis zult spartelen wanneer het duister valt. Grotere geesten dan Veronica besloten dat Centra nodig zijn om hulp en begeleiding te geven aan de mensheid. Ikzelf en een paar van de grootste geesten die op Aarde hebben gelopen zijn bijeen gekomen om met haar te werken om de mensheid te assisteren. Veronica kent onze plannen. Ze stemde in om met ons samen te werken voordat ze terugkwam naar de Aarde. De Duistere Cabal doet alles binnen haar vermogen om te voorkomen dat dit gebeurt. Ze kunnen niet langer verbergen wat ze doen. Denk even aan waar ze tegenover staat. Ze werd vorige week weer aangevallen. We moeten haar bescherming voortdurend opvoeren. Ze heeft zichzelf gecommitteerd om de mensheid te helpen redden en dat is wat ze wil doen. Ze staat niet alleen. Er zijn velen in jullie wereld, hoewel jullie je nog niet bewust zijn van hen. Elk ervan werkt voor hetzelfde doel. Dus in plaats van kritiek te hebben, zou je in je eigen hart moeten kijken en vragen hoe je kunt helpen de mensheid en deze prachtige planeet te redden.

Iedere dag zijn jullie getuigen van het afslachten van onschuldigen, maar jullie doen niets om het te stoppen. Denk je niet dat ze ooit aan jouw deur zullen komen? Wie zal voor jou zijn zegje doen? Ieder van jullie is een PALESTIJN. Dat is maar een label. Het is de mensheid die wordt afgeslacht. Toch staan jullie er maar bij en sluiten jullie je ogen ervoor. Wanneer je clichés wilt van de Hemel, dan zijn jullie aan het verkeerde adres. Ons doel is een betere wereld te creëren voor iedereen.

Door middel van onze Centra kunnen we precies dat doen. Aan degenen die gedoneerd hebben geven we onze oprechte dank. Jullie zijn degenen die een betere wereld willen en bereid zijn de stappen te zetten die het laten gebeuren. Het is nodig om als één geheel samen te komen en de macht te worden. Jullie zijn de 99%. Jullie beslissen wat jullie willen en samen kunnen jullie dat creëren. Wanneer gedachte en emotie samenkomen kunnen jullie het laten gebeuren. Geloof in jezelf, niet in de poppen die doen alsof ze ‘aan de macht’ zijn. Ze antwoorden allemaal aan de ENE CONTROLERENDE MACHT.

HET IS TIJD DAT AL DIE SPELLETJES STOPPEN. De waarheid moet onthuld worden. Dan kan de mensheid in het licht bijeenkomen. Nadat jullie eenmaal de ANGST hebben overwonnen kunnen jullie in je eigen aangeboren macht stappen waar niets je kan stoppen. Wees dus dapper. Vergeet alles dat jullie verdeeld heeft dat gefabriceerd was om jullie macht te reduceren. De grootste ANGST van het Duister is dat de mensheid bijeenkomt en zich realiseert wie ze is: een echte macht om rekening mee te houden. Het Duister zal in een flits verdwijnen wanneer dit gebeurt, want ze is bang voor jullie. Samen hebben jullie niets van ze te vrezen, want zonder jullie steun zijn ze hulpeloos. Heb de moed van jullie overtuigingen en sta gezamenlijk pal.

Het leven is erg zwaar voor Veronica. Stuur alsjeblieft liefde en licht. We vragen een heleboel van haar en ze geeft zonder te vragen. Degenen die nu op Aarde zijn met missies om te vervullen gaan allemaal door moeilijke tijden. Er is een intensieve machtstrijd gaande: het Licht tegen het Duister. Het Duister zal vechten tot het bittere einde voor haar overleving. Het kan ze niet schelen wie of wat ze intussen vernietigen. DIT IS HET EINDSPEL.

Mijn lief, ze proberen verwarring te stichten rondom je. Trap er niet in. Wat bedoeld is om te gebeuren zal gebeuren, en in je ziel weet je dat.

Altijd aan je zijde, je aanbiddende

Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob



Als je Veronica wilt helpen om haar nieuwe centrum op te zetten, kun je hier een donatie doen:
Paypal






Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!



Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl