Home > Nederlands > Montague Keen, 23 maart 2014

Montague Keen, 23 maart 2014

Mijn lief, begrijp alsjeblieft dat de reden dat er nu zoveel problemen in jouw richting worden geslingerd is om te proberen je gedachten van je werk af te leiden. Ons project is ontworpen om te werken met de ACHT OBELISKEN IN ROME. Deze obelisken zijn verbonden met alle andere obelisken op de wereld die alle leylijnen met elkaar verbinden. Hun ENERGIE moet worden vrijgemaakt.

Mijn vraag is om jullie energieën met elkaar te combineren. Jullie zijn krachtige wezens. Gebruik jullie kracht om de energieën van de Aarde vrij te maken voor de mensheid. Geef alles van jezelf voor deze klus. Veronica’s team heeft jullie voorzien van de MEDITATIE. Dit is hoe het kan worden gedaan. Geef er je volledige aandacht aan en blijf dit doen totdat jullie vrij zijn van alle negatieve controlesystemen en al het doden is gestopt.

De mensheid is bijeengekomen en door samen te werken zullen jullie jezelf bevrijden van alle corrupte controle.

Laat liefde jullie gidslicht zijn. We zijn te allen tijde bij jullie.

Dank je, mijn lief, voor het stoppen van zoveel moeite hierin. We zullen slagen!

Voor altijd je aanbiddende

Monty

Mondiale Meditatie voor de Mensheid om te focussen op ROME.
(Zie deze PDF)


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Veronica Keen heeft onze vertaler Rob een aanvullend e-mailtje gestuurd:

"De reden dat er geen tijd is genoemd is dat mensen aan het werk zijn en de tijd moeten vinden om het te doen. Zonsopgang en zonsondergang is natuurlijk een heel goede tijd om het te doen, ikzelf doe het dan ook, evenals om 13.10 EDT (18.10 Nederlandse tijd). Het moet zovaak mogelijk worden gedaan om het resultaat te krijgen dat we nodig hebben: de verwijdering van de macht van het Vaticaan uit onze wereld. We hebben Vrede nodig en dus moeten we daar naartoe werken, het nodeloze moorden moet stoppen. - Veronica Keen, 24 maart 2014"

Rob heeft nog even de tijden voor morgen erbij gezocht:

zonsopgang: 06.32
zonsondergang: 19.02


De Nederlandse vertaling van "DE VATICAANSE HOLOCAUST. DEEL 1", het Document waar Monty in z'n vorige channeling naar verwees, is inmiddels hier te vinden.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl