Home > Nederlands > Montague Keen, August 15, 2010

August 15, 2010

Mijn eigen, lieve vrouw, die, zelfs nu ze zich niet goed voelt, mij en mijn werk voor alles zet. Wij in het Netwerk zijn ons bewust van alles. Er is een groot conflict gaande tussen Licht en Duister op dit moment. Ik herhaal nogmaals: Niets is wat het lijkt, accepteer niets op het eerste gezicht.

Wij vragen jullie om waar mogelijk samen te komen in Licht en Harmonie en jullie licht ver en breed door te geven. Het Licht heeft elke hoek in jullie Universum bereikt, absorbeer het. Er zijn vele wezens die helemaal niet op Planeet Aarde zouden moeten zijn, dat was nooit de bedoeling, misschien is het tijd voor hen om terug te keren naar hun Oorspronkelijke Planeet.

Er zijn ook wezens die wachten zichzelf te kunnen tonen, zij zullen jullie laten zien hoe te leven in harmonie met alle wezens. Het zal voor iedereen mogelijk zijn een goed leven te leiden als Geld geen God meer is, als Banken niet langer de toon aangeven.

Mijn geliefde vrouw worstelt met zichzelf, begrijp alstublieft dat zij zich niet goed voelt, het is niet goed voor haar om zichzelf te forceren zich te concentreren. Excuseer haar alstublieft, zend haar genezing, zij wijdt haar leven aan mij en wij in de Geest zijn haar daar zeer dankbaar voor. Jullie bevinden je in een tijd van grote verandering, sta open voor onze Begeleiding, wij zijn altijd hier voor jullie.

Veronica mijn liefste, ik vraag je om te rusten en herstellen, wij zijn altijd bij je. Wij zullen volgende week verder gaan. Ik zal je nooit verlaten mijn liefste, ik zal altijd jouw aanbiddende Echtgenoot zijn. Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.