Home > Nederlands > Montague Keen, September 18, 2011

September 18, 2011


Gegroet mijn liefste. Dit was een week waarin informatie loskwam die jullie nooit verwacht hadden in jullie leven. De mensen die beweerden dat zij van het Licht waren terwijl ze samenwerkten met de Duistere Entiteiten om de mensheid te overheersen, zijn ontmaskerd. Zij kunnen zich nergens verschuilen. Zij voelen nu de hand van gerechtigheid op hun schouder; zij zullen zich moeten verantwoorden voor hun misdaden. Hun verwijdering van het toneel zal iets langer duren, maar het zal gebeuren, net zo zeker als na de nacht de dag komt. Hun misdaden tegen onschuldige kinderen zijn het moeilijkst om mee om te gaan. Zij preekten liefde, maar bezorgden het meest kwaadaardige overheersingsysteem dat helemaal gebaseerd was op leugens. Hun leugens beheersten alle aspecten van jullie levens. Jullie waren zelfs geprogrammeerd om op een bepaalde leeftijd te overlijden. De vaccinaties waren doorregen met stammen van virussen om ervoor te zorgen dat jullie kanker kregen of andere ernstige ziekten; sommige mensen reageerden anders, maar het zorgde voor de slechte gezondheid die grote winsten zou brengen, evenals jullie ondergang. Alles was een opeenstapeling tegen jullie: besmet voedsel, etc., om jullie van de planeet te verwijderen. Verdrietig genoeg werd jullie geleerd precies die mensen te vertrouwen die jullie aan het vernietigen waren.

Zij voeden zich met jullie angst, zij gedijen daarop. Dit is waarom jullie continu verteld wordt voor wie je angst moet hebben. Het is allemaal heel goed uitgedacht. Zij hebben een lijst van potentiële “vijanden”. Er vinden op dit moment discussies plaats of Project Bluebeam doorgang moet vinden; hun plan om hun eigen ‘ruimteschepen’ te gebruiken om het te laten lijken of buitenaardsen jullie bedreigen. Het interesseert hen niet hoeveel mensen daarbij om het leven komen. Het zal gebruikt worden om zelfs nog meer belasting van jullie te krijgen en nog meer controle op te leggen. Dit is waarom de mensen van het licht, die ontwaakt zijn voor wat er gaande is, zich zouden moeten uitspreken. Verzeker anderen ervan dat dit onderdeel van een enorm bedrog is. Het is allemaal illusie. Zij beginnen in geldnood te komen. Zij draaien de bankschroeven aan van landen om meer en meer te krijgen terwijl zij de controle verliezen over het financiële systeem dat zij vele jaren geleden frauduleus opgezet hebben. Het nieuwe systeem is bijna klaar om onthuld te worden. Dit zal, natuurlijk, een tijdelijke maatregel zijn, totdat geld in zijn geheel kan verdwijnen en jullie weer terugkeren naar een methode van ruil, zoals dat plaatsvond in de oude tijden. Het was zeer succesvol. Het veroorzaakte nooit oorlog of honger. Er was genoeg voor allemaal.

Jullie zullen je bewust worden van grote golven liefde. Jullie weten dat de Cabal niet aan liefde ‘doet’. Zij zullen proberen het te vernietigen, zij kunnen niet omgaan met de goede energie van liefde. Wij hebben het gehad over de drie dagen waarin het het beste is om te slapen, en ons te laten doen wat nodig is om de illusie te verwijderen die jullie nu “leven” noemen. Jullie hoeven niets te vrezen, jullie stappen gewoon uit de gevangenis die jullie onder hun controle hield. De veranderingen die op natuurlijk wijze zullen plaatsvinden op planeet Aarde: de verwijdering via aardbevingen etc. op sommige plaatsen op Aarde, zijn noodzakelijk, omdat die [plaatsen] zo corrupt geworden zijn dat zij niet verlost kunnen worden.

Mensen zullen verwijderd worden in drie golven: de mensen die de Aarde verlaten in de eerste golf hebben hier al in toegestemd; zij zijn ontwikkeld en zullen centra opzetten om de tweede en derde golf mensen te ontvangen. Degenen die op het Aardoppervlak blijven zijn degenen die zo vastzitten in de angst en de overheersing van de Cabal, dat zij blijven om hun slaven te worden. Vele van jullie jonge mensen kozen ervoor op Aarde te zijn in deze tijd om hun pure energie te gebruiken als hulp om anderen voorwaarts te brengen. Een behoorlijk aantal van jullie hebben duizeligheid ervaren, evenals vreemde sensaties in het lichaam die gebruikt worden om jullie DNA te herstellen en jullie te helpen voorbereiden tot volledig bewustzijn. Dit was een voortdurende taak die al lang gaande is, maar de tijd is nu juist om de verschuiving te maken. Ben er alsjeblieft van verzekerd dat je voldoende voedsel hebt opgeslagen zodat tijdens de Overgang, als voorraden niet kunnen worden geleverd of geproduceerd, je genoeg hebt om jezelf te voeden. Water is belangrijk, net als alle basisbehoeften. Kaarsen zijn ook essentieel. Er is absoluut niets om bang voor te zijn, zie het als een groot avontuur. Planeet Aarde gaat door een enorme verandering die iedereen zal verwijderen die niet hier zou moeten zijn. De Aarde zal wederom haar plaats innemen in het universum. Het zal zeer opwindend zijn voor al diegenen die andere planeten bestudeerd hebben, graancirkels, Ufo’s, etc. John Mack is ontzettend opgewonden. Wij hebben hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Als de energie verandert – en dat gebeurt zelfs nu wij schrijven – zullen wij ons kunnen laten zien, hoewel sommigen dit vooruitzicht alarmerend vinden! Wij zijn veel meer onder jullie dan jullie je realiseren. Ik weet dat jij dit weet, mijn liefste, omdat ik doorga mijn aanwezigheid kenbaar te maken aan jou en je gasten – soms tot hun grote verrassing.

Houd de moed erin. Jullie hebben veel om naar uit te kijken. Aan al de landen die zich zorgen maken over het terugbetalen van de schuld die hen is opgelegd: het was een zwendel die nooit had mogen plaatsvinden. Jullie deden geen zaken met eerlijke mensen. Ik zou deze gelegenheid willen aangrijpen om hen te verzekeren dat alle schuld kwijtgescholden zal worden als het nieuwe systeem begint. Jullie hoeven nog maar een paar weken te wachten. Hun dagen zijn geteld. Het is tijd voor hen zich terug te trekken en om alles wat zij oneerlijk van jullie hebben afgenomen terug te geven. Dit is de tijd waarin integere mensen zoals de heer Enda Kenny (Ierland), naar voren moeten treden om de weg te leiden naar eerlijke politiek. Hij wordt zeer bewonderd en gewaardeerd aan beide zijden van het leven. Een man die je kunt vertrouwen. Het herstel van Ierland – haar echte geschiedenis – heeft prioriteit. Alleen dan zal de Mens volledig de gigantische omvang van de misleiding die de hele mensheid aangedaan is begrijpen. Toen ik pas overging naar de Geest en ik alles voor het eerst zag, vroeg ik jou om het oude Ierland te bestuderen. Je kon bijna niet geloven wat je vond. De hele geschiedenis was veranderd vanwege winst en overheersing. Zij geloofden dat zij het bewijs vernietigd hadden. Zij kunnen zich niet verbergen voor de Geest. Wij kunnen overal bij, wij kunnen niet gemuilkorfd worden.

Neem alsjeblieft de tijd om voor jezelf te zorgen, voor mij. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.