Home > Nederlands > Montague Keen, February 26, 2012

February 26, 2012


Dit is een stressvolle week voor je geweest, zowel de gewone familiezaken behartigen als het werken met de Geestenwereld. Jongleren met deze twee rollen is niet gemakkelijk. Wij vertelden je het onverwachte te verwachten, maar zelfs jij verwachtte niet dat de geheimen van het Vaticaan onthuld zouden worden door diegenen die de waarheid kennen. Niets kan meer verborgen blijven, die dagen zijn voorbij. De maskers zullen afgezet worden en jullie zullen de dingen en mensen zien zoals zij werkelijk zijn, niet zoals zij lijken. Degenen die jullie planeet bijna vernietigd hebben zullen hun gedaante niet kunnen vasthouden als de energie verandert. Het leven zal voor hen extreem moeilijk worden.

Bankiers rennen alle kanten op, proberend om veilige havens voor zichzelf te creëren. Zoals ratten verlaten zij het zinkende schip. Het zal interessant zijn te zien hoe jullie regeringen de leugens zullen aanpakken over de oorlogen die zij hopen te beginnen.

Wij hebben zoveel kunnen tegenhouden. Wij zullen dat blijven doen. Nu mensen ontwaken en weigeren om mee te werken aan de overdreven eisen die aan hen gesteld worden terwijl de kosten stijgen, wordt de angst voor dakloosheid verspreid om jullie af te leiden, zodat jullie niet kijken naar hoe de banken jullie tot dergelijke situaties misleid hebben. Wij zullen dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Geef alsjeblieft niet toe aan de angst en stress, want dat is wat zij willen. Onze plannen zullen in gang gezet worden. Wij zullen jullie niet verlaten. Leer te vertrouwen en vraag om leiding als je onzeker bent. Wij zullen ons best doen. Jullie wereld komt aan het einde van een zeer duistere periode in haar geschiedenis. Nu ieder van jullie ontwaakt wordt een nieuw licht ontgestoken. Het schijnt als een baken, daarmee creëert het de energie om de verandering te volbrengen die nodig is om het duister te verwijderen.

De mensen van de Cabal zoeken veilige passage. Hoe zij behandeld moeten worden is aan de mensheid. Er zal geen plaats voor hun soort zijn in het Licht. Liefde was wat gepreekt werd door de oude Druïden; dit is hoe zij leefden. Jullie wereld keert terug naar deze manier van leven. De Koptische Kerk is het enige relikwie uit die dagen. Er is een hele nieuwe manier waarop het leven zich voor jullie opent en er is genoeg voor iedereen als manipulatie en corruptie niet meer bestaan. Er hoeven nog maar een paar bruggen overgestoken te worden, dan zullen jullie kunnen genieten van een leven waarvan jullie tot nu toe alleen konden dromen. Alle ziekten zullen verdwenen zijn. De meeste ziekten zijn door de mens gemaakt om geld te creëren oor de farmaceutische bedrijven. Het is tijd om te accepteren dat alles wat jullie dachten dat goed voor jullie was, precies het tegenovergestelde is. Als jullie gezegd wordt dat het slecht is voor jullie, ben er dan van verzekerd dat het goed voor jullie is. Het is allemaal onderdeel van hun kwaadaardige plan om jullie te overheersen en verwijderen. Maar al hun plannen om de bevolking te reduceren zullen falen; dit zijn beslissingen die niet door hen genomen kunnen worden. Er is genoeg ruimte zodat alle mensen in harmonie kunnen leven.

Alles komt netjes samen. Alles wat ik vraag is jullie vertrouwen en dat jullie weigeren hun leugens te geloven. Eis bewijs als dat nodig is. Laat zien dat jullie de controle hebben. Heb geen angst! Het is tijd om voor jullie rechten op te komen.

Wij vragen alleen dat van mensen wat wij weten dat ze aankunnen. Met alles wat jullie nu gevraagd worden te doen, hebben jullie voor je geboorte vrijwillig ingestemd. Jullie hebben allemaal een missie te vervullen. Zie het als een werk van liefde. Luister alleen naar de goede mensen die zich uitspreken.

Je bent moe, mijn liefste. Als je familie te logeren hebt is dat hard werken. Het is nu tijd om een welverdiende pauze te nemen. Wij zullen ons werk later voortzetten. Ik zal je nu alleen laten zodat je kunt rusten. Ik ben jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


P.S.: Het ruimteschip van Andromeda dat ik heb bekeken sinds voor Kerstmis, staat nu op YouTube. Het werd gefilmd boven Essex (in het oosten van Engeland).


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |