Home > Nederlands > Montague Keen, August 7, 2011

August 7, 2011


Dingen beëindigen is nooit gemakkelijk mijn liefste, dus het is begrijpelijk dat degenen die jullie Aarde onder controle hielden en die geloofden dat alleen zij de controle mochten hebben, tot het bittere einde zullen vechten om te behouden waarvan zij geloven dat het hun recht is. Dat zij niet op Aarde thuishoren, wordt elke dag duidelijker nu mensen ontwaken. Denk eraan, je moet altijd de rommel opruimen om ruimte te maken voor het Nieuwe. Geloof me, alles is gereed, wij hebben mensen over de gehele Aarde die klaar staan. Als wij hen het teken geven, zullen zij zich bekend maken. Wij hebben dit moment met de grootste zorg gepland. Wij danken veel aan die moedige zielen die zich voorbereid hebben om op te staan en de waarheid te verkondigen.

Niets ontsnapt aan de aandacht aan deze kant van het leven. Wij zijn goed voorbereid. Ik zeg niet dat het gemakkelijk zal worden – het zal voor sommigen zeer pijnlijk worden. Maar jullie hebben toegezegd jullie planeet te hervormen, om haar te redden uit de grip van het kwaad. Jullie vragen je af, kunnen zij genade verwachten? Zullen wij zich bekeren? Velen zullen hun fouten inzien en vragen om vergeving. Wij hebben hen tijd gegeven terug te stappen uit hun kwaadaardige plannen en hun vrije wil te beoefenen.

De juiste mensen worden samengebracht zodat zij voorbereid zijn op onze komst. Wij willen niemand schrik aanjagen, dus wij vragen jullie om voorbereid te zijn voor onze ontvangst, samen met degenen van andere planeten die ons geholpen hebben bij het dwarsbomen van de kwaadaardige plannen van de Cabal. Hun buiten-planetaire bankensysteem stort in elkaar; zij kunnen zich voor ons niet verbergen. Wij observeren hun gedachten evenals hun acties. Wij hebben hiervoor geen taal nodig. Er zijn vele voordelen als je Geest bent: wij worden niet gezien. Sloten verhinderen ons niet te zien wat wij moeten zien. Er is geen schuilplaats.

Jullie weten van de vele Centra die opgezet worden, zodat degenen die de illusie geloven hulp krijgen om voorwaarts te kunnen gaan. Als alle machtszetels verschrompelen en uit elkaar vallen – uiteindelijk ontmaskerd voor de wereld die nu ziet wat zij werkelijk zijn – zal er voor sommigen een tijd aanbreken van grote verwarring en angst. Genezing zal noodzakelijk zijn. Dit zal beschikbaar zijn voor iedereen die dat nodig heeft. Voor velen van jullie zal dit een opwindende realisatie zijn van alles waarvan je geloofde dat het zou gebeuren. Wij zijn jullie zoveel verontschuldigd voor jullie ondersteuning. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn. In het midden van de duisternis zijn jullie opgestaan voor waarheid en integriteit.

Wij zijn met twaalven in het Netwerk. Jij hebt ons ontmoet mijn liefste, jij weet dat wij in vrede komen om jullie planeet te redden. Er zijn ook negen anderen, die een enorm onderdeel vormen bij deze Overgang. Sommigen zijn al op Aarde en voeren onze plannen uit; sommigen hebben een menselijke vorm aangenomen, zij zijn ongemerkt onder jullie. Zij worden alleen herkend door degenen die op zielenniveau weten wie zij zijn.

Er zijn er ook die de menselijke vorm voor kwaadaardige redenen aannemen. Zij proberen de beweging naar het Licht te verhinderen. Jij, mijn liefste, ben met hen in contact geweest, jij hebt hen van vorm zien veranderen. Ik weet dat, zelfs als het voor je ogen gebeurd, het moeilijk is om dit te accepteren. Zij lijken vriendelijk maar hebben een compleet andere agenda. Jullie wereld is zo’n mix van Goed en Kwaad. Er zijn er die zichzelf presenteren als puur en goed, maar van wie het enige doel in het leven is het vernietigen van jullie zielen en jullie te leiden naar de diepten van de duisternis, ondertussen liefde en vrede prekend. Hun dubbele levens zullen ontmaskerd worden. De angst die zij implanteerden bij de onschuldige mensen zal verwijderd worden en vervangen worden door liefde en acceptatie. Deze augustusmaand is belangrijk. Er zal veel gebeuren: soms goed, soms alarmerend en verdrietig. Verlies het eindresultaat nooit uit het oog. Jullie zijn met velen, zij met weinigen. Samen zullen wij overwinnen. Laat liefde jullie leidende licht zijn.

Veronica en ik willen ieder van jullie bedanken die hun liefde en beste wensen naar haar stuurden uit vele delen van de wereld. Het is een moeilijke tijd, omgaan met ziekte en met de vele lichamelijke veranderingen voordat volledig bewustzijn bereikt is. Jullie zijn allemaal onderdeel van ons team op Aarde. Elke gedachte heeft energie, dus het sturen van goede wensen naar mensen die minder fortuinlijk zijn is belangrijk. Ons werk zal armoede verwijderen. Alle mensen zullen gelijk zijn. Landen zullen niet langer geplunderd worden en arm gehouden. Het geweer en de tank zullen niet langer figureren in het grote plaatje en het moorden zal voor altijd ophouden.

Ik kijk ernaar uit met jullie kennis te maken als ik terugkeer. Ik wil jullie persoonlijk bedanken voor jullie vertrouwen en geloof in mij. Veronica vertrouwde mij vanaf het moment dat wij elkaar ontmoetten. Hoewel zij aangevallen en bespot is, heeft zij nooit, nog geen moment, getwijfeld dat ons project haar doelen zou bereiken. De liefde en het vertrouwen dat wij deelden tijdens het leven en dat wij nog steeds delen, is belangrijk en noodzakelijk om samen te kunnen blijven werken.

Er komt een Nieuw Begin voor iedereen op Aarde. Ben moedig! Veeg alle sporen van de Duistere Cabal voor altijd weg.

Mijn liefste, ik ben altijd bij jou. Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.