Home > Nederlands > Montague Keen, March 18, 2012

March 18, 2012


Nu de Ieren over de hele wereld vieren dat zij Iers zijn op wat zij zien als hun dag [17 maart is St. Patrick’s Day, vt.], zijn velen van hen zich gelukkig niet bewust van de besluiten die genomen werden tijdens het Concilie van Nicea, om de mensen van Ierland, en hun door druïden gepreekte religie van liefde, te verwoesten. De Cabal heeft de echte geschiedenis van Ierland gestolen en haar taal, en zij hebben slaven gemaakt van haar volk. Hoewel de indoctrinatie die volgde barbaars was, kon het de geest van de Ieren niet breken.

Het was op dat moment dat plannen gemaakt werden om de wereld over te nemen. Alle informatie is aanwezig voor degenen die de tijd nemen om het te onderzoeken. Totdat jullie deze periode uit de geschiedenis onderzoeken, zullen jullie niet begrijpen wat er vandaag de dag in jullie wereld gebeurt. Want het was ook de tijd dat ze de Bijbel schreven, zorgvuldig een formule volgend, hier en daar kleine veranderingen aanbrengend om het authentiek te laten lijken. De Bijbel is gebruikt om angst voor een Hel te creëren die niet bestaat, en de God, die LIEFDE is, veranderd is in een God die jullie moeten vrezen. Jullie moeten het toegeven, zij hebben aan alles gedacht!

Degenen die vandaag jullie wereld overheersen, zien 2012 als het jaar waarin hun plannen tot bloei komen. Zij blijven jullie hierover berichten. Zij verbergen hun plannen niet. Zij geloven dat jullie zo goed gecontroleerd zijn dat jullie hen niet zullen zien. Ik weet dat het moeilijk is te accepteren is dat jullie medemensen zo kwaadaardig kunnen zijn. Zij zijn voorbereid op vernietiging van de mensheid voor hun doelen. Zij vertellen jullie continu dat zij de bevolking willen terugbrengen in aantal. Zij gebruiken genetisch gemodificeerde gewassen om de voedselvoorziening te vernietigen. Zij besmetten jullie watervoorraad en de lucht die jullie inademen. Zij vertellen jullie zelfs, op voorhand, wanneer zij jullie willen vermoorden. Denk aan 11 september en 7 juli: zij schreven “wat als” scenario’s en zij lieten jullie zien wat zij gepland hadden en jullie deden niets. Dit was voor hen toestemming om hun plannen uit te voeren. Nu, ik weet hoe boos je bent mijn liefste, omdat jij nu ziet dat zij “wat als” scenario’s laten zien die kunnen plaatsvinden tijdens de Olympische Spelen in Londen. Jij weet dat zij geen tijd en inspanning verspillen aan speculatie. Zij vertellen jullie dat zij vele duizenden onschuldige mensen willen elimineren die voor hun plannen niet nodig zijn. Kijk alleen maar naar het logo en de mascottes met het ALZIEND OOG. Zij tekenen het zelfs voor jullie. Het kon niet duidelijker zijn. Ik vertelde je dat er hindernissen overwonnen moesten worden. Dit is zo’n hindernis.

Veronica, je kunt niet iedereen beschermen. Mensen moeten zich herinneren dat hun overheersers de zuurstof van de angst en de verspilling van bloed nodig hebben om te overleven. Zij kunnen zonder dat niet bestaan. Door hun orders te volgen houden jullie hen in controle.

Pas als jullie leren je medemens lief te hebben zullen vrede en harmonie terugkeren. Weiger om te moorden of angst te creëren. Breng geen schade toe, op welke manier dan ook, aan degenen die net zoveel recht hebben om te leven als jullie. Als de waarheid dit jaar onthuld wordt – en dat gebeurd al elke dag – dan zullen jullie het volledige plaatje zien. Jullie zullen je afvragen hoe je ooit de leugens van religies en de Cabal kon geloven die jullie bestuurden.

Geld is uit het niets ontstaan door de Federale Reserve. Het heeft jullie wereld beheerst. Het heeft hele landen, evenals vele, vele levens vernietigd. Het is tijd om te stoppen goud na te jagen. Zoals Tom Ryan uitlegde in jullie interview, moeten mensen in zichzelf kijken om de antwoorden te vinden. Het is tijd om jullie macht terug te nemen.

Verbind je opnieuw met wie je bent en waarom je op dit moment op Aarde bent. Wat is jouw rol in het terugwinnen van jullie wereld. Jullie overheersers planten voorzichtig foutieve informatie om een vals gevoel van veiligheid te creëren. Kijk niet weg van wat er werkelijk gebeurt. Het heeft in het verleden gewerkt, dus zij volgen elke keer weer dezelfde formule. Stel overal vragen over en check alle informatie, maakt niet uit waar die vandaan komt. Onderscheidingsvermogen is nodig op alle gebied.

Wanneer jullie accepteren dat jullie geleerde geschiedenis een TOTALE LEUGEN is – onderzoek het zelf maar – dan zal de echte waarheid jullie dagen. Dan zullen jullie alles volledig begrijpen over hoe de Cabal hun plannen in beweging zetten, en zullen jullie begrijpen hoe de mensheid sindsdien gebruikt en misbruikt is.

De Cabal heeft al bijna 2000 jaar haar zin gekregen. Zij boetseerden jullie bestaan, er altijd voor zorgend dat jullie bij hen in de schuld stonden en, natuurlijk, angst voor hen hadden. Jullie hebben hen al die tijd gediend, via religie of regeringen. Zij zijn altijd in controle geweest. Het is pas sinds een paar jaar dat jullie konden ontdekken wie de Cabal precies zijn, en wat hun plannen inhouden. Ik accepteer het feit dat het moeilijk was voor velen van jullie om te geloven dat degenen die jullie vertrouwden in feite KWAADAARDIG waren tot in hun kern.

Er zit een zonnige kant aan al deze kommer en kwel. Als jullie eenmaal de uitdagingen aannemen die zich aandienen, zullen jullie alles duidelijk zien. Jullie moeten het licht weer aansteken in ieder van jullie. Ontdek wie je bent, verbind je met jullie hogere zelf. Dan zullen het Universum en de Geestenwereld jullie weer verwelkomen in hun schoot.

Jullie moeten ook alle heilige plaatsen in jullie wereld weer ontsteken en opnieuw met elkaar verbinden. Deze verbindingen werden moedwillig door de Cabal vernietigd. Er zijn goede mensen, klaar en bereid om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Blijf altijd positief. Jij weet dat wij zullen slagen. Goed zal kwaad overwinnen.

Mijn liefste, het is Moederdag. Geniet van de welgemeende gevoelens en de cadeautjes van jouw kinderen. Jij laat altijd datgene dat jij als verplichting ziet boven plezier gaan. Ik dank je.

Alles wat wij vragen is dat mensen open staan voor de mogelijkheid dat zij nog steeds gevangen kunnen zijn in de controle- en geloofsystemen die hen werden opgedrongen.

Ben gelukkig mijn liefste, weet dat ik je nooit verlaat. Wij zijn voor altijd samen.

Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: PukShare |