Home > Nederlands > Montague Keen, April 15, 2012

Montague Keen, April 15, 2012

Ja, mijn lief, jullie zijn allemaal geascendeerde Wezens van Licht. Jullie kozen er voor om in deze tijd van verandering op Aarde te zijn om het Goddelijke Licht te ontsteken en daarmee jullie medemens te redden uit de klauwen van de Cabal. De energie die ze gebruiken om jullie te onderdrukken is aan het verdwijnen. Ze verliezen hun greep op het overzicht. Natuurlijk zijn ze nu het gevaarlijkst; want, zoals zij het zien, wat hebben ze nog te verliezen wat ze niet al kwijt zijn?

Wij, tezamen met onze vrienden van andere planeten, voorkomen dat oorlogen verder escaleren. De Cabal heeft geen idee hoe ze dit probleem moeten aanpakken. Ik heb altijd al gezegd dat ze vechtend ten onder zullen gaan. Nu zie je dit gebeuren. Ze hadden de wereld ervan overtuigd dat alleen zij de controle hadden, en dat jullie naar hun pijpen dansten. Feitelijk geloofden ze hun eigen propaganda. Ze waren zo stom te geloven dat rijkdom alleen voor succes kon zorgen. Nu zullen ze moeten accepteren dat ze de wereld binnenkwamen met niets en hem met niets zullen verlaten. Ze hebben systematisch alles dat goed en zuiver was te vernietigen.Ze hebben de ellende waarin jullie nu leven gecreëerd, waar hebzucht aan de orde van de dag is.

Zodra de mensheid in het Licht treedt zal alles duidelijk worden.Geld en rijkdom zal een verre herinnering worden aan die slechte oude tijd. Iedereen – en ik bedoel iedereen – zal een apparaat ontvangen dat al het voedsel zal verstrekken dat men zich wenst; je hoeft alleen maar in te typen wat je maar wilt en binnen enkele seconden zal het verschijnen. Dit zal er voor zorgen dat in ieders behoefte wordt voorzien. Niet meer shoppen of koken – dat zal velen van jullie plezier doen! Het leven op Aarde zal de plezierige ervaring worden die het had moeten zijn.

Mensen kijken, eindelijk, door de sluier van duisternis. Ze kunnen nu zien hoe de Duisteren werkelijk zijn, niet zoals ze zich voordoen. Ze worden ontmaskerd. Ze kunnen zich nergens verstoppen. Ze zijn in feite overgeleverd aan jullie genade. Hun plannen om onder te duiken of de planeet te verlaten zijn verijdeld en ze zullen de consequenties van hun daden moeten ondergaan. Hun minutieus geplande overname van jullie planeet is ter elfder ure mislukt; ze waren hier totaal niet op voorbereid. Nu zien we ze wanhopig geld heen en weer sluizen om ontsnapping mogelijk te maken, maar dit zal eveneens jammerlijk mislukken. Ze kunnen niet bestaan in het Licht. Dit is waarom ze zoveel hebben gedaan om dit te voorkomen en iedereen te vernietigen die van het Licht is, over het Licht spreekt of je naar het Licht probeert te gidsen.

Hoewel veel bankiers vluchten nog voordat ze afgeserveerd worden, vraag ik jullie om er alsjeblieft geen energie aan te verspillen. Ze zijn niet van belang. Wentel je niet in wraakgevoelens. Dit zou je maar tot hun niveau verlagen. Laat ons maar met hen afrekenen. Ze weten heel goed waar ze schuldig aan zijn. Concentreer je op de nieuwe werkelijkheid die net om de hoek ligt. Laat het verleden rusten, aangezien het tijd is om vooruit te gaan in vrede, liefde en harmonie.

Weet dat je vrienden van andere planeten bij je zijn, wachtend op het moment dat ze bij je kunnen zijn om je terug te verwelkomen in de Universele Familie. Ik weet dat je je ’s nachts heel graag met hen in verbinding stelt. Onze geliefde vriendin was zo verheugd toen ze een enorme lichtstraal haar slaapkamer in stuurden toen ze bij het raam stond en zich met hen in verbinding stelde. Ze zijn je vrienden. Ze zijn gekomen om je te helpen bij de groep terug te keren. Zoals David Icke zei in zijn nieuwe boek, het is tijd te "REMEMBER WHO YOU ARE" en je er mee te verbinden.

We vragen ieder van jullie de mensen om je heen te helpen zich te verbinden met het Licht, om angst uit jullie leven te verwijderen en anderen te helpen in het Licht te stappen. We zijn iedereen dankbaar die hun tijd en energie geven aan deze bezigheid; ze vervullen waarlijk hun doel. Het zou zo moeilijk zijn zonder hun hulp. Dit is een heel belangrijk jaar, waarin alle mensen zich open moeten stellen voor de Waarheid om de vele veranderingen die moeten gebeuren te verwelkomen.

We zullen jullie nooit in de steek laten. Wat gebeuren moet, zal gebeuren, sta er voor open. Jullie leven in een valse werkelijkheid die jullie werd opgedrongen, maar spoedig zullen jullie vrij zijn om je leven te leven zoals jullie wensen.

We hebben jullie al eerder verteld over de vele Aardveranderingen die zullen plaatsvinden; aardbevingen etc. Hier zien jullie elke dag berichten over. Jullie Aarde is zich op de veranderingen aan het voorbereiden. Wees er niet bang voor, het is de bedoeling dat dit gebeurt. De aardplaten zullen eveneens een beetje verschuiven. Dit herschikken van jullie planeet is nodig. Velen uit het verre verleden van de Aarde zijn teruggekomen om op deze gedenkwaardige tijd aanwezig te zijn. Weet je nog liefste, dat ik kort na mijn overlijden tegen je heb gezegd: “Nu doe je het werk waarvoor je op Aarde bent gekomen”.

Ik moest bij je weggaan om aan deze kant van het leven te werken, jou te assisteren aan de Aardse kant. We hebben samengewerkt, jij en ik, sinds het begin der tijden. We hebben vele veranderingen doorleefd in het verleden, maar deze, mijn liefste, is de belangrijkste. Dat kan ik niet genoeg benadrukken. De juiste mensen komen op je pad om je te helpen alles te bereiken dat we gepland hebben. We zullen niet falen!

Je hebt een drukke en enerverende week voor de boeg. Probeer het rustig aan te doen. Push jezelf niet. We zullen allemaal aanwezig zijn om je verjaardag met je te vieren, net als vroeger toen we nog samen in het leven stonden. Ik hou er van om de blije gezichten te zien en het gelach ons huis weer te horen vullen, dat blijde herinneringen voor ons beiden terugbrengt mijn lief.

Ik ben altijd aanwezig in je leven, terwijl ik je omring met mijn liefde. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobShare |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!