Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, June 26, 2011

June 26, 2011

Er is jou verteld liefste, dat de komende acht weken zulke onthullingen worden gedaan, dat zelfs degenen die actief zijn op de site “Testing Mediums” geen plaats meer kunnen vinden om zich te verbergen. Hun mening staat vast. Zij willen de indruk geven dat zij openstaan voor zaken; terwijl het in werkelijkheid moeilijk is om zulke gesloten geesten te vinden. Er is er specifiek één die claimt dat zij mij “gekend en geliefd” heeft, terwijl het bewijs duidelijk anders aantoont. Natuurlijk heb ik de aanvallen op jou en ons werk genoemd – wat voor een soort echtgenoot zou ik zijn als ik dat niet gedaan zou hebben? Waarom zou ik mijn vrouw niet willen beschermen? Ik verzeker hen dat zij zullen boeten voor hun daden.

Negeer deze achterbakse opmerkingen mijn liefste. 28 Mensen (die jij niet kende) waren getuige van mijn materialisatie. Zij hoorden ons spreken tegen elkaar, en ja, ik sprak van de aanvallen op jou. Degenen aanwezig waren diep geroerd toen ik voorover boog, jouw geliefde gezicht weer in mijn handen nam en jou kuste. Degenen die deze opmerkingen maakten begrijpen WARE LIEFDE niet, evenals de toewijding en inzet die wij delen. Zij geloven de Hollywood versie van liefde. Echte liefde sterft nooit, het is eeuwig. Jij en ik mijn liefste, zijn daar bewijs voor.

Om terug te keren naar de echte kwesties die jullie wereld op dit moment beïnvloeden: de ineenstorting van het monetaire systeem is in het laatste stadium op dit moment. Er is geen plaats om zich te verstoppen voor degenen die zo genadeloos de levens van zoveel hulpeloze zielen hebben overheerst, die worstelen in hun bestaan. Wij, in de Geest, die experts zijn op dit gebied, hebben degenen geïnstrueerd die vertrouwd kunnen worden om de overgang op het Aardse vlak te voltooien. Dit ene project op zichzelf zal alles al veranderen. Zij zullen ontdekken dat hun buiten-planetaire meesters hulpeloos zullen zijn tegen de verandering die wij hebben aangebracht. Niet langer zullen jullie de derde wereldlanden zien vechten voor hun overleving. De mensen van deze landen hebben gelijke rechten. Jullie zijn allemaal Wezens van Licht die bepaalde wegen kozen om te volgen toen jullie besloten terug te keren naar de Aarde. Geen ras is superieur aan een ander. Hoe belachelijk is het om te suggereren dat “God meer van mij hield van dan van jou”. Dit kwam tot stand toen twee groepen samenkwamen en, met geweld, de controle over jullie wereld overnamen. Ik noemde dat koehandel.

Dit is waarom Paus Adrian IV het had voorzien op de vernietiging van Ierland. Hij wilde dat het Vaticaan het centrum werd van de religieuze wereld. Hij vertelde Koning Henry van Engeland om Ierland te veroveren en de Ieren te onderdrukken. In die tijd was Ierland het centrum van onderwijs en studie. De Ieren wisten en begrepen wie zij waren en hun werkelijke verbinding met de Aarde en het Universum. Dit paste niet in de plannen van het Vaticaan. Dus vernietigde het alles wat puur en goddelijk van oorsprong was.

Ierland vertegenwoordigde het centrum van het Universum; haar 4 kardinale richtingen. Zij veranderden haar originele naam Eire, in Ierland: IR, wat afgelopen [met het] land betekent. Zij dachten echt dat zij het ras en de religie van de Ari hadden afgemaakt.

Toen het Concilie van Nicea werd gehouden is jullie wereld volledig veranderd en de Duisteren namen de macht. Zij gebruikten succesvol ANGST om de massa onderdrukt en onder controle te houden. Maar maak je geen zorgen – want het bewind van terreur is bijna voorbij. Als jullie opstijgen uit de duisternis zullen jullie in een licht stappen dat zo prachtig is dat je een golf van liefde en vrede zult voelen die het duister zal vervangen. Wij hebben niets aan het toeval overgelaten. Er is een grote ontwaking gaande. Deze is georkestreerd door degenen die een directe link met de Geest hebben. Sommigen zijn belangrijk op beide niveaus van het bestaan: zij kozen ervoor te helpen bij de evolutie van jullie planeet. Hun liefde voor de mensheid, hun openheid en oprechtheid, maakt hen speciaal. Het offer dat zij kozen te brengen om te verzekeren dat jullie een soepele overgang krijgen, is wat hen drijft.

Jij was gelukkig, mijn liefste, om bevestiging te krijgen van andere bronnen over het 13e teken van de dierenriem – DE SLANGENDRAGER. Het Vaticaan heeft dit voor jullie verborgen gehouden. Er wordt daar zoveel verzorgen gehouden. Het leven van velen zou zo anders geweest zijn als zij niet zoveel hadden afgenomen van, en verborgen voor de mensheid.

Je vraagt je af wie je kunt vertrouwen. Kijk gewoon in hun ogen – als er geen vonk is, dan is er geen ziel, geen liefde, geen medeleven. Zoals jij altijd zei mijn liefste, “zij zijn leeg”; gewoon lege dingen, maar zij zijn er om verstoring en verwarring te veroorzaken.

De kwaadaardigen die weigeren de waarheid onder ogen te zien en de macht over te dragen, zullen dematerialiseren tot niets. Wij zullen voorkomen dat zij ontsnappen naar een buiten-planetaire plaats om zich te verbergen. De planeten bij jullie in de buurt staan stand-by, klaar om te helpen. Jullie zijn niet alleen. Velen van ons zullen materialiseren en wij zullen er zijn voor jullie. Wij laten ons al zien – jullie verbeelden je geen dingen – wij doen dit vaak in voorbereiding op de grote onthullingen. Wij komen met liefde in onze harten om vrede te brengen voor jullie hulpbehoevende planeet die zo nodig gered moet worden. Alleen degenen die VAN jullie planeet komen zullen blijven; de anderen zullen verbannen worden, hun overname gedwarsboomd.

Over de hele wereld worden centra opgezet waar jullie zullen leren je te verbinden met je spirituele kant. Dit zal prioriteit hebben. Deze plaatsen zullen liefde uitademen. Jullie kennen er een in Italië: het is daar speciaal nodig om de energie te verspreiden van het controlecentrum in Rome. Zeer speciale mensen zijn uitgekozen om dit werk uit te voeren. Zij verwijderen de stress en angst waarmee mensen moesten leven. Mensen zullen leren te delen; om naar anderen uit te reiken zoals in de oude tijden.

Absoluut alles zal compleet veranderen. Ik zeg tegen ieder van jullie – rust en bereid je voor op actie. Kijk vooruit naar het nieuwe leven dat wordt voorbereid voor jullie, en iedereen die na jullie komt. Elk land zal leren uit te reiken met vertrouwen. Angst en wantrouwen zullen verdwijnen. Er staat al heel veel gereed. Wij zien het gehele plaatje en daarom besluiten wij wanneer er beweging in komt.

Heb alsjeblieft medelijden met degenen die nog steeds vastzitten in het overheersingsysteem. Zij zijn bang om buiten dat hokje te kijken. Zij zullen bijna zeker jullie hulp nodig hebben als de tijd daar is. Alles gaat ‘volgens planning’ mijn liefste.

Geniet van de zon mijn liefste. Weet dat je werkelijk geliefd en gekoesterd wordt. Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.

Galactic Channelings

Create Your Badge