Home > Nederlands > Montague Keen - May 23, 2010

May 23, 2010

"DE WERELD DIENT NIET TE WORDEN VERKLEIND, TOTDAT HET BEGRIP GROTER WORDT..................

MAAR HET BEGRIP MOET WORDEN UITGEBREID EN GEOPEND TOTDAT HET DE WERELD BEGRIJPEN KAN ZOALS HET IN FEITE IS."

- SIR FRANCIS BACON

Ik verzoek jullie eens na te denken over deze verstandige woorden van Francis Bacon. De wereld die jullie bewonen is niet zoals jullie denken dat zij is, valse informatie wordt jullie gevoed op elk niveau van jullie ontwikkeling, scholen en universiteiten blijven in gevangenschap, jullie zijn opgehouden om zelf te denken, jullie zijn onder controle als een dier in een kooi. Je staat toe dat je verstand je gedachten onder controle heeft, en je negeert je INTUÏTIE volledig. Denk aan de tijden toen je zei: "Ik weet het" Ik weet zonder twijfel wat het ook mogen zijn… vraag jezelf af waar komt dit “weten” vandaan? Ik zeg je dat het afkomstig is van je ziel, je eeuwige ziel, deze bezit de oneindige kennis. Leer om je meer open te stellen en laat je leiden door je intuïtie, die zal je nooit op een dwaalspoor brengen. Jij bent het bewustzijn, jij maakt deel uit van alles wat er is en alles wat er ooit zal zijn. Laat degene die je ware identiteit willen veroveren niet toe deze te gebruiken. Zij zijn niet van het menselijk ras zoals jij het kent, hoewel ze wellicht op mensen lijken en zich zo gedragen, laat je niet beetnemen door deze verschrikkelijke misleiding. Zoals zij wanhopig jullie wereld op sleeptouw proberen nemen en regeringen overtuigen om hen te geloven en te vertrouwen, jullie lichtwerkers zijn belast met de taak ze te tonen voor wat zij werkelijk zijn.

Dit jaar, 2010, is een belangrijk jaar in jullie ontwikkeling, alles zal worden onthuld, weet dat jullie allen geliefd zijn en ondersteund worden voor het werk wat jullie doen om Vrede en Harmonie te herstellen, dat bruut is ontnomen van de vele onschuldige mensen. Help degene die leiden met warmte en nederigheid. De waarheid zal de corrupten blootstellen wiens verlangen naar het verspillen van bloed onverzadigbaar is, die ongestraft kunnen doden. Dit moet stoppen, wij hebben veel mensen nodig die willen dat dit gestopt wordt om zo met genoeg energie te creëren om de corrupte voor altijd te verwijderen. Zij zullen de overgang naar de nieuwe energie niet overleven, het nieuwe tijdperk dat is begonnen, elke dag brengt je dichterbij. Je moet sterk zijn, de corrupten zullen je nepgoud en meer rijkdom beloven dan je je ooit kunt voorstellen, zij zullen een mooi paradijs schilderen waarmee ze velen voor de gek zullen houden...... de waarheid is dat ze slaven nodig hebben. Zij drukken geld, het is maar papier, het heeft geen waarde meer, zij hebben als enige hier controle over. Zij hebben de geschiedenis veranderd zo dat je hun leugens gelooft. Zij produceren valse goden, valse religies allen met maar één doel voor ogen, controle over de massa. Vergeet niet dat jij deel uitmaakt van een groot bewustzijn en wanneer je missie op Aarde volbracht is je terug zal keren naar waar je thuishoort. Veronica achterlaten was het moeilijkste wat van mijn gevraagd werd, maar om ons werk af te maken was er geen andere keuze. De pijn van dit verlies was groot voor ons beiden, maar het was voor de mensheid. Leven op Aarde is niet makkelijk, er zijn altijd lessen om te leren. Jullie tijd op Aarde is slechts een moment van jullie bestaan, jullie tijd als geest is voor eeuwig, het is bevredigend, het is perfect, het is waar je naar moet streven. Er zijn mensen in de wereld die de kennis hebben gekregen die hen kunnen leiden naar het juiste pad. Velen trachten het in diskrediet te brengen, maar de waarheid zal niet zwijgen. Valse angst wordt gecreëerd, jullie worden gebombardeerd met informatie over “jullie vijanden”. Angst is de zuurstof van de corrupten, bloed is een levenskracht. Vraag om leiding en het zal je worden gegeven.

Behandel anderen alleen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden. Pak de handen van degene die misleid zijn en leid hen op een voorzichtige manier naar het licht en de waarheid. Open je spirituele kant, het is immers wie je bent, als je deze liefde in je leven laat zal je de schoonheid rondom kunnen zien, de Aarde is een prachtige planeet, het is de corruptie die de problemen heeft veroorzaakt. Jullie toekomst is mooi, kijk uit naar deze verandering tijdens je aanwezigheid, het zal je niet teleurstellen.

Veronica mijn beste vrouw, mijn liefde en licht omringen je , ik zal altijd je aanbiddende man zijn, Monty.

Ik verzoek jullie het volgende te lezen "How Spirit saw Montague Keen" hierin wordt uitgelegd wie hij was en nog steeds is, je kunt het vinden onder 'Articles'. Dank jullie, Veronica.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Freek


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.