Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, July 3, 2011

July 3, 2011

IN EEN WERELD VAN UNIVERSEEL BEDROG, IS DE WAARHEID VERTELLEN EEN REVOLUTIONAIRE DAAD.
George Orwell

Hoe waar deze uitspraak is, wordt elke dag duidelijker. Mensen verschuilen zich achter de maatschappij, religies, politieke partijen, en nationaliteiten; de groepsmentaliteit voorkomt eerlijkheid en verantwoording nemen voor uitgesproken meningen.

Op de dag dat je overgaat naar de Spirit, sta je alleen. Je kunt je niet verschuilen achter iets of iemand; jij alleen bent verantwoordelijk voor je daden. Dit is een ontnuchterende gedachte als je weet dat jullie wereld voor de grootste schok in zijn geschiedenis staat. Zij, die voor de waarheid staan, worden aangevallen en gehekeld door degenen die bang zijn voor onvermijdelijke veranderingen. De spanning is te lezen van de gezichten van degenen die jullie vasthouden in de gevangenis die overheersing is. Ze zullen hun invloed niet langer in stand kunnen houden: ze storten in voor je ogen. Ze namen een menselijke vorm aan zodat ze door jullie geaccepteerd zouden worden.

De liefde die je hebt omarmd en gedeeld met je medemens creëert de energie om het Licht te laten schijnen. Kijk naar de velen die dapper de leugens van de controlemechanismen hebben blootgelegd, die jouw wereld hebben vernietigd. Nu begrijp je volledig wat ik bedoelde toen ik vertelde dat niets is wat het lijkt.

Je moet leren om je af te vragen of ze praten over de God van Licht en Liefde als ze praten over God, of gaat het om de aanbidding van Lucifer, die zij God noemen? Vreemd genoeg, gaan mensen ervan uit dat het gaat over de God van Liefde als ze praten over God. Maar mensen aanbidden Lucifer - zij reageren geschokt als ze dit horen! Alle verspilling van bloed is gedaan ter ere van Lucifer. Daarom zijn er zo veel oorlogen momenteel. Ze zijn vanaf het begin op de 33ste breedtegraad te vinden. Dit ene feit alleen al is zo belangrijk. Onderzoek het zelf, de antwoorden zijn er. Als moorden gepland worden, zijn de exacte plaats, datums, enz., allemaal van groot belang. Ze laten niets aan het toeval over. Jullie levens worden zo gecontroleerd door deze mensen – ze geven niet om jou of je naasten. Het is hun bedoeling jullie aantal met één derde te verminderen, die boventallig zijn op het aantal dat ze nodig hebben. Het doet me verdriet om te zien dat mensen gebruikt worden voor dit doel. Iedereen die voor de waarheid uitkomt, die uit het gebaande pad stapt, wordt aangevallen door anderen met jaloerse en angstige motieven. Zij, die jou aanvallen, lieverd, en ons werk aanvallen, zijn te betreuren. Ze zijn nog niet ontwikkeld. Ze zijn bang om uit hun gevangenis te stappen.

Openbaarmaking vindt plaats op elk niveau. Velen worden geroepen om bloot te leggen wat lang verborgen is gebleven. Dit is Het Eindspel. Ze kunnen en zullen niet slagen met hun Nieuwe Wereld Orde. Ze proberen mensen te verschalken, door zaken anders te benoemen. Maar er is inmiddels genoeg bekend, om deze intrige te doorzien. Je hebt ze niet nodig, er is binnenkort meer dan genoeg geld. Het is onder controle.

De reden dat er gif in jullie drinkwater gedaan wordt, en de lucht is vervuild, is hun poging om te voorkomen dat jullie wakker worden. Ze bombarderen jullie met chemicaliën en beweren nog steeds dat het voor jullie bestwil is. Ze lachen vol vertrouwen als ze jullie verzekeren dat ze het beste met jullie voor hebben. Ze doen alles om jullie verbinding met je spirituele kant te voorkomen.

Ik ben me bewust dat het een schok was voor jou, lieverd, om je te realiseren dat je als kind uitgekozen werd, en, en dat de brute verkrachting toen je nog kind was, een onderdeel van het plan was om je te vernietigen. Het zou velen hebben gebroken, maar het maakte jou sterker. Jij bent mijn houvast, lieverd. Ze zullen tot het uiterste gaan om te voorkomen dat mensen contact maken met Spirit en doorzien wie zij zijn. De ziel leeft eeuwig: niet slechts in je lichaam. Zij die in de duisternis leven, denken dat ze eeuwig op Aarde kunnen leven. Ze probeen steeds wegen te vinden om dit te bereiken. Velen van jullie zouden diep geschokt zijn als je wist hoever ze gaan om te kunnen voortleven. Ze doen al het mogelijke om te voorkomen dat jullie lichaam kristallijn wordt omdat ziektes het kristallijne lichaam niet raken.

Als jullie DNA volledig is hersteld, zullen jullie leren vanuit de geest te reizen en je leven te beheersen zonder inspanning. Je leert de kracht van liefde, de energie van woorden en gedachten en hoe deze energie jouw leven en dat van anderen in je omgeving beïnvloedt.

Geld zal beschikbaar zijn voor iedereen die het nodig heeft: het ligt klaar en zal spoedig beschikbaar komen. Velen werken achter de schermen, klaar om naar voren te stappen. Jij, lieverd, hebt de vinger aan de pols, klaar om door te gaan. De vragen die jij had, zijn beantwoord. Uitleg is gegeven en alles is duidelijk geworden. De bewustwording moet als eerste plaatsvinden. Zij die dit betwisten, worden afgezet. We zien de gedachten en plannen – niets blijft verborgen voor Spirit. Het is Gods plan dat het Universum weer één wordt. Het zal opwindend zijn om medeschepsels van andere planeten te ontmoeten. Wij staan in verbinding met Spirit om dit tot stand te brengen. Nu bekend is wie je was in een eerdere leven, verklaart dit waarom jou gevraagd is de taken te volbrengen die de Waarheid en het Licht moeten herstellen. Ja, lieverd, het is gemakkelijker als je begrijpt waarom dit jouw taak moest zijn. We geven deze informatie slechts als dit noodzakelijk is. We hebben jou begeleid en zullen dit blijven doen. Onze tijd samen op Aarde betekende heel veel voor ons. We vonden bevrediging en liefde die alle verwachting te boven ging. Ons werk zal volbracht zijn wanneer de waarheid is hersteld en alles wat is geplunderd in oorlogen is teruggebracht en terugbetaling aan de orde van de dag zal zijn. Niemand heeft het recht te nemen wat niet aan hem behoort. Vrede zal over alle mensen komen. Het is de inspanning waard. Corruptie zal eindigen. Er zal voor de oneerlijken geen plaats zijn om zich te verstoppen. Alle schulden zullen vervallen, van de één op de andere dag, als het corrupte banksysteem wordt vervangen.

Er is zoveel om naar uit te kijken en naar toe te werken. We zullen dit samen doen, met liefde in ons hart en vrede is onze motivatie. Wij, en alle anderen die in het Licht werken, zullen de planeet Aarde herstellen.

Probeer de tijd te nemen voor jezelf. Negeer degenen die zeggen dat ze zullen proberen ons werk te vernietigen. Ze zijn als kleine kiezelstenen in een kleine vijver. We gaan verder in liefde, met liefde, om onze opdracht te voltooien. Je aanbiddende echtgenoot, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Yvonne


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.

Galactic Channelings

Create Your Badge