Home > Nederlands > Montague Keen, 17 mei 2015

Montague Keen, 17 mei 2015

De propagandaoorlog die jullie nu meemaken is de laatste zuil van de Kwaadaardige Krachten die er naar gestreefd hebben de mensheid van de Aarde te verwijderen. Ze laten jullie zien hoe ze dit gedaan hebben via OORLOG; en jullie zijn hen uitstekend van dienst geweest. Jullie hebben gezien hoe mannen trots de medailles tonen die weergeven hoeveel van hun medemensen ze hebben afgeslacht. Jullie dienen te leren en accepteren dat jullie EEN MENSELIJKE FAMILIE zijn, gecontroleerd door een kracht die zo KWAADAARDIG is dat het haar gezicht niet kan tonen. Deze macht beheerst jullie door middel van menselijke ziekte -KANKER- een voor hen uiterst succesvol wapen. Ze gebruiken de angst voor kanker, evenals de ziekte zelf, en jullie worden daar dagelijks mee gebombardeerd.

Het enige dat jullie moeten doen is het drinken van heet water, citroensap en een beetje Sodium Bicarbonaat, zoals Veronica iedere ochtend doet, om te verzekeren dat je het nooit krijgt. Zo simpel is het. Natuurlijke behandelingen zijn succesvol bij de vernietiging van kanker.

Kanker van de geest, evenals kanker van het lichaam, zijn een zeer succesvol wapen tegen de mensheid. Jullie zijn je eigen ergste vijand geworden. Jullie zijn zo snel in het geloven van iedere leugen die je verteld wordt over je medemens. Er zit EEN MACHT achter iedere oorlog, die aan de touwtjes trekt van de marionetten die ze in elk land aan de macht brengen zodat het volk opgestookt kan worden tot een razernij van haat en minachting, klaar en bereid om de voorschriften van hun slechte opperheren te volgen. Ze verspreiden ziekte terwijl ze de wereld vertellen dat ze daar zijn om te helpen; en jullie, de onschuldigen, helpen hen dit te doen. Jullie vernietigen je eigen ras. Alhoewel ze alles hebben geprobeerd, kunnen ze het Licht niet verhinderen zich te verspreiden, waardoor zij en hun daden worden ontmaskerd. Ze kunnen niet overleven in het LICHT.

Onze stichting had gehoopt dat ons Centrum in Ierland ondertussen klaar zou zijn, om jullie te helpen om te gaan met alle trauma dat jullie zullen ervaren gedurende de overgang. De GNOMEN die erop uit zijn om dit te verhinderen zullen op een dag de enorme omvang onder ogen zien van de prijs die de mensheid heeft betaald ten behoeve van hun moment van roem. De mensheid dient voorbereid te zijn, aangezien niets dat jullie vandaag de dag als normaal accepteren zal overblijven. De cabal zal alles vernietigen aangezien het slechte verliezers zullen zijn. Ze hebben behoedzaam elke fase van hun overname gepland zonder ooit in acht te hebben genomen dat de Mens wakker zou kunnen worden en zeggen: NEE, ik wil dit niet.

ROME heeft de leiding bij deze overname. Het speelde zijn rol terwijl het er altijd aan dacht liefde en vrede te laten zien terwijl iedereen voor hen neerboog. WAAROM? Ik heb jullie er altijd aan herinnerd dat “niets is wat het lijkt”. Je kunt niets op het eerste gezicht aannemen. DE CABAL HEEFT OORLOG NODIG en ze zullen elke smoes gebruiken die in hun plaatje past. Ze zullen alles wat in hun vermogen ligt doen om te proberen te voorkomen dat jullie DOOR HEBBEN WIE ZE ZIJN en WAT ZE DOEN.

Zeg NEE tegen oorlog. Laat geen van hun valse vlag gebeurtenissen jullie tot een oorlog verleiden. Weiger je medemens voor hen te doden. Veronica heeft een film gekregen over de Tweede Wereldoorlog die haar tot in haar kern geraakt heeft. Het laat zien hoe makkelijk het was een oorlog aan te stichten en hoe de elite achteroverleunde om zich te vermaken met het spektakel van mensen die elkaar zonder gewetenswroeging afmaken.

Hellstorm – The Real genocide of Nazi Germany
(een documentaire met ondertitels)

Beschouw de ene nationaliteit niet alsof deze verschilt van een andere; kijk alleen naar DE ONMENSELIJKHEID VAN MENSEN TEGEN MENSEN. Ze steunen beide kanten in welke oorlog dan ook; voor hen is het gewoon een spelletje. Denk aan de massavernietigingswapens in Irak; terwijl Irak al vele jaren deel uitmaakte van het plan van de Cabal. Er wordt voortdurend tegen jullie gelogen. Het is tijd om wakker te worden en de waarheid onder ogen te zien. De hypnotiseur die jullie onder controle houdt is je televisie, samen met de kranten. Ze zijn allemaal eigendom van de Cabal. Dit werd allemaal zorgvuldig gepland. Ze hebben geen steen op de andere gelaten en ze zijn overal in geïnfiltreerd. Ze zitten achter al het slechte dat er ooit op jullie wereld gebeurde.

Ze vallen mijn vrouw voortdurend aan. Haar longen geven haar grote problemen. Ze speelden het klaar om haar longen een paar jaar geleden te beschadigen in een poging haar te stoppen met mij te werken. Haar leven is een vorm van strijd geworden, maar ze is Iers, dus zal ze zich niet overgeven. Ze wil de mensheid hersteld zien en in staat om in vrede en harmonie samen te leven voordat ze me aan deze zijde van het leven vergezelt. Ze worstelt om te overleven. We willen dat haar longen genezen voordat ze zich kan concentreren op het stichten van de Centra die het leven op Aarde zullen herstellen naar hoe het zou moeten worden geleefd, in vrede en harmonie voor allen. Nooit meer barrières van enigerlei aard. Help ons alsjeblieft dit voor elkaar te krijgen.

Nogmaals vraag ik jullie te werken aan het sturen van Licht en Liefde naar Londen, Rome en Washington, zodat de mensheid van haar kluisters wordt bevrijd. Jullie leylijnenwerk is zeer waardevol. Ga er alsjeblieft mee door, aangezien jullie daarmee het licht bevrijden. Ik dank jullie.

Mijn lief, je moet rusten en herstellen. We willen dat je sterk bent om de Centra op te kunnen zetten, om de experts te leveren die de mensheid zullen leren hoe de ondergang van de Cabal en alles wat dat inhoudt te overleven.

Jij en ik zullen doorgaan zolang als nodig is, mijn lief. Het is onze missie om dat te doen. Altijd, je aanbiddende
Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!