Home > Nederlands > Montague Keen, October 16, 2011

October 16, 2011


De Wereld Ontwaakt!

Het bewijs hiervoor is hartverwarmend voor iedereen die hard gewerkt heeft om dit voor elkaar te krijgen. De minderheid –de psychopaten die jullie wereld overheersen– voelen nu de controle uit hun handen glijden. Zij worden ontmaskerd. Zij hebben meedogenloos Het Plan gevolgd zonder medeleven of zelfs maar een seconde aandacht voor diegenen die alles verloren hebben –zelfs hun levens– terwijl deze kwaadaardige mensen oorlog veroorzaakten over jullie wereld. De marionetten die zij aan de macht geholpen hebben om het gezicht van Het Plan te vormen, moeten nu de mensen onder ogen zien die zij wilden vernietigen. Denk eraan dat psychopaten geen ziel hebben. Zij nemen van landen wat zij maar willen. Op het moment dat een land buiten de lijntjes ging lopen, zoals de Afrikaanse landen die bijeen kwamen, intervenieerden zij snel met hun oorlogsmachines en vernietigden die landen systematisch.

Onderdeel van Het Plan was ook om de rechterkant van het brein en de pijnappelklier te vernietigen met allerlei soorten gif en medicatie. Dom genoeg geloofden mensen de propaganda die voorschreef, dat wat er gedaan werd voor hun eigen goed was. Dit wordt allemaal ontmaskerd. Goede mensen geven nu de correcte informatie zodat de mensheid het Licht kan binnengaan. Beide kanten van het menselijk brein zullen weer in harmonie samenwerken en zullen zich opnieuw verbinden met hun spirituele kant. Jullie zijn machtige Wezens van Licht waarmee geknoeid is. Jullie zijn zonder genade gemanipuleerd te geloven dat jullie hulpeloos zijn. Niets is verder van de waarheid. Als Wezens van Licht samenkomen, creëren zij een energie die zo krachtig en opwindend is (zoals David Ickes bijeenkomsten) dat dit de geest opent voor hoe het zal zijn als de duisteren verwijderd zijn. Ik dring er bij al diegenen die het licht zoeken op aan om elke kans te nemen om deze energie, en Davids inspirerende woorden van waarheid, zelf te ervaren. Niemand heeft meer gedaan dan hij om jullie wereld uit het duister te halen naar het licht en de liefde. Hij wordt hoog geacht aan beide kanten van het leven.

Velen van jullie denken dat jullie hersenen spelletjes met jullie spelen. Er komen veel gebeurtenissen uit jullie verleden boven. Dit is een reinigingsproces. Het is allemaal onderdeel van de voorbereiding voor verlichting. Het herprogrammeert en/of verwijderd wat niet langer nodig is. Jullie hersenen zijn gevuld met onzin om jullie bezig te houden en jullie te ontmoedigen om het onmogelijke na te streven. Jullie zijn allemaal individuen in jullie eigen recht. Jullie zouden vrij moeten zijn om je eigen beslissingen te nemen en niet als schapen gehoed moeten worden die zelf geen bewuste gedachten hebben. Jij, mijn liefste, hebt na mijn overgaan ervaren hoe degenen zonder geweten opereren. Zij manipuleren zonder genade voor hun eigen hachje. Wereldwijd zie je hetzelfde op een veel grotere schaal. Jij zag zelf hoe het werkt. Het was een enorme leerervaring voor jou, mijn liefste. Nu begrijp je volledig hoe hun geesten werken, en hoe zij iedereen om hen heen manipuleren. Dit is een kanker dat verwijderd moet worden van jullie wereld – en dat zal het ook!

De wereld van waarheid en licht waar jullie allemaal naar zoeken –degenen onder jullie die worden gedreven door de liefde voor de mensheid, die vrede en harmonie voor iedereen willen- zullen de vruchten van hun werk zien. Er zijn alleen maar moedige mensen nodig die hun stem laten horen. Door dat te doen, gaf de Premier van Ierland (de heer Enda Kenny), moed aan andere landen om tegen het Vaticaan te zeggen: “Wij zullen niet langer aan de zijlijn staan om te zien hoe onze kinderen verkracht worden”. Dit werd moedwillig gedaan om de geesten te fragmenteren van deze arme, onschuldige kinderen. De wereld is de heer Kenny een groot dank je wel verschuldigd. Het was een moedige stap om te nemen in een land dat meedogenloos werd onderdrukt door het Vaticaan. Er kan alleen goeds komen uit het verwijderen van de macht van het Vaticaan uit Ierland. Het Vaticaan is een groot onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde. Dat zeggen ze zelf, openlijk. Wat zegt dat jullie? Het is tijd om de feiten te erkennen. Zij preken liefde, maar zij leveren ANGST.

Jullie medemensen hebben jullie harder nodig dan ooit. Ondersteun hen in hun standpunt voor waarheid en gerechtigheid. Als de Waarheidsbeweging zich uitbreidt, praat dan met elkaar. Jullie willen allemaal hetzelfde: geen oorlog meer. De VS is druk met het plannen van de Derde Wereldoorlog. Zij denken dat het de gedachten van de mensen afleid van de Waarheidsbeweging. Wij hebben veel gedaan om zo een oorlog te verhinderen. Ik zeg nogmaals tegen jullie, geloof niet wat jullie leiders zeggen. Kijk naar hun ACTIES. Alleen dan zullen jullie het echte plaatje zien.

De gevoelige mensen onder jullie zijn zich bewust van de vele veranderingen die plaatsvinden. Wij leiden jullie zacht voorwaarts naar het Licht. Bij stellen kan het een onbalans in hun relatie veroorzaken, omdat de één de veranderingen ervaart en de ander nog niet. Neem geen overhaaste beslissingen; maar zachtjes, en met liefde in jullie harten, probeer de dialoog te openen. Praat open over alles. Eerlijkheid is altijd het beste beleid. Wij moeten onze plannen op dit moment geheim houden, omdat het duister verhinderende maatregelen zou nemen. Ben voorbereid op een paar verrassingen. Veronica kan jullie vertellen dat ik houd van verrassingen, die brengen het kind in je naar boven!

Jullie leven in moeilijke tijden – de strijd tussen licht en donker, goed en kwaad. Het Nieuwe Tijdperk van Verlichting zal beginnen als gepland, het maakt niet uit wat zij proberen om dat te voorkomen. Grotere geesten dan die van hen hebben dit verordend. Het zal zo zijn. Elk van jullie heeft hierin een belangrijke rol te spelen. Jullie zijn ons team op Aarde. Het is prachtig te zien wat er bereikt kan worden als mensen samenkomen.

Ben blij, jullie zijn er bijna. Creëer LIEFDE waar je gaat, omdat dit de energie van licht om jullie heen zal opbouwen. Probeer altijd een voorbeeld te zijn voor anderen. Wij zenden liefde en licht: omarm het, deel het.

Mijn liefste, probeer te rusten, je hebt het druk. Samen zullen wij de wereld laten zien wat liefde kan bereiken. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.