Home > Nederlands > Montague Keen, 23 oktober 2016

Montague Keen, 23 oktober 2016

De MASKERS zijn bezig te verdwijnen en jullie beginnen te zien wat voor jullie verborgen is gehouden. Diegenen die in het geheim jullie wereld regeren en jullie kwaliteit van leven hebben vernietigd worden ontmaskerd. Alles wat ze aan jullie hebben opgedrongen, of het nu slecht voedsel, slechte medicijnen of verontreinigde lucht was, het was allemaal bedoeld om jullie te vernietigen. Ze laten na toe te geven dat enkel diegenen die dom genoeg waren om zich te laten vaccineren, ziek werden. Kanker is een groot succesnummer voor hen omdat ze, naast de hoge sterftecijfers, eveneens de ANGST voor kanker gebruiken om jullie te dwingen hun advies op te volgen. Al het negatieve in jullie wereld werd door de Cabal bedacht. Ze controleren absoluut alles. Ze creëren eveneens de wetten die jullie levens beperken en controleren.  Angst wordt ingezet om ervoor te zorgen dat jullie hen gehoorzamen. Politiek wordt gebruikt om de wetten te maken zodat jullie aan de Cabal gehoorzamen. Kijk naar de top van de piramide, naar degenen die via hun lakeien in de regering, daadwerkelijk de macht in handen hebben.

Het Vaticaan/De Jezuïeten, de Vrijmetselaars en alle geheime organisaties zoals 'Skull and Bones' etc. bevinden zich in posities van macht over de mensheid. Open jullie ogen en besef dat de Cabal enkel en alleen de macht heeft omdat JULLIE HEN DIE GEVEN. Neem deze macht terug en ze zullen snel terug rennen naar de tunnels waar ze uit omhoog zijn gekomen . Ga in je eigen aangeboren kracht staan en word wie jullie zijn, zoals David Icke, Michael Tsarion, Jordan Maxwell en zoveel meer dat hebben gedaan. Deze mensen staan voor waarheid. Zij zijn onze leiders. Schaar je achter hen, want tezamen zijn jullie onverslaanbaar.

Vrijheid van meningsuiting is cruciaal. Kijk naar Julian Assange en Wikileaks. De Britse regering is illegaal de Ecuadoraanse Ambassade binnengedrongen om hem te arresteren maar MOEDIGE BRITSE MENSEN ZIJN NAAR DE AMBASSADE GEGAAN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT HIJ NIET KON WORDEN GEARRESTEERD. Het enige dat er nodig is, is een aantal moedige zielen die naar voren treden. Zij die het op zich hebben genomen om het kwaad te ontmaskeren dat wordt ingezet om de mensheid te vernietigen, verdienen jullie bescherming. Onthoud dat het enige dat het kwaad nodig heeft om te kunnen slagen is dat de goede mensen niet in actie komen. Eenieder van jullie wordt opgeroepen om naar voren te treden. Sta samen pal tegen jullie onderdrukkers. Ze zijn doodsbang voor JULLIE, aangezien ze tegenover jullie geen kans maken. Wanneer jullie hen zeggen dat jullie hun macht over jullie niet langer accepteren, zijn ze uitgerangeerd. Ze hebben enkel dat wat jullie hen gegeven hebben. Het behoort jullie toe, dus neem het terug. Vergeet alles wat jullie van je ouders en via onderwijs hebben geleerd. DEZE LEUGENS HEBBEN JULLIE VAL VEROORZAAKT. Zij hebben de ketenen gecreëerd die jullie in slavernij houden. Het is tijd om deze voorgoed te verwijderen.  

Creëer een rechtvaardige wereld, waar jullie in het verleden alleen maar van konden dromen. De kans voor jullie om dit te kunnen doen is er NU. Het enige dat er nodig is, is moed om dit ook te doen. De satanische controlestructuur is aan het afbrokkelen. Ze kunnen het niet langer bijeen houden dus het enige dat nodig is, is moed om hen uit de macht te ontzetten. 2016 is het jaar van de ontmaskering, waar al het corrupte wordt blootgelegd. De ontmaskering van hen die alle menselijke wezens in slavernij hebben gehouden. Ze hebben voor 99% van jullie de kwaliteit van leven op Aarde teniet gedaan. Degenen binnen de Cabal paraderen rond, monarchen van alles wat ze controleren, in een wereld waar ze niet het recht hebben te zijn. Zelfs dit was voor hen niet genoeg, dus scheppen ze er plezier in om jullie levens te vergallen. Ze hebben het bankwezen gecreëerd om ervoor te zorgen dat ze de totale controle over jullie levens hebben. Kijk naar ze, verdienen ze jullie respect? 

Jullie angst en jullie pijn zijn de zuurstof van hun leven. Het zijn parasieten en jullie weten wat jullie met parasieten dienen te doen. Verlaag je nooit tot hun niveau, maar blijf erop aandringen dat ze onmiddellijk opgeven en de aftocht blazen. Ze bezitten alleen maar de macht die jullie hen geven. Wanneer jullie NEE zeggen, en dit ook menen, zullen ze zonder een spoor achter te laten verdwijnen, terug naar de duisternis waar ze uit afkomstig zijn. Jullie toekomst ligt in jullie eigen handen. Uiteraard zullen ze, in een poging om jullie angst aan te jagen, nog een paar stunts leveren. Ze hebben het Project Blue Beam nog steeds niet opgegeven: de zogenaamde buitenaardse invasie die de V.S. van plan is te ontvouwen. Enkel de niet ontwaakten zullen hier intrappen. In Amerika bestaat er een massale mindcontrol. Het is zo corrupt en het wordt volledig gecontroleerd. Dit is waarom ze via hun oorlogen meer mensen ombrengen dan welk ander land ook. Is dit iets om trots op te zijn? Zoveel geld wordt aan oorlog besteed terwijl de armoede daar een blamage is. Mensen in Amerika die bedelen om voedsel en onderdak. Deze armoede moet je eerst zien voordat je het kunt geloven. De regering doet net alsof alles geweldig goed gaat, maar de armoede bestaat wel degelijk. De moordmachine genaamd V.S. is de beste die er voor geld te koop is. Ze hebben geen enkel respect voor het leven. Ze proberen jullie voor de gek te houden dat het een Vrij Land is. Nee, mijn vrienden, het is het land van de Slaven. De Verenigde Staten worden gedomineerd en gecontroleerd door een macht van buiten. Het volk van de V.S. verdient beter. Het is triest om het land in verval te zien raken. Het enig dat nodig is, is moed om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen.

Er wordt door de Geestenwereld zoveel gedaan om alles wat corrupt is te ontmaskeren. Dit laat jullie de weg vooruit zien. Wat jij doet is enkel en alleen jouw verantwoordelijkheid. We kunnen je de corruptie alleen maar laten zien. Jullie weten, diep van binnen, dat al het moorden moet stoppen. Jullie wereld dient te worden opgeschoond van alle duistere energie. Moorden creëert zulk een slechte, duistere energie. Om die reden is satanisch moorden zo populair onder de Illuminati. Ze krijgen geen genoeg van deze Duistere Energie, want ze overleven erop.

Jullie bezitten het vermogen om de toekomst te creëren die jullie willen. Het enige dat nodig is, is een beetje moed. Visualiseer de toekomst, een Aarde waar jullie van dromen en maak die vervolgens werkelijkheid. Stop nog langer slaven te zijn en neem jullie macht weer in eigen handen. Er is voor de mensheid meer dan genoeg om in waardigheid en vrede te leven. Dit zou jullie doel moeten zijn.

Mijn lief, de kou is moeilijk te hanteren. Het is uiterst pijnlijk. We doen ons best om dit te verhelpen. Je krijgt naar wat lijkt onoverkoombare problemen te verduren en ze maken je vleugellam. Probeer een tijdelijke pauze van je werk te houden, mijn lief, aangezien het je overweldigt.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!