Home > Nederlands > Montague Keen, August 22, 2010

August 22, 2010

Veronica mijn liefste, wij in de Geest vragen van jou jezelf zachtjes aan terug te bewegen naar het werk van de Stichting, waarvan het doel is om het Licht en de Waarheid weer stevig te vestigen in een Wereld die geworsteld heeft met de duisternis, de mensen die alle slinkse manieren gebruiken om het Licht te vernietigen. Mensen die werken met het Licht moesten stevig in hun schoenen staan en de aanvallen afslaan die aan hen gericht waren door het duister. Ik heb je de uitgebreidheid van de duistere overheersing laten zien mijn liefste, zij wurmen zich in alle bestuurslichamen, of deze nu Politiek, Religieus of Zakelijk zijn, alles wat hen maar controle geeft over het leven van anderen. Zij hebben zelfs de onbeschaamdheid om de naam van God te gebruiken om de ontvankelijke mensen voor de gek te houden zodat zij in hen geloven en hen vertrouwen. Zij creëren zoveel ANGST, zij spreken over vijanden waar er geen zijn. Dit continue spreken over oorlog is een tactische zet om jullie voor te bereiden het mentaal te accepteren wanneer zij besluiten aan te vallen. Hun beslissingen zijn al genomen, laat je niet beetnemen door dit spel dat zij spelen. Je kijkt naar een overname door diegenen die zichzelf zien als superieure wezens.

Geloof me, elke mens is gelijk in de ogen van God, het Superieure Wezen. Iedereen heeft ervoor gekozen op dit moment op Aarde te zijn om te leren, sommigen om diegenen te leiden die buiten de boot gevallen zijn. Het Pad van Licht en Waarheid opent zich en dat doet het zodat de oneerlijke mensen zichzelf in het spotlicht zetten, geheel blootgesteld, hun corruptie zichtbaar voor iedereen, zonder plaats om zich te verbergen, hun overheersing is over. Terwijl zij worstelen om hun controle te behouden, vallen zij iedereen op alle niveaus aan die de waarheid spreken en schrijven. Zij kunnen niet bestaan in het Licht dus doen zij alles in hun macht om het te vernietigen, zij zullen niet slagen.

Wanneer mensen van het Licht elkaar de hand reiken, creëren zij daarmee Bakens van Licht die de Geest naar zich aantrekken om hen te voorwaarts te begeleiden uit de duisternis die hen was opgelegd door de kwaadaardige mensen. Jullie komen tevoorschijn uit een kwaadaardige periode in jullie geschiedenis toen angst werd gebruikt om jullie te overheersen. Zeer weinig van wat jullie geleerd werd is waar, jullie geschiedenis is dat zeker niet. Er is weinig waarheid in de vele religies die gebruikt werden om controle uit te oefenen, om angst in jullie leven te brengen. Waar is de God van Liefde in dit alles? Datgene dat scheidt en verdeeld komt niet van God, God reikt de hand naar de gehele Mensheid.

Veronica mijn liefste je bent moe. Ik zou deze gelegenheid willen nemen om een groot Dank Je Wel uit te spreken vanuit de Geest aan al diegenen die jou, mijn dierbare vrouw, de hand gereikt hebben toen je door een moeilijke tijd ging. Het zal even duren voordat je volledig hersteld bent, wij zijn elk moment bij je. Wij in het Netwerk reiken uit naar ieder van jullie in de vele Landen die samenkomen in het Licht, Liefde en Waarheid om een Familie van Licht te vormen in een wereld die wanhopig zoekt naar Licht voor iedereen. Eens, wanneer jullie naar de Geest komen, zullen jullie allemaal terugkijken en zelf het belangrijke werk zien dat jullie vandaag de dag doen. Jullie zijn elk een Baken van Liefde, ieder als onderdeel van het Geheel.

Mijn liefste, wij zullen snel onze stappen hervatten, heb alsjeblieft geen zorgen, dit was maar een kleine storing. Mijn liefde is altijd bij je. Ik zal voor altijd jouw aanbiddende echtgenoot zijn. Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.