Home > Nederlands > Montague Keen, May 15, 2011

May 15, 2011

De sluizen zijn geopend. De waarheid stroomt alle richtingen uit. De duistere kliek kan zich nergens verbergen. Hun propaganda wordt geweerd van tv, radio en kranten. Regeringen die ontmaskering vrezen, creëren situaties om te proberen jullie gedachten af te leiden van de realisatie dat de illusie waarin jullie werden opgevoed, uit elkaar valt.

Geloof niet wat jullie verteld wordt. Wordt geen welwillende medeplichtige in de vernietiging van Planeet Aarde. Alles zal hersteld worden. De Mens zal in vrede en waardigheid leven, als de corrupte mensen eenmaal accepteren dat zij zich nergens kunnen verbergen. Geloof me, zij zijn doodsbang voor ontmaskering! In een poging om te verhinderen dat de waarheid boven kwam die voor de Mensheid verborgen was, bezochten zij Ierland in deze meimaand om situaties te creëren zodat zij jullie wereld in duisterheid en bezet kunnen houden. Zij zijn bereid alles te doen om controle te houden, terwijl zij het doen voorkomen dat ze komen in vriendschap. Ik vraag jullie om licht en liefde naar Ierland te sturen, om het duister waardoor zij bezocht wordt te verwijderen. Ierland werd recent uitgekozen en kreeg een zware slag. Het zal tijd vergen om dat te boven te komen.

Waarom wordt dit gedaan? Kijk verder. De antwoorden zijn er allemaal, net onder het oppervlak. Waarom vallen zij plotseling Ierland aan? Jullie gedachten zijn krachtig. Door jullie gedachtekracht kunnen jullie een wereld creëren waarin vrede en liefde de dag regeren en het moorden zal stoppen. Jullie kunnen dit doen als voldoende aantallen van jullie de intentie hebben om dit te laten gebeuren. Stap uit de idiote race die jullie werd opgedrongen. Zij hebben de recessie gepland: zij creëren nu voedseltekorten. Dit is hoe zij dit zien. Als de vaccinaties jullie niet te pakken krijgen, zal het voedseltekort dat wel doen. Wat een kwaadaardige geest hebben zij. Herinner je wat mijn moeders oma jullie vertelde, dat in hun ogen “Geld gelijk staat aan Liefde”. Zij hebben niet lief. Zij streven alleen maar naar geld. Dit zullen ze krijgen, niet goedschiks dan kwaadschiks. Dit is waarom jullie wereld zo vruchteloos is en liefde en compassie mist. De oplossing ligt in jullie handen. Sta niet toe dat het nog verder zinkt.

Jullie staan op de drempel van complete verandering. Jullie gebeden worden verhoord. Aan alle behoeften van de mensheid zal worden voldaan. Vertrouwen zal hersteld worden. Er zijn goede mensen die klaar zijn om naar voren te komen om jullie door deze Grote Overgang heen te loodsen. Voor wat betreft de duistere kliek, geld zal hun niet beschermen voor hun lot. Gerechtigheid zal geschieden. Jullie kinderen zullen opgroeien in een schone omgeving met schone lucht en met voedsel dat niet genetisch gemanipuleerd is. De oorzaken van ziekte zullen verwijderd worden. Ziekte is gebruikt als manier om de bevolking te ruimen. Er is meer dan genoeg ruimte op Aarde voor iedereen. Er zijn grote gebieden die nooit ontdekt zijn, maar die zijn verborgen gehouden voor jullie. Alles zal onthuld worden.

Een glimlach en een vriendelijk woord creëren goede energie. Liefde en lach zullen de norm worden. De zon en de voordelen die mensen krijgen van zonlicht zullen worden hersteld. Het duister heeft jullie bewust geblokkeerd voor deze grote bron van energie door een valse laag wolken tussen de Zon en de Aarde te creëren. Zij hebben wetenschappers gebruikt om manieren te vinden om jullie planeet te vernietigen in plaats van hun geest in te zetten om het leven op Aarde de prachtige ervaring te maken die het zou moeten zijn.

Zo velen van jullie hebben maar een fractie van het leven ontdekt. Jullie hebben het leven niet onderzocht of ervaren, jullie hebben alleen geleefd binnen de parameters bepaald door de duistere kliek. Jullie zagen niet de grote wereld waar jullie onderdeel van zijn. Bedenk hoe opwindend het zal zijn als alle beperkingen verwijderd zijn en jullie vrij zijn om zelf te denken. De controlesystemen die gecreëerd zijn door religies en regeringen zullen voor altijd verwijderd worden. Jullie zullen leren elkaar, elkaars cultuur en elkaars folklore te respecteren. De Ouden begrepen de Aarde, de bewegingen van de Zon en de sterren zo veel beter dan jullie nu. Jullie hebben veel te leren van hun geschriften en monumenten. Probeer de Aarde te zien zoals zij haar zagen en begrepen. Wat jullie geleerd is, is totaal verkeerd. In feite is het precies het tegenovergestelde van de waarheid. De kliek is al duizenden jaren actief. Via heimelijkheid hebben zij alles op zo een manier gemanipuleerd dat de mens slaapwandelde naar acceptatie van wat hem werd geleerd, zonder vragen te stellen.

Angst werd gecreëerd en bepaalde landen zijn gekozen om de schuld te krijgen, er zijn onware redenen gegeven voor hun invasie. Neem tijd om het grotere plaatje te bekijken. Vraag, “Wie profiteert hier elke keer van?” Geloof me, het zijn altijd dezelfde mensen. De LEUGENS moeten stoppen, en zullen dat ook. Wij, aan deze kant van het leven, willen jullie wereld hersteld zien in haar vroegere glorie, met communicatie tussen alle planeten en de Wereld van de Geest, voor iedereen. Dit is waar wij naartoe werken, en met jullie hulp zullen wij dit snel bereiken. Omring jezelf met licht en liefde. Het duister kan dit niet doordringen.

Ik blijf jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: PukComment from one of our readers:

"Hoi Iedereen,
IK ben op zoek naar mensen die samen met mij in recordtempo een groep willen starten om 'De Blijde Boodschap' in onze onmiddelijke omgeving en gemeenschap onder het volk te brengen (via diverse rechtstreekse manieren)
Zelf ben ik van Gent, belgië. Buurt-stad- en andere genoten kunnen me contacteren via email : rayek11@hotmail.com
Ook wil ik oproepen aan iedereen die dit leest en afkomstig is van andere plekken om hetzelfde te doen. De tijd is NU gekomen!

Lieve Groeten...

Hein" (May 13, 2011)Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.