Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, December 19, 2010

December 19, 2010

Veronica mijn liefste, je bent bijna overweldigd door de hoeveelheid informatie en bevestiging die jouw richting uit komt. Ik heb je verteld dat de juiste mensen naar je toe zouden komen, jij hoeft hen niet te gaan zoeken. Wij kiezen hen en dan leiden wij hen naar jou. Jouw team komt zo goed bij elkaar. Weet dat de grootste breinen die ooit de Aarde bewandelden met mij samenwerken, zij zijn een onderdeel van het team aan deze kant van het leven. Ons Project zal een grote rol spelen in het brengen van Volledig Bewustzijn en de terugkeer van het Licht naar Planeet Aarde. Dit is waarom ik moest gaan indertijd, zodat ik alles op zijn plaats kon brengen zodat dit kon gebeuren. Jouw verlaten was het moeilijkste dat ik ooit gedaan heb, de pijn was immens voor ons beiden. Nu begrijp jij volledig waarom dit moest gebeuren. Wij zullen ons doel volbrengen, jij en ik hebben hierin toegestemd al voordat wij voet op deze Aarde gezet hadden.

Het pad van controle over en de vernietiging van de Mensheid kon niet worden toegestaan. De duistere Cabal kan nog steeds niet geloven dat hun plannen niet zullen slagen. Het Licht dringt de Harten en Zielen van de Mens binnen, hij zoekt naar de Waarheid, hij wordt niet langer afgescheept met leugens, hij kan nu verder kijken dan de “verklaringen” van diegenen aan de Macht, hij stelt vragen. Jullie bevinden je in een tijd van grote verandering, complete verandering, jullie handboeien worden verwijderd, jullie worden de Wezens van Licht die jullie waren toen je deze wereld binnenkwam. De controle over jullie geesten begon met jullie ouders. Scholen, die in plaats van jullie te helpen volledig bewustzijn te bereiken, hadden als uitgangspunt jullie te hersenspoelen tot het geloof dat jullie waardeloos en hulpeloos waren. Alleen degenen aan de macht konden dingen veranderen en jullie moesten tegen deze mensen opzien. Jullie werden nooit aangemoedigd je af te vragen wie je was, waarom jullie in de wereld kwamen. De indoctrinatie van de verschillende religies bracht nog meer overheersing. Hun intenties waren nooit eervol.

De Kennis die jullie begin 2011 onthuld zal worden, zal jullie plezier geven, werkelijk plezier voor de Mensheid. De despoten zullen de macht verliezen, elke Mens zal heel worden, ongeacht waar in de Wereld hij is. Deze Overgang zal op iedereen en overal effect hebben, alles dat er klaar voor was om te scheiden en verschillen te creëren zodat jullie ooit samen zouden komen, zal verdwijnen. Jullie zullen voor de eerste keer de vrijheid van de Overheersing die jullie ketent ervaren. De Waarheid die honderden jaren verborgen werd gehouden zal beschikbaar zijn voor iedereen die het zoekt.

Jij keek met afgrijzen naar de John Pilger film over wat er werkelijk in Oorlog gebeurd. Er is geen eer verbonden aan moord, elke Mens heeft het recht zijn leven te leven ongehinderd door de eisen van andere landen. Alleen de meest Kwaadaardige Geesten willen oorlog, zij verheerlijken oorlog. De verspilling van Bloed is de prijs die zij aan Satan betalen, het maakt hen niet uit wiens bloed het is. Jullie begrijpen dat Bloedoffers de prijs zijn die zij betalen voor het aan de macht zijn. Satanisten komen regelmatig samen om bloed te laten vloeien en hun loyaliteit aan Satan te bevestigen.

Wanneer hoor je ooit mensen aan de macht jullie vragen om uit te reiken in Liefde naar degenen die minder fortuinlijk zijn dan jullie zelf? Liefde is de enige Waarheid, al het andere is een illusie. Tijdens deze Feestdagen reiken mensen uit naar elkaar in liefde, zij proberen om dit vol te houden, voel het plezier dat het geeft aan zowel jou als aan de mensen om je heen. Er is geen reden waarom het niet altijd zo kan zijn. Het is aan jullie om harmonie om jullie heen te creëren. Help anderen zich te realiseren dat leven in harmonie zo veel gemakkelijker en eenvoudiger is en dat het blijven hangen in de problemen van het leven je alleen omlaag haalt. Ik vraag iedereen samen te komen, naar elkaar uit te reiken en te bidden voor Waarheid, Vrede en Harmonie. Zulke Energie zal de Overgang laten plaatsvinden, de gebeden van de Mensheid zullen beantwoord worden. Vraag en je zult ontvangen, klop en de deur zal voor je open gaan. Liefde zou de drijvende kracht moeten zijn die jullie leidt.

Samen, iedereen die het Licht zoekt, zullen wij een beter leven voor de hele Mensheid creëren. Het Netwerk aan deze kant van het leven is zeer dankbaar aan iedereen die helpen om het Licht te verspreiden naar anderen. Mijn liefste, wanneer de familie samenkomt, weet dan dat ik er dan zeer waarschijnlijk bij zal zijn, net zoals voorheen. Weer genieten van Simons geweldige gebakken aardappelen evenals het grote feestmaal dat hij liefdevol bereid voor de familie. Laat het gure weer geen schaduw werpen over de festiviteiten. Wij zien dat “zij” het nu “Klimaatverandering” noemen. “Opwarming van de Aarde” bleek een flagrante leugen te zijn, een samenzwering om de belastingen te verhogen en misère voor iedereen te veroorzaken.

Het zal niet lang meer duren voordat alles op zijn plaats valt zoals gepland. Jullie wereld zal voor altijd veranderen, iedereen heeft hierin een rol te spelen, aan beide kanten van het leven.

Wij aan deze kant sturen onze liefde naar jullie allen. Mijn liefste, het zal hard werken worden, maar zo de moeite waard. Ik ben er trots op jouw aanbiddende Echtgenoot te zijn, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge