Home > Nederlands > Montague Keen - March 21, 2010

March 21, 2010

Mijn liefste, de ‘Corrupten’ doen erg veel om Angst te creëren in jullie wereld, dit is waarom John (Professor John Mack, Harvard, [overleden in 2004 - GalacticChannelings.com]) gevraagd heeft of jij, hetgeen hij vertelde over de het gebruik van ANGST door de overheid, in zijn laatste publieke verschijning, voordat hij ons vergezelde, wilt delen met degenen die onze berichten lezen. Hij vraagt of jullie allemaal goed naar zijn woorden willen luisteren. Alleen doormiddel van Angst kunnen de Corrupten slagen. Kom samen in het Licht en de waarheid zal je bevrijden.

Jullie wereld zit in een stroomversnelling, de ‘Corrupten’ zijn volledig losgeslagen, zij zoeken naar manieren om het allemaal over te nemen, ze hebben een tijdslimiet en zijn bang dat zij niet zullen slagen, ze slaan wild om zich heen naar alles en iedereen waarvan zij het gevoel hebben dat ze in de weg zitten. Wie zij vinden dat die succesvol zijn, trachten zij te vernietigen en zij zijn zo vrij om alles van hen te nemen wat ze willen. Het ene ras ziet het andere ras als een bedreiging en wil hen verwijderen, hun wangedrag zal binnenkort worden blootgesteld. Jullie koersen af op een wereldwijde Verlichting, dit zal vreedzaam gebeuren. De curruptie van de overheid tot aan de religie zal worden blootgesteld zodat iedereen het kan zien. Mensen zullen de moed vinden om openlijk te spreken, over niet alleen de Geest controle (Mind Control), waar jullie allen aan worden blootgesteld, maar over echt alles. Weet dat hongersnood, ziekte en in feite alle aandoeningen door de mensheid zijn gemaakt, er is geen ziekte noodzakelijk, dit was allemaal opgezet door hebzucht en om angst te creëren. Genetisch gemanipuleerd eten is ook een controle mechanisme, geef je er niet aan over. Jij vroeg me mijn liefste of de maan bewoond is, ja de Donkere Kant is bewoond en veel wordt vanuit de basis daar geregeld. Jullie zijn veel te lang in het donker gehouden. Open jullie geest, uit je verlangen voor verlichting, gedachte heeft energie, gebruik het om de wereld die je verlangt tot stand te brengen, één wereld in vrede en harmonie voor iedereen. Als the Scole mensen de moed hadden gehad om door te gaan, zoals ik het had gewild, nadat ze waren bezocht, was jullie huidige wereld niet in deze donkere staat geweest, zij waren bang, ik was diep teleurgesteld, jij deelde mijn verdriet. Het vergt moed om voorwaarts te gaan, om alle mogelijkheden die de Geestenwereld voor je opent, te benutten. Jij mijn liefste zei vaak dat ik mijn tijd vooruit was, degenen om mij heen hielden mij tegen, geen echte moed, allen vonden dat ze in het gareel moesten blijven, het was het beleid van de SPR om alles te controleren, de verkeerde mensen hadden de controle en hebben dit jaren gehad, ja het is triest.

Jouw bijeenkomst van gisteren was goed om te observeren, IC heeft een overtuigende moed en zal een bron zijn om je te helpen, de deuren die hij zal openen zullen hun vruchten afwerpen. Je hebt nogal wat bevestigd voor hem, hij heeft jouw ook informatie gebracht, het is goed om te delen.

Jouw bezorgdheid voor degenen in een ander deel van de wereld die onder de aanval staan is begrijpelijk, we hadden je gewaarschuwd dat zulk soort plannen aan de orde waren, wij zullen hen niet in de steek laten. Reik uit op wat voor manier je ook kan, door werkelijke hulp of door te bidden. Hulp is mogelijk vanuit vele bronnen, je hoeft het alleen maar te vragen en wees voorbereid om te accepteren wat ervoor zal zorgen dat jouw wereld vooruit zal gaan. Je werd gedwongen van het rechte pad af te gaan, nu is het de tijd om voorwaarts te gaan met geloof en moed om de hogere energie te betreden, die je zal omhelzen en je je doel zal laten bereiken.

Wij van de geestenwereld lopen samen met jullie, zij aan zij, wij zijn jullie gidsen, geef de hoop nooit op. Alles gaat vooruit zoals gepland. God zegen je mijn liefste, ik ben voor eeuwig je aanbiddende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.