Home > Nederlands > Montague Keen, March 11, 2012

March 11, 2012


Mijn liefste, er is vreugde aan beide kanten van het leven als de waarheid gesproken is en onrechtmatigheden openlijk ontmaskerd zijn. MIKO PELED ( http://www.youtube.com/watch?v=c4ZfnpN4Dfc ) is nu de gelederen komen versterken met Gilad Atzmon om een vreedzame oplossing te vinden voor één van de grootste problemen die jullie wereld heeft. Met hulp van onze vrienden op andere planeten verhinderen wij in feite het wegvagen van jullie planeet. De op macht beluste Cabal heeft geen oog voor de mensheid; per slot van rekening hebben zij bases buiten de planeet waarheen zij kunnen ontsnappen. Mensen ontwaken voor dit feit nu meer moedige zielen zich uitspreken over de ervaringen met reizen buiten deze planeet en wezens waarnaar zij verwijzen als buitenaardsen. Als genoeg mensen naar voren treden om de echte waarheid te vertellen, die verborgen werd uit angst voor represailles van de regeringen, dan zal de meerderheid duidelijk zien dat zij het slachtoffer waren van een enorme samenzwering om jullie wereld over te nemen.

Religies, volgens welke regels zij leefden en die zij vertrouwden, zijn allemaal onderdeel van de Cabal. Denk terug aan de overleden ROBERT MAXWELL, de zionistische krantenmagnaat, toen hij zei, “IK STA OP HET PUNT MET DE GROOTSTE ZWENDEL WEG TE KOMEN SINDS WE EEN TIMMERMANS ZOON ALS GOD NEERGEZET HEBBEN EN ERVOOR ZORGDEN DAT MENSEN HEM SINDSDIEN GELD BLEVEN GEVEN.” Interessant genoeg, ‘overleed’ Maxwell bijna onmiddellijk onder mysterieuze omstandigheden. De opwarming van de aarde is zo’n oplichterij waarin zo velen van jullie onschuldig geloven, terwijl het in feite een list is om angst aan te jagen en jullie nog meer belasting te laten betalen en controle op te leggen. Deze mensen zijn slim, zij hebben vele jaren ervaring. Zij schreven de Bijbel, dus wend je daar niet toe voor leiding. Dat was allemaal onderdeel van het Grote Plan om de massa te overheersen. Jullie moeten het toegeven, het werkte prima totdat mensen ontwaakten en zich realiseerden wat hen werd aangedaan.

Er is een gezamenlijke inspanning aan deze kant van het leven om het mogelijk te maken dat mensen zelf de waarheid zien. Weet dat jullie allemaal gelijk zijn in de ogen van het Opperwezen. Degenen onder jullie die denken dat ze alles weten, weten alleen maar wat de Cabal jullie laat weten. Zij controleren jullie scholen en universiteiten, etc. Dus wat jullie accepteerden als waarheid is daar verre van. Jullie moeten zoveel afleren, en dan weer helemaal opnieuw beginnen. Dit is waarom ik jullie terugleid naar oude kennis en heilige geometrie, omdat dat is waar jullie de echte waarheid zullen vinden.

Wij proberen de schade te beperken die de Cabal kan aanrichten voordat zij uiteindelijk accepteren dat hun heerschappij over is. Zij konden de ontwaking niet voorspellen van de goede mensen die hun hoofden boven het maaiveld uitstaken en die hun stem lieten horen als zij onrecht zagen. Sommigen hebben hun leven gegeven om hun medemens en planeet te redden. Deze beweging is wereldwijd verspreid, en nu zijn miljoenen mensen er deel van geworden. Vraag nooit, “Wat kan ik doen?” Als jullie ontwaken voor wat en wie jullie zijn, zullen jullie begrijpen dat JULLIE in feite de macht hebben. Maar jullie stonden de corrupte groepen toe om bijgeloof en angst te gebruiken om jullie te ondermijnen. Laat niets of niemand jullie van het pad van licht en waarheid afbrengen.

Degenen die proberen de toekomst te voorspullen zullen op een muur stuiten. Zij kunnen niet verder zien dan 2012, omdat dat het einde van 3D leven is. 3D mensen kunnen niet verder gaan noch zien dan 2012. Zelfs met al hun technologie kunnen zij niet voorbij dit jaar kijken – dit is wanneer de corrupte wereld eindigt. De mensheid zal voorwaarts gaan naar het licht, waar vrede en liefde regeren. De Overgang kan zo gemakkelijk of moeilijk zijn als jullie het willen maken: maar het zal zeer zeker gebeuren.

Neem tijd om te overwegen hoe het leven zal zijn zonder oorlog; als het veilig is om te reizen en alle verborgen kennis te ontdekken die van jullie weerhouden werd. De Andromedanen hebben jullie verteld over de technologie die ze met jullie wilden delen, om ervoor te zorgen dat jullie allemaal je leven in vrede kunnen leven. Het gaat verder dan alles wat er in jullie wereld bekend is. Het leven zal een avontuur worden als alle deuren voor jullie geopend zijn.

Het veranderingproces vindt nu plaats, hoewel zelfs dit nieuws van jullie weerhouden wordt. Wij vertrouwen op de goede mensen van de Aarde om jullie geïnformeerd te houden. Hun hulp is van onschatbare waarde. Hoewel zij van tijd tot tijd worden aangevallen, gaan zij onverschrokken door met hun missie. Hoe meer licht zij creëren, hoe minder machtig de Cabal wordt. Zij vallen elkaar nu aan in het gevecht om overleving. Er is geen eer onder dieven. Jullie zullen weten dat hun misdaad tegen de mensheid is gigantisch als jullie eenmaal zien en begrijpen wat de mensheid wordt aangedaan. Het zal pijnlijk zijn daarmee om te gaan, maar concentreer je op het feit dat HET OVER IS. Blijf er niet in hangen. Vier hun vertrek!

Leer weer te leven in het zonlicht. De hele mensheid samen, wetend dat ieder van jullie zijn rol heeft gespeeld om dit te laten plaatsvinden. Jullie zijn allemaal onderdeel van deze Grote Ontwaking.

Ga vol vertrouwen verder mijn liefste. Al onze plannen zullen vruchtbaar zijn. Laat liefde jouw weg blijvend leiden. Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk

Puk stopt binnenkort met het vertalen van de berichten van Montague Keen, daarom zijn we op zoek naar iemand die dit wil overnemen. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar info@galacticchannelings.com of naar pukdelaat@gmail.com voor meer informatie of om je aan te melden. De berichten van Montague verschijnen eenmaal per week, in het Engels, op zondagavond.
Share |