Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, February 19, 2012

February 19, 2012


Mijn liefste Veronica, zoals ik je deze week zei snijdt het Zwaard der Waarheid door alle corruptie heen en onthult die. Jij ontving een kopie van David Ickes nieuwe boek, REMEMBER WHO YOU ARE [Herinner je wie je bent]. Dit boek omvat alles wat jullie moeten weten om jullie te helpen begrijpen in welke gevangenis jullie leven evenals de methoden die gebruikt worden om jullie in deze hypnotische gevangenis te houden die jullie accepteerden als jullie lot in het leven. Het is goed om te zien dat er velen van jullie uitbreken, hun stem vinden om te zeggen: “NIET MEER! Wij zullen jullie overheersing niet langer tolereren”. Het Europese volk zal de weg hierin leiden, zeer binnenkort. Het zal zich wereldwijd verspreiden. Er bestaat hiervoor totale ondersteuning, zowel aan deze kant van het leven als van jullie uitgebreide familie van andere planeten.

Wij zagen jouw opwinding gisterenavond toen het Andromedaanse ruimteschip naar jou toe reageerde. Het maakte een aantal interessante manoeuvres om je te groeten. Zij zullen binnenkort fysiek op bezoek komen. Zij waken over jullie planeet. Zij doen veel om de balans te herstellen. Zij willen dat jullie begrijpen en accepteren dat jullie moeten leren hoe jullie je eigen energie en kracht kunnen herstellen en gebruiken. Wij kijken uit naar de reünie van de Aarde met haar medeplaneten en het herstel van jullie Universum.

Er is een noodzaak de HEILIGE GEOMETRIE te leren kennen en te begrijpen hoe belangrijk het zal worden in het Tijdperk van de Waterman dat jullie nu binnengaan. Kristallen zijn ook belangrijk. Zij zullen meer energie krijgen. Jullie moeten je opnieuw verbinden met de natuur. Loop door de bossen: bomen zijn een geweldige bron van energie. Blootsvoets door de natuur lopen helpt jullie te aarden. Zie bewust de wortels groeien vanuit je voeten diep de Aarde in. Voel de energie van de Aarde terugkeren naar je lichaam, naar het topje van je hoofd om je opnieuw te verbinden met de Goddelijke Energie. Het is op dit moment belangrijk om alle angst te verwijderen. Alles wat te doen heeft met angst houdt jullie tegen. Laat het gaan. Zie het als een oude zwarte mantel die onderdeel werd van jullie leven. Leg het naast je neer – het is tijd om je voor te bereiden voor jullie nieuwe leven. Alles dat donker en kwaadaardig is wordt ontmanteld en zal verwijderd worden.

Onze intentie is om oorlog in Iran te voorkomen. Alle andere oorlogen zullen weldra stoppen. Het zal tijd kosten dit nieuws door te laten sijpelen naar de massa omdat degenen die oorlog promoten, jullie media ook controleren. Zij voeden jullie zo’n tirade van leugens dat het moeilijk is voor degenen die nog niet ontwaakt zijn te weten wat zij moeten geloven. Deze mensen hebben jullie hulp nodig.

Oude kennis zal zo veel herstellen. Instrumenten en machines werden ontworpen om de verbinding van de mens met het universum en de natuur te verwijderen, in plaats van elkaar te complementeren. Binnenkort zal het opnieuw een prachtige manier van leven openen. Geld zal haar macht verliezen en de controle over de levens van de Mens. Hoe zulke corruptie zo lang overleefde zonder dat er vragen gesteld werden is ongelofelijk. Zij slaagden hier alleen in omdat zij jullie gedachten via de media en via oorlogen en religie beheersten. Als alles wat onjuist is ontmaskerd is, zullen jullie ogen zich openen en zullen jullie een prachtige toekomst binnenstappen. De echte kleuren van de natuur in al haar glorie, die voor jullie verborgen waren, zullen jullie verbazen.

Er wordt een verderfelijk soort hersenspoeling toegepast op scholen om ervoor te zorgen dat kinderen niet ontwaken. Dit is kwaad in het extreme. Ouders moeten praten met hun kinderen en hun zachtjes leiden naar de waarheid. Laat hen kennismaken met de natuur, voed de vogels en andere wilde dieren als dat maar mogelijk is. Laat hen kennismaken met de prachtige energie van de zee die zo therapeutisch is. De natuur is echt prachtig als je leert je ermee te verbinden. Het is specifiek goed als je dat op jonge leeftijd geleerd hebt.

Het is belangrijk dat ieder van jullie leert om te gaan met je instinct. Laat anderen jullie niet dwingen om datgene te accepteren wat niet goed voor je voelt, zelfs als bespotting jullie dwingt te geloven wat je niet gelooft. Jullie intuïtie wordt sterker. Het zal jullie niet afleiden, jullie overleving hangt ervan af.

Wij hebben vele plannen die we nog niet kunnen onthullen. Het herstel van een planeet die zo lang onder corrupte overheersing stond kan niet in één dag plaatsvinden. Zorgvuldige planning waarbij andere planeten betrokken zijn, evenals de Geestenwereld, is een gigantische operatie, maar wij zijn niet van plan dit te laten mislukken. Wij waarderen al diegenen op de Aarde die energie geven om de waarheid te zoeken en ervoor open staan. Wij zetten bepaalde plannen in beweging die het proces zullen versnellen. Wij vragen jullie je harten en geesten te openen. Bereid je voor op opwinding en versterking door wat er gebeurd. Jullie families in de Geestenwereld dragen allemaal bij om dit zo snel mogelijk mogelijk te maken. Wij willen alles verwijderen wat jullie verbindt met de corrupte Cabal: jullie zijn hen niets verschuldigd. Jullie verbinden je weer met je wortels. Geniet van de ervaring, want die zal groot plezier en vrijheid brengen.

Mijn liefste, jouw leven wordt elke dag drukker. Wij hebben een zware last op jouw schouders gelegd. Je moet leren om jezelf niet op te jagen. Mensen begrijpen dat je niet op de honderden e-mails kunt reageren die je ontvangt. Het is prachtig dat zo veel mensen van alle uithoeken van de Aarde ontwaken en bewust zijn, en dit met jou willen delen. Wij zullen hen bedanken. Binnenkort zullen zij onze dank persoonlijk overbrengen. Dit zal gebeuren als alle obstakels verwijderd zijn. Ben voorbereid op een aantal verrassingen. Liefste, jouw echte werk begint pas.

Geniet van de dingen zoals ze zich ontvouwen liefste. Ik sta altijd aan jouw zijde, net zoals in het verleden. Mijn liefde vult jouw leven. Ik ben jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |


Galactic Channelings

Create Your Badge