Home > Nederlands > Montague Keen, 15 december 2013

Montague Keen, 15 december 2013

De ontwaakten onder jullie begrepen mijn vorige boodschap. Jullie reageerden positief. Jullie zien nu duidelijk hoe jullie planeet werd overgenomen en onder controle gehouden. Nu is het tijd dat iedereen het belang begrijpt van ENERGIE en samenkomt om te werken om de Duistere Controle op te heffen en de energie van de leylijnen, het levensbloed van jullie planeet, vrij te maken.

Velen van jullie kunnen rechtstreeks aan de leylijnen werken. Anderen, die met energie werken kunnen hun energie combineren om te assisteren. Degenen onder jullie die geen ervaring hebben om met energie te werken kunnen de kracht van gedachten en intentie gebruiken om de Duistere Controle voor altijd te verwijderen. Iedereen kan deelnemen. Nu vraag ik jullie, laat ras noch geloof je weerhouden deel te nemen aan deze taak. Nooit eerder was het zo belangrijk voor de mensheid om als eenheid te handelen. Jullie weten in je ziel dat jullie, de 99%, succesvol zullen zijn. Ieder land zal profiteren en elke ziel zal kunnen zeggen: “IK HEB GEEN VERSTEK LATEN GAAN. IK DEED MEE OM DE MENSHEID TE REDDEN VAN DE VERNIETIGING.”

Het is algemeen bekend dat de Illuminati op maandag 16 december 2013 een ontmoeting hebben in Zuid Afrika in een poging nieuwe en effectievere controles over jullie in te stellen. Ze zijn machtig wanneer ze bijeenkomen. Maar bedenk even hoe veel machtiger jullie, de 99%, zijn. Ze kunnen jullie alleen kwaad doen als jullie geloven dat ze dat kunnen. Het is belangrijk om dit feit te begrijpen. De Duistere Garde verwacht de terugkeer van MARDUK op 16 december, om ze te redden van de 99%. Dit is jullie ‘window of opportunity’ (kans). Gaan jullie de uitdaging aan om je linkerbrein, dat wordt gecontroleerd door het duister, te negeren, of gaan jullie in plaats daarvan luisteren naar je rechterbrein, je hogere zelf, en jullie immense energie gebruiken om de mensheid te redden. Wees dapper. Geloof in jezelf en verwerp alle indoctrinatie, de zogenaamde “opvoeding” waaraan jullie werden blootgesteld om je vrije wil te vernietigen. Jullie zijn zo veel meer dan jullie je realiseren. Jullie zijn prachtige lichtwezens die de spinnenwebben weg moeten borstelen, zodat je weer zuiver kunt zien.

Wanneer alle landen samenkomen en hun acties coördineren, en dit wordt op wereldwijde schaal gedaan, kan niets jullie stoppen. Wanneer jullie de verandering hebben afgemaakt, dan, en alleen dan zullen alle oorlogen ophouden. Alle plannen voor de overname door de Nieuwe Wereldorde zullen oud nieuws zijn, veroordeeld tot de prullenbak van de geschiedenis. Al hun zorgvuldig uitgewerkte plannen zullen nergens toe leiden.

Hebben jullie wat nodig is om naar voren te treden en te doen waarvoor je naar de Aarde kwam? Velen van jullie ‘talk the talk’ (zeggen het wel) maar nu wordt jullie gevraagd het ook te doen (‘walk the walk’). De tijd voor actie in plaats van praten is gekomen. Stop met de kritiek op degenen die in jullie belang werken, want dit laat zien dat je niet hebt wat nodig is om deelgenoot te zijn van de actie, waardoor je er slechte energie naar stuurt, om te proberen jezelf op een of andere manier superieur te voelen. Jullie hebben elkaar nu nodig, meer dan op enig ander moment in de geschiedenis van jullie planeet. Dus vraag ik, als je niet goeds of bemoedigends hebt te zeggen, hou je stil. Steun, dat is wat er nodig is.

Leeftijd is geen beletsel. Jij kunt ook energie zenden om de moeite die in jouw belang wordt gedaan te steunen. Er zijn er een aantal (en jij weet wie je bent en of je een specifieke rol hebt) wiens DNA teruggaat naar voor de tijd begon. Dit werd tot nu toe verborgen gehouden. Het belang van DNA zal in de openbaarheid worden gebracht. Het zal vele vragen beantwoorden die velen van jullie in het verleden hebben beziggehouden. We zullen alles onthullen wanneer de tijd rijp is. De juiste mensen zullen naar voren treden om te doen wat er maar nodig is tijdens de Transitie. Ze worden naar hun plek gebracht. Vanuit onze positie gezien is het net een schaakbord, en alle stukken worden op hun plek gezet.

Veronica, mijn lief, neem niet te veel hooi op je vork. Mensen kunnen alleen doen wat ze kunnen. Niet iedereen heeft jouw toewijding. Sommigen haken onderweg af, maar er zijn er altijd veel meer die naar voren treden om ze te vervangen. Er zijn er waarop dit niet van toepassing is, en zij hebben de energie van jouw steun nodig.

Wanneer al het leven op Aarde op gelijkelijk op waarde wordt geschat zullen jullie weten dat jullie hebben bereikt wat jullie wilden bereiken. Wanneer LIEFDE van de mensheid corruptie en inhaligheid vervangt, wanneer niemand hongerig of dakloos is en geen kind meer angst heeft, dan zullen jullie de volledige omvang zien van hetgeen jullie bereikt hebben. Geloof dat jullie dit doen kunnen, en je zult het doen. Mediteer erover, maak het je realiteit. Jullie tralies lossen op en het licht stroomt naar binnen: verwelkom het met open armen. Bid voor degenen die moeten strijden met het duister om zichzelf te bevrijden van de kwade schaduwen die hen proberen te verzwelgen. Handel als eenheid, zoals nooit tevoren. Er is geen tijd voor pietluttig geruzie of verschillen in ras of geloof.

Jullie zijn het leger van het licht, licht schijnend op alles dat duister en verborgen was. Jullie zijn de scheppers van een Nieuw Tijdperk waar alle kennis wordt gedeeld en iedereen gelijk is. Laat liefde de dag regeren. Zend liefde naar de hele mensheid.

Mijn lief, je weet wat je doen moet. Het gaat allemaal zoals gepland. Weet dat er meer van je gehouden wordt dan je kunt weten. Voor altijd blijf ik je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons team zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl