Home > Nederlands > Montague Keen, November 14, 2010

November 14, 2010

Veronica, nu wij weer naar elkaar uitreiken over dat wat ons scheidt, weet dan met zekerheid dat wij aan deze kant van het Leven, specifiek het Netwerk, streven naar het wederom brengen van Licht naar jullie wereld. Nu jullie uit het Duister komen, worden jullie meesters van je eigen lot, met de mogelijkheid levens te creëren met een overvloed aan Vrede, Geluk en Liefde voor de hele Mensheid. Jullie zijn allemaal gemaakt naar het beeld van God, jullie moeten Geestdrift in de vergelijking terugbrengen als jullie je fysieke en je mentale gezondheid willen verbeteren, jullie geloofsovertuigingen beheersen jullie lichamen, jullie geesten en dus jullie levens.

Positief denken heeft een diep effect op jullie levens. Aan de andere kant hebben negatieve gedachten een negatief effect op jullie gezondheid en geluk. Gebruik deze kennis om levens te creëren die gevuld zijn met goede gezondheid en vervulling. Jullie moeten leren te groeien naar volledig Bewustzijn, vergeet nooit dat Angst die groei stopt. Jullie moeten jezelf afvragen of je klaar bent om je Bewuste Geest te gebruiken om een leven te creëren met gezondheid, geluk en liefde, alles zonder de hulp van rekwisieten en medicijnen. Het is gewoon een kwestie van het opschorten van verouderde opvattingen die verkregen zijn uit wetenschappelijke en media instellingen. Leer zelfreflectie, de zelfbewuste geest is extreem machtig, het kan elk geprogrammeerd gedrag onderzoeken, het evalueren en het bewust veranderen, het zal weigeren toe te geven aan de ANGST die constant gebruikt wordt om jullie te controleren. Jullie zijn geconditioneerd te geloven dat jullie overal vijanden hebben, jullie Regeringen concentreren zich op Legers en moordmachines, elk dodelijker dan het vorige. Oorlog is geaccepteerd als zijnde normaal, de moordmachines opereren over jullie hele wereld, jullie is gezegd dat oorlog noodzakelijk is om Vrede te brengen waar jullie allemaal naar verlangen.

Leer de Machtige Mensen die jullie zijn te omhelzen. Kom samen in Harmonie. Het Grote Ontwaken dat plaatsvindt verwijderd alle afscheidingen die jullie eens scheidden. Jullie zijn Eén Bewustzijn, de toekomst van jullie wereld ligt in jullie handen.

Laat Liefde toe in jullie levens, liefde voor natuur, open je ogen voor alles dat je omringt, jullie wereld is prachtig. Glimlach tegen degenen die je ontmoet, een glimlach laat het gezicht oplichten, een glimlach wordt altijd geretourneerd, een vriendelijk woord veroorzaakt een reactie, het helpt de angst te verwijderen waaraan jullie allemaal gewend zijn geraakt in jullie levens. Jullie omgeving representeert “Al Dat Is”, elk van jullie representeert een klein gedeelte van het geheel… een klein deel van God.

Velen zingen over de Macht van Liefde, begrijpen zij de werkelijke Macht van Liefde? Liefde slecht alle barrières, het raakt de ziel, als mensen samenkomen op Zielenniveau genieten zij meer geluk dan zij ooit hadden kunnen dromen en kennen de ware betekenis van het leven. Jullie zijn niet geïncarneerd om je medemens te vermoorden, denk aan “wat je een ander aandoet”, wat is er gebeurd met dat concept? Wat was de laatste keer dat mensen aangemoedigd werden om aan iets moois en puur te denken? Jullie Planeet is zoals zij is vanwege jullie gezamenlijke gedachten hierover. Jullie zijn medeplichtig aan niets doen elke keer als je “de andere kant opkijkt”als je onrecht ziet. Jullie gedachten op het onderbewuste niveau laat deze dingen gebeuren. Jullie Pers en TV spelen een belangrijke rol in het creëren van negativiteit, waarmee jullie onwetende medespelers worden. Jullie zullen dit duidelijk zien als jullie uit het duister komen. Oorlog, Haat, Inhaligheid, Controle en Slavernij zullen voor altijd verwijderd worden. Jullie hebben veel om naar uit te kijken, het zal komen als jullie werelden samenkomen in Liefde en Harmonie.

Mijn liefde is met jou, net zoals toen ik fysiek aan jouw zijde stond. Ik blijf jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.