Home > Nederlands > Montague Keen, November 13, 2011

November 13, 2011


Mijn liefste, jullie leven in een tijd van einde en nieuw begin: nu meer mensen ontwaken, nemen zij stelling tegen de corruptie. Het laat haar licht schijnen op de hersenspoeling die gebruikt is, en die wordt nog steeds gebruikt, om jullie als slaven onder controle te houden. De twee bastions van controle hebben altijd samengewerkt maar kregen het voor elkaar hun verbinding voor de mensheid geheim te houden. Nu meer informatie naar buiten komt worden er vragen gesteld, zij weten niet hoe zij met deze onverwachte situatie moeten omgaan. Zij zullen ‘problemen’ creëren waarvan zij hopen dat het jullie gedachten afleidt van hun corruptie. Jullie zijn nu voldoende ontwaakt en bewust om te weigeren in hun leugens te trappen. Denk eraan dat de corruptie afgelopen is, dus zij zullen roekeloos aanvallen om te proberen vast te houden wat zij illegaal vergaard hebben. Zij zijn wanhopig.

Jullie hebben de overhand. Weet wie je bent. Sta samen in het Licht, want wij in de Geest staan elke stap van de weg naast jullie. Denk eraan dat de kennis er altijd is geweest, maar voor jullie verborgen was. Wij blijven aan energie werken. Ik kon er niet van dromen dat zoveel bereikt kon worden alleen door het gebruik van energie en geluidsgolven. De door de mens gemaakte obstakels breken af. De mensheid zal een nieuw begrip krijgen van leven en van het lichaam en hoe dat kan werken als het niet verstoord wordt door degenen die jullie overheersen. Jullie beginnen aan een glorieus avontuur. De Aarde zal omgevormd worden tot een planeet van licht, liefde en vrede. Herinner je tijdens deze worsteling dat het eindresultaat permanent zal zijn, het is niet slechts voor de korte termijn. Jullie – iedereen van jullie die werkt in het Licht – zijn de scheppers van het Nieuw Tijdperk van Verlichting. Jullie schrijven geschiedenis – echte geschiedenis – niet de leugens die aan jullie geleerd werden als zijnde geschiedenis. Alles wat jullie geleerd hebben is het tegenovergestelde van de waarheid. Wat verteld was dat goed voor jullie is, is in feite slecht voor jullie. Ja, het is een shock te ontdekken dat degenen die jullie overheersen echt zo KWAADAARDIG zijn!

De jonge man die je volgende week zult ontmoeten, zul je ontmoeten met mijn zegen. Jullie zijn elk via zeer verschillende wegen tot dezelfde conclusies gekomen. Samen zullen jullie het plaatje compleet maken. Wat hij verklaart, past in de informatie die ik jou continu geef. Het past allemaal, zoals de stukjes van de puzzel van het leven. Samen zullen jullie het licht van de waarheid laten schijnen.

Ik verraste jou toen je de afwas deed. Jouw gedachten dwaalde af toen ik hard in jouw oor zei: “IERLAND IS DE SLEUTEL DIE ALLES ZAL ONTGRENDELEN”. Ik heb sindsdien alles aan jou uitgelegd en jij weet met wie je moet praten. De informatie die jij kreeg op 11-11-11 is van groot belang – gebruik deze wijs. Het komt allemaal mooi samen mijn liefste, precies zoals wij planden toen wij op dat hemelse strand in Inch, Co Kerry (Ierland), wandelden zo veel jaren geleden. Hoewel wij spraken over hoe wij zouden communiceren, hadden wij op dat moment geen idee hoe vruchtbaar ons plan zou blijken te zijn. Onderschat nooit de kracht van liefde. Met liefde in je hart is alles mogelijk.

De banken blijven, via hun marionetten, proberen de Nieuwe Wereld Orde tot stand te brengen. Nogmaals, het was de heer Kenny van Ierland die heeft aangedrongen op BEWIJS. Hij wilde echt BEWIJS zien. Het zal interessant zijn om te zien wat daar gebeurt. Zij maken nu niet langer melding van Ierland, voor het geval zij ongemakkelijke vragen krijgen. Hoe interessant is dat mijn liefste? De heer Kenny heeft een goed voorbeeld gegeven dat anderen zou moeten inspireren. Een eerlijke politicus is zeldzaam in jullie wereld. Hij is een voorbeeld voor iedereen die wil dat waarheid en eerlijkheid voorop staan. Ierland leidt, wederom, de weg zoals zij deed in de oudheid.

De energie beïnvloed mensen op verschillende manieren. Het hangt ervan af hoe open zij zijn, en, natuurlijk, hoe ontwikkeld. De meesten hebben een aantal veranderingen ervaren. Het is veel eenvoudiger geworden om vanuit dit rijk te communiceren. Het is opwindend voor ons om betrokken te zijn bij deze Grote Verschuiving. Ik zou er geen moment van willen missen. Ik wil dit delen met jullie: om jullie opwinding te voelen als alles ten goede van de hele mensheid verandert. Dit is ons doel en wij zullen dat vervullen. Ondersteun iedereen die rechtvaardigheid zoekt in jullie corrupte wereld, waar rechtvaardigheid gesmoord is en de waarheid verborgen. Dit kan en zal niet door mogen gaan. Ik wil jullie er nogmaals aan herinneren, dat jullie allemaal zorgen dat je voldoende voedsel in voorraad hebt, want de Kwaadaardige Kliek zal proberen de voedselvoorraad te beheersen. Dit zal tijdelijk zijn, omdat voedsel, als jullie eenmaal in de Nieuwe Energie zijn, niet noodzakelijk is zoals op dit moment. Voedsel zal plezier worden, zoals chocolade nu. Herinner je hoe ik elke dag genoot van mijn chocolade. Het leven zal veel gemakkelijker zijn. Ik weet dat het moeilijk is je voor te stellen dat iedereen in harmonie samenleeft, maar als religies en banken verwijderd zijn, heerst gelijkheid. Dan zal het leven op Aarde plezierig worden, in tegenstelling tot de worsteling die het nu is. Geen ziekte meer – wat sowieso voornamelijk door de mens veroorzaakt wordt – het verouderingsproces zal totaal anders zijn. Ik zag mijzelf nooit als oud. De conditionering van de geest zal niet meer plaatsvinden. De geest zal gebruikt worden, volledig onderzocht. Alle beperkingen zullen verwijderd worden als de volledige kracht van de geest hersteld is.

Jouw vriend Tom (van TOTAL MIND DYNAMICS) heeft met jou gesproken over de kracht van de geest: hoe ziekte, verlamming door een beroerte, etc., teruggedraaid kan worden door alleen het gebruik van de geest. Degenen die de mensheid willen overheersen zullen zich moeten verantwoorden voor dat waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Zij hebben de grootste zonde tegen het menselijk ras begaan in de echte geschiedenis van het universum. Het leven wordt de prachtige ervaring die het moest zijn. Liefde zal de norm zijn. Stel het je voor! De energie van jullie gedachten zal versnellen. Jullie krijgen wat jullie verwachten in het leven. Zoals op de affiches staat… Jullie zijn de 99%. Jullie hebben 99% van de ENERGIE. Moet ik nog meer zeggen? Samen zullen jullie slagen. Zo staat het geschreven.

Mijn liefste Veronica, vertrouw erop dat ik je zal leiden. Ik zal je niet in de steek laten. Samen hebben wij zoveel bereikt. Wij zullen hiermee doorgaan.

Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.