Home > Nederlands > Montague Keen, February 12, 2012

February 12, 2012


Veronica mijn liefste, de tijd is aangebroken dat degenen die ontwaakt en bewust zijn van alles wat er in jullie wereld gebeurd, als één mens opstaan en doen wat er ook maar nodig is om jullie wereld opnieuw te claimen. Degenen die missies te voltooien hebben zullen tekens krijgen als het tijd is om naar voren te komen. Dit is jullie kans om jullie medemens te redden van de slachting die de Cabal eist om hun lust naar bloed te stillen – maar natuurlijk niet hun eigen bloed, dat zij boven alles beschermen. Alleen degenen die zij zien als mindere mensen worden mogen hun bloed verspillen om de totale overheersingdrang van de Cabal te bevredigen.

Zij worden elke dag meer psychotisch terwijl ze meer en meer oorlogen eisen. Zij geloven dom genoeg dat ze daarmee extra tijd kunnen kopen waarin ze een andere manier kunnen vinden om jullie wereld, met iedereen erin, te overheersen. Zij zullen moeten leren dat goud alleen hen niet laat kopen wat zij willen. De chantage die zij gebruiken om politici te kopen en overheersen begint ook te falen. Zij gebruiken angst en hersenspoeling om de massa te controleren; maar dit begint ook problemen te vertonen. Dit is de reden dat zij zichzelf en hun ware intenties blootgeven. Zij zijn erg bereid om massa’s van hun eigen mensen te vernietigen om hun verlangen naar totale overheersing te bevredigen.

Kwaad is de kracht in hen. Het heeft hen gebracht waar ze vandaag de dag zijn. Hoewel zij lijken op iedereen, zijn zij dat beslist niet. Zij hebben vele vermommingen. Laat je niet voor de gek houden door hun mooie woorden en valse beloftes: onder dat alles zijn zij allemaal hetzelfde – niet te vertrouwen. Ga nooit alleen op de buitenkant af. Onderzoek zorgvuldig wat er echt wordt voorgesteld. Vraag hoe het jullie medemens zal beïnvloeden. Stop ermee het kanonnenvoer te zijn dat hun verlangen naar bloedoffers bevredigt. Hen zal niet worden toegestaan de tijdlijnen te veranderen: hun tijd is gekomen. Hun technologie zal hen niet redden. Zij hebben deze technologie nooit gedeeld met wat zij zien als mindere stervelingen. In feite, hebben zij jullie levens heel bewust extreem moeilijk gemaakt.

Zij bestaan van de energie die jullie pijn en lijden produceren. Binnenkort, ik beloof het jullie, zal dit allemaal eindigen. Mensen zullen weer glimlachen; alle stress, spanning en ANGST van de afgelopen bijna 2000 jaar zal eindigen. Hun plannen om jullie wereld over te nemen zijn in die periode ontstaan. Dit is het moment dat jullie geschiedenis totaal veranderd werd en jullie slaven werden, beperkt tot jullie eigen planeet, gescheiden van alle andere planeten die jullie Aarde omringen. Zij gingen en gaan heel ver om alles te verbergen dat jullie zou kunnen waarschuwen wie en wat jullie zijn. Zij zijn de mensen die het hele idee van hel en straf hebben gecreëerd, dat diende om zo velen te overheersen. Als jullie toch eens konden begrijpen hoeveel energie angst afgeeft en hoe jullie onderdrukkers hierop gedijen. Dus moeten zij de angst in stand houden.

Liefde zal terugkeren naar jullie wereld en mensen zullen leven in vrede.

Wij waren gelukkig mijn liefste. Wij hebben echte liefde ervaren. Wij weten wat een verschil het maakt in iemands leven. Liefde opent een raam naar de ziel. Het verspreid haar warmte door de aderen van ons leven. Liefde heelt, het is niet veeleisend. Ik schreef deze woorden aan jou in een gedicht dat ik voor jou schreef voor onze trouwdag. Onze liefde maakte het ons mogelijk ons werk voort te zetten. Denk eraan hoe wij altijd Valentijnsdag vierden. Elke dag kan weer een Valentijnsdag zijn, als de verschrikkelijke druk van het proberen te overleven verwijderd is.

Als jullie je wereld toch eens konden zien zoals wij haar zien. Zelfs jullie weer wordt gecontroleerd. Ziekten worden gecreëerd om de druk erop te houden. Medicijnen worden geproduceerd om nog meer leed, pijn en stress te veroorzaken. Dit alles wordt gedaan door 1% van jullie wereldbevolking. Hoe kan dit worden toegestaan? 99% van de mensheid lijdt vanwege de inhaligheid van de 1% die geen recht heeft om hier te zijn. Als jullie je eenmaal van de angst ontdaan hebben, zijn zij verslagen. Het oordeel waarmee zij geconfronteerd worden is het oordeel van het volk.

Wij, in de geest, zorgen ervoor dat jullie alles hebben wat je nodig hebt om je leven op Aarde voort te zetten. Onze centra zullen er zijn om advies en hulp te bieden met betrekking tot alle problemen die jullie kunnen hebben. Veronica en ik hebben overwogen en gepland wat er aanwezig moet zijn als de Cabal verwijderd is. Ik heb vele malen verklaard dat dit een veelbewogen jaar zal zijn. Het biedt mogelijkheden de veranderingen door te voeren die zo nodig zijn om de controle van de Cabal voor altijd te verwijderen. Laat dit jullie nalatenschap aan de wereld zijn.

Wij danken alle moedige mensen die spreken over de corruptie waarin zij mee moesten gaan en die zij moesten accepteren. Kwaad slaagt alleen als goede mensen niets doen om het te ontmaskeren. Het verlangen naar de waarheid breidt zich uit. Mensen reageren erop en komen naar voren. Nogmaals zeg ik, ben je bewust van onjuiste informatie die zorgvuldig wordt geplaatst om valse illusies en hoop te creëren. Dit dient om de gedachten af te leiden van datgene waar ze op gericht zouden moeten zijn. De Cabal zijn gewoontedieren. Zij blijven de oude vertrouwde formules gebruiken.

Jullie gaan een nieuwe dageraad binnen. Opwindende uitdagingen presenteren zich. Er zal van jullie niets gevraagd worden dat je niet gemakkelijk kunt leveren. Als de 99% samenkomen, zal de energie geweldig zijn. Alle belemmeringen die gecreëerd zijn door religie en ras zullen voor altijd verwijderd worden. Dit is waar wij allemaal naartoe werken. Samen zijn wij onoverwinnelijk. Dit is onze kans. Neem geen afwachtende houding aan. Jullie hebben veel om naar uit te kijken.

Mijn liefste, jij was, jij bent en je zult altijd mijn enige echte liefde zijn. Ik blijf jouw aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |