Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen - May 16, 2010

May 16, 2010

"We zullen niet worden herinnerd voor onze overwinningen of verliezen in de strijd of in de politiek, maar voor onze bijdrage aan de menselijke geest." - John F.Kennedy (vermoorde president van de Verenigde Staten)

Terwijl jullie wereld langzaam wakker wordt voor de realiteit van wat er zich recht voor jullie neus afspeelt, zonder dat er ook maar één iemand het opmerkt of het zich afvraagt, vergeet niet dat wij vanuit de geestenwereld er zijn om jullie te helpen. Er zijn lichtwezens die wachten op een hulproep van jullie, zij hebben plannen om de mensheid te redden uit de handen van diegene met plannen waar jullie van zouden griezelen, als jullie de tijd namen ze te onderzoeken. Elk land heeft mensen die hiervoor openstaan en je van informatie zullen voorzien die bewijzen geven die je nodig hebt om je te verlichten.

De corrupten hebben gezegevierd, terwijl jullie je geest gevuld hebben met kleinigheden. Jullie zijn maar marionetten in hun grote plan. Jullie hebben de vrijheid om te denken wat je wilt, je vrijheid van meningsuiting en je bewegingsvrijheid verbeurd, jullie zijn opgelicht door degenen die de controle hebben en er is voor jullie een heel vals gevoel van veiligheid gecreëerd. Jullie kijken tv en films die zijn ontworpen om jullie te hersenspoelen en je te laten geloven, dat er vijanden zijn die van plan zijn om jullie en jullie naasten aan te vallen. Zij hebben jullie geleerd om andere religies en andere rassen te haten en om voortdurend waakzaam en op je hoede te zijn. Waar is de LIEFDE in dit alles ? Jullie worden gebombardeerd met advies voor wie je moet vrezen en waar je bang voor moet zijn, kijk goed naar degene die angst rondbazuinen…… wat hebben ze te verbergen, wat doen zij terwijl jij druk bezig bent om bang te zijn voor jullie zogenaamde vijanden, zij zijn van plan jullie wereld over te nemen.

Nu op dit moment recht voor je neus, plannen zij een andere oorlog, het bloedvergieten hebben zij nodig. Ze gingen onlangs naar Ierland voor een vergadering, hen werd heel duidelijk verteld, dat zij NIET WELKOM waren en dat hun plannen niet zouden slagen. Wij waarderen degenen die dit hebben uitgesproken en opkomen voor de Waarheid, de waarheid en de waarheid alleen zal jullie bevrijden.

Terwijl jullie wereld naar een nieuw tijdperk versnelt, wees gerust, de geestenwereld zal zichzelf openbaren en zal zich verbinding met de Aarde op een manier die nog nooit eerder mogelijk is geweest. Het tijdstip daarvoor is nu, we bereiden ons voor hier in de geestenwereld zoals jullie je voorbereiden op Aarde. Het universum zal zich voor jullie openstellen, informatie over hoe jullie de mensen die honger leiden kunnen voeden, hongersnood is door de mens veroorzaakt, het is een misdaad tegen de mensheid. De Donkere kant probeert jullie te dwingen Genetisch gemodificeerd voedsel te gebruiken, zij hebben reeds controle over de banken, zij willen jullie voedselvoorziening besturen, zij beschouwen zichzelf als God met de zeggenschap over allen. Jullie moeten je verzetten tegen genetisch gemodificeerde levensmiddelen ongeacht hoe zij proberen jullie de voordelen van deze methode van gewassenteelt, te verkopen. Ik weet dit, ik heb een boerderij gehad en jarenlang lesgegeven in agricultuur, het is een onderwerp dat mij na aan het hart ligt. Wanneer onze stichting volledig operationeel is, zal de geestenwereld op een rendabele wijze de mensen leiden en adviseren, over hoe het leven zou moeten worden geleefd en waar alle mensen gelijk zijn, nooit meer zal de mensheid misbruik maken van andere landen, hun mineralen verwijderen en de bevolking misbruiken. Er is geen ruimte voor de corrupte, zij zullen niet kunnen overleven in de nieuwe energie. Zoals zij nu over de wereld zwerven op zoek naar een veilige haven, zij worden overal geweigerd, zij zijn niet welkom, geld kan hen niet kopen wat zij zoeken. Niet vergeten dat je al vele malen gehoord hebt dat “de zachtmoedigen de Aarde zullen erven”, binnenkort zal je hier getuige van zijn. Corruptie en hebzucht zullen tot het verleden behoren, niet alleen zullen alle mensen op de wereld samenkomen als één, maar ook het bezoeken van andere planeten zal mogelijk zijn voor iedereen, het heelal en hoe zij functioneert, zal worden begrepen, dit is zoals het bedoeld was.

Het is mogelijk dat ik je laat zien hoe dit alles wordt gerealiseerd, ja het is zoals tv kijken met je ogen gesloten. Veel van wat ik je heb laten zien, daar heb je nu het bewijs voor en je zal nu begrijpen hoe alles zal uitwerken. Het is gemakkelijker om afbeeldingen te maken dan woorden te gebruiken om te beschrijven wat onze plannen zijn. Wij zijn als één, jij en ik, ik ben aan deze kant van het leven aan het werken om ons doel te bereiken, terwijl jij het aan de kant van de Aarde voltooit. Mijn liefste, je hebt helaas de aanvallen van de corruptie moeten ondervinden, het kwaad dat snel zal worden gedwongen hun fouten in te zien.

Het is bemoedigend voor ons in de geestwereld om te zien mijn liefde, dat je al de e-mails vanuit overal ter wereld ontvangt, van degene die op de goede weg zijn en die kijken uit naar het leven in het licht. Het is helaas niet mogelijk voor je om op alle e-mails persoonlijk antwoord te geven en tegelijkertijd al het andere te doen. Mag ik je vergezellen met het danken van iedereen die contact heeft gemaakt, wij in de geestenwereld zijn blij om hen te verwelkomen in het licht. Op een dag zullen zij zelf zien hoe belangrijk hun bijdrage is geweest voor ons.

Bid, ik verzoek jullie allen te bidden voor een eenvoudige overgang naar het licht, jullie wereld zal op zijn gemak zijn en ieder zal in vrede leven. De corrupte hebben veel schade aangericht op Aarde, zij is een levende Planeet en zal herstellen. Al het werk wat jullie allen doen om dit te bewerkstelligen wordt heel erg gewaardeerd. De door de mens veroorzaakte problemen zoals armoede, ziekte, honger en ellende, zullen niet langer een plaats hebben in de wereld, kijk naar de toekomst met vertrouwen.

Mijn lieveling, we hebben veel onderwerpen te behandelen, die onrust zullen veroorzaken, maar om ze te verwijderen, zul je ze eerst onder ogen moeten zien. Alles versnelt, bereid je voor, de corrupte zullen niet slagen, maar zij zullen niet opgeven zonder slag of stoot. In 2010 zal er veel veranderen, velen hebben dit voorspeld. Zoveel zal er aan het licht komen, de timing is goed.

Mijn liefste zorg goed voor jezelf, probeer wat te rusten, weet dat ik altijd aan je zijde ben, een zeer trotse echtgenoot zoals altijd. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Freek


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge