Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, September 5, 2010

September 5, 2010

De Mensheid bereid zich voor om heel veel nieuwe informatie te absorberen over de realiteit waarin hij leeft, hij herkent Bewustzijn als het innerlijke Licht dat sommigen van jullie naar elkaar toe trekt om elkaar te ontmoeten, jullie “herkennen” elkaar. Als je voortgaat naar volledig Bewustzijn, komt je hele wezen weer tot leven, vrij van alle beperkingen. Alles wordt wederom overdacht, jullie zijn de macht van het denken vergeten. Jij en ik mijn liefste konden ons verbinden met onze vorige levens, wij hielden ervan deze informatie met elkaar te delen, wij hebben zeker interessante en gevarieerde levens gedeeld, altijd samen. De waarheid kan niet langer worden onderdrukt.

Herinner je dat je je zult moeten aanpassen aan de veranderingen in je RNA/DNA wanneer de nieuwe energie door je lichaam stroomt. Er zijn mensen die jullie zullen begeleiden naar volledig bewustzijn, luister naar hun woorden, zij zijn speciaal gekozen om jullie te begeleiden naar jullie nieuwe realiteit. Helaas zijn anderen maar lege omhulsels, die vastzitten in de beperkingen van Religie, Staat en Onderwijs, die hen vanaf de geboorte vastgezet hebben in een strak controlesysteem. Jullie zijn geprogrammeerd dit te doen, dus er zijn maar weinig mensen die zelf nadenken, zoals ik dat ook deed vanaf mijn 12e jaar. Diegenen die in het Licht werken gaan allemaal door moeilijke tijden omdat de duistere cabal naar wegen zoekt om hen aan te vallen, en de cabal geloven dat dat het werk van de verlichten zal stoppen. Binnenkort zullen zij moeten inzien dat hun dagen van overheersing over jullie Planeet over zijn.

Jullie zullen Regeringsveranderingen zien en een complete transformatie van jullie Financiële Systeem, dat zo corrupt is. De Banken hebben jullie Regeringen al decennia lang gemanipuleerd, zij waren in paniek, zij weten dat dit hun niet alleen hun Macht en Rijkdom zal kosten, maar waarschijnlijk ook hun leven. De Wet van Karma geldt voor iedereen, maar voor sommigen komt zij eerder dan voor anderen. Diegenen die ik dom genoeg vertrouwde toen ik op Aarde was zouden hier notie van moeten nemen, omdat zij met mij te maken krijgen, hun dagen van Inhaligheid en arrogantie zijn voorbij.

“De boog van het morele universum is lang, maar hij buigt naar rechtvaardigheid” - Martin Luther King.

Teruggave is onvermijdelijk.

Je bent uitgenodigd om volgende week een voordracht bij te wonen van David Icke in Londen. Hij is iemand die werkelijk inspireert, hij begrijpt en is volledig bewust, zijn pad is voor hem uitgestippeld, het was geen gemakkelijke weg. Diegenen die voor de Waarheid staan hebben geleden gedurende de Geschiedenis van de Mens. Jullie zullen genieten van de prachtige Energie daar van diegenen die bewust zijn en die van het Licht zijn.

De duistere cabal probeert jullie op een andere Oorlog voor te bereiden, zij programmeren bepaalde mensen die dit laten doorsijpelen in interviews en gesprekken, zij geloven dat als het vaak genoeg gezegd wordt, mensen het zullen accepteren als onvermijdelijk. Nu, dit zal niet gebeuren, de mensen hebben besloten te stoppen met moorden, alleen diegenen die de wapens maken willen dit nog, het interesseert hen niet wie zij vermoorden zolang ze maar geld kunnen verdienen. Er zullen geen oorlogen meer komen, jullie zullen naar het Licht gaan. Geen Illegale Belasting meer om de schatkist van de bankiers te vullen. Zij zullen niet langer ANGST kunnen gebruiken om de massa te overheersen, zij zullen ontmaskerd worden en veroordeeld door diegenen die zij hebben uitgebuit.

Jij was verrast toen je een telefoontje ontving uit Australië van iemand die een vriend was van John Mack, John wilde dat jij zou begrijpen waarom hij naar Londen moest komen om te sterven. Hoewel hij dit eerder in andere bewoordingen uitgelegd had, dacht hij dat je het nog niet helemaal begreep, en hij is blij dat je dat nu wel doet. Hij moest zich verbinden met jouw Poort, zodat hij zijn werk aan deze kant van het leven voort kan zetten, hij werkt nog steeds onvermoeibaar aan het brengen van de Waarheid naar iedereen. Diegenen die het doen voorkomen alsof ze met hem werken, die zijn papieren in handen hebben gekregen en die zichzelf gevlijd hebben naar anderen terwijl ze zich voordoen alsof ze een vriend van John Mack zijn, zullen de waarheid ooit onder ogen moeten zien, John heeft plannen.

Jullie Wereld gaat door een overgang, kijk uit naar de complete transformatie, Vrede en Rechtvaardigheid voor allen. Jullie zijn bijna uit de Dimensie van duisternis, het Licht wordt elke dag sterker. Neem deze veranderingen met je mee, elk van hen brengt je dichter bij het Licht. Alleen diegenen van het Licht zullen doorgaan, jullie zullen één zijn met het Universum, eindelijk Vrede.

Je hebt veel te overdenken, beslissingen te nemen, en ik zal je begeleiden mijn lief. Neem tijd voor jezelf alsjeblieft. Ik ben altijd aan jouw zijde, jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge