Home > Nederlands > Montague Keen, September 11, 2011

September 11, 2011


ER IS WAARSCHIJNLIJK NIETS ZO SLECHT EN ZO GEVAARLIJK IN HET LEVEN ALS ANGST
(Jawaharalal Nehru)


Neem dit bericht alsjeblieft aan nu jullie alles onder ogen moeten zien wat de corrupte mensen jullie kunnen toewerpen. Ik vraag jullie om sterk te zijn in deze tijd van desoriëntatie nu de energie van jullie planeet verandert en zich beweegt richting het licht. De duistere hersenspoelers die jullie onwetend hielden over wie jullie zijn en wat jullie plaats in het universum is, zullen elke manier aangrijpen die zij kunnen om jullie precies op dat punt te houden. Zij gebruiken degenen die op een zeer laag trillingsniveau staan om hen die in harmonie met de Geest werken aan het ontwaken en de verlichting van de mens, zoals David Thompson (medium) en David Icke, te bekritiseren, zwart te maken en neer te zetten als vals. Hoe luidruchtiger zij worden in hun veroordeling, hoe meer zij beklaagd zouden moeten worden. Zij zijn verloren zielen

De Duistere Kliek zal meer VIJANDEN produceren die jullie “moeten vrezen en die jullie koste wat kost moeten bevechten”. Geloof niet wat jullie verteld wordt, het maakt niet uit wie het vertelt. Denk aan wat zij 10 jaar geleden deden, het excuus creëren om totaal onrechtvaardige oorlogen uit te kunnen vechten. Ben je bewust van deze misleidingen – trap er niet weer in. Geen oorlog meer. Het moorden moet stoppen! De beslissingen die jullie nemen zullen toekomstige generaties beïnvloeden. Moed is vereist. Ben trouw aan jezelf. Zie de dingen zoals zij werkelijk zijn. Bevrijd jullie geesten van alles wat jullie ooit is geleerd. Jullie geschiedenis is TOTALE FICTIE. ALLES WAT JULLIE ALS FEIT GELEERD HEBBEN, IS NIET WAAR.

Ik zeg jullie nogmaals, niets is wat het lijkt. Het was een shock voor je om te ontdekken dat Engeland niet geregeerd is door vorsten sinds 1215, sinds het bewind van King John. De USA is ook geen vrije en soevereine natie. De bankiers en advocaten in de USA zijn een franchise, gezworen en trouw aan de Kroon (die niets te maken heeft met royalty) op Chancery, Crown Temple Church in Londen. Kijk naar 1776. Onderzoek dit BEDROG zelf.

Veronica, ik weet dat het voor jou niet gemakkelijk is onder ogen te zien dat alles wat je als waar had aangenomen, niet waar was. Het moet gezegd worden. Het is noodzakelijk te weten hoe jullie beheerst werden door middel van leugens. Het zou het gemakkelijker moeten maken om niet langer deze onwaarheden te accepteren. Het shockte jou om in werkelijkheid de Concessie van Engeland aan Paus Innocentius en de Kerk, tijdens de Overeenkomst van 15 mei 1213 te zien. Ierland was hierbij ook betrokken. Het was op 24 augustus 1215 dat Paus Innocentius III ook de MAGNA CARTA VERNIETIGDE.

Deze informatie is belangrijk, het is noodzakelijk om de echte feiten onder ogen te zien. Hoe meer jullie de waarheid negeren, hoe meer macht jullie geven aan de Duistere Machten. Nu begrijpen jullie het belang van de toespraak van Mr. Enda Kenny, de Minister President van Ierland. Hij was de eerste politicus ooit die de autoriteit aan de kaak stelde van het Vaticaan om de kinderen van Ierland te misbruiken. Alle landen hebben hem hierin ondersteund. Kenny is zeldzaam onder politici: hij is eerlijk, eerzaam en zonder angst, een leider van de mensheid. Er is een beweging in aantocht die pedofilie acceptabel wil maken, zodat de levens van onschuldige kinderen vernietigd kunnen worden over de gehele wereld. Sta niet toe dat deze mensen het leven van jullie kinderen vernietigen.

Het Sheeple Effect*, waarover veel gesproken is door David Icke, wordt beheerst door een Angst Programma, dat zeer effectief was, tot op dit moment. Zij zorgden ervoor dat jullie foutief geïnformeerd werden, zonder onderwijs en in armoede bleven. Stap uit deze verwarring. Kijk bij jullie zelf naar binnen en neem controle over jullie levens. Voel je eindelijk vrij. Vrij om de complete Wezens van Licht te worden die jullie zijn.

Ik zou willen dat ik jullie kon laten zien dat de mensheid vooruit gaat. Het is compleet anders dan de gevangenis waarin jullie je bevinden. De Maan, die niet tot de natuur behoort en die het menselijk ras beïnvloed, zal verwijderd worden. Jullie zullen twee zonnen hebben. De seizoenen zullen niet blijven zoals zij nu zijn. Leven zal in een langzamer tempo plaatsvinden. De tijd zal niet langer een rol spelen in de loop van het Universum. Jullie zullen vrij zijn om te reizen, om de planeet en het Universum te ontdekken, net zoals in de oude tijden. Het bewijs is zichtbaar voor iedereen.

De vrouwelijke energie keert terug naar de planeet. Het zorgt voor chaos met de donkere mannelijke energie. Het onthult alles wat corrupt is op elk niveau. De marionetten in de regering kijken ongemakkelijk als zij leiding vragen van hun overheersers, die zelf perplex zijn over wat zij nu nog zouden moeten doen om de controle te behouden. Jullie wereld, het is een ver-anderende! De onvermijdelijke ineenstorting van het monetaire systeem zal wonderbaarlijke veranderingen tot stand brengen die alle landen en volken vrij zullen maken van de schuld die zo’n wurggreep op hun levens had.

Het is aan ieder van jullie hoe je je leven leeft door deze Overgang. Bevrijd jezelf van de constante hersenspoeling door jullie tv’s, radio’s en kranten. Vertrouw op je eigen oordeel te weten wat waar of onwaar is. Probeer niet verstrikt te raken in enige massahysterie, zoals die werd gecreëerd 10 jaar geleden op deze dag, toen zoveel onschuldige mensen een verschrikkelijke dood stierven. Weet dat zij op een betere plaats zijn nu, zij zijn in vrede. Dat was hersenspoeling in actie, die grote angst implanteerde in de geesten van mensen zodat zij zouden toestemming in bijna alles om beschermd te worden tegen eenzelfde lot. Hoe meer medewerking jullie geven aan het licht, hoe sneller jullie wereld zal veranderen, en jullie zullen de derde dimensie voor altijd verlaten.

Probeer balans te creëren via spirituele verbindingen. Dit zal de manipulatie en overheersing voorkomen. Zoek vrede, liefde en harmonie in jullie zelf. Dan kunnen de negatieve krachten jullie niet raken. Jullie hebben een keuze: of je evolueert, of je blijft slaaf in de derde dimensie. Dit is jullie beslissing, alleen die van jullie.

Wij waarschuwden jullie om drie dagen te verwachten waarin het lijkt of alles uitgezet is. Ja, het zal beangstigend zijn voor sommigen. Speciaal voor hen die geweigerd hebben naar dit alles te kijken. Het is tijdens deze tijd dat veel ON-GECREËERD zal worden. Zij hebben zoveel schade aangericht aan de planeet dat niet toegestaan zal worden dat zij blijven. Ontspan, slaap er doorheen, indien mogelijk. Vertrouw op de God van Liefde en Licht. Blijf kalm. Je zult niet hoeven eten. Als je dat wel doet, houd het dan licht. Gigantische veranderingen vinden plaats in jullie lichamen, speciaal in die van vrouwen. De volgende 60 dagen zijn belangrijk. Jullie zijn er bijna. Dan, zal alles zijn zoals jullie droomden dat het kon zijn. Wij, aan deze kant van het leven, zullen bij jullie zijn om jullie grote prestatie te vieren, herstellen van licht en liefde op planeet Aarde.

Onze liefde betekent zoveel voor ons beiden. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


* Het sheeple effect is het fenomeen waarbij mensen hun kuddedieren-neigingen tonen, zelfs tot het punt waarop zij hun innerlijke intelligentie negeren en tegen beter weten in degenen om hen heen nadoen.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.