Home > Nederlands > Montague Keen, July 10, 2011

July 10, 2011


Veronica, mijn liefste, het is tijd dat elke mens elke ochtend om 09.30 verbinding maakt met David Icke. AWAKENING THE WORLD [DE WERELD WAKKER MAKEN], de wereldwijde verbinding van harten en geesten, die liefde en vrede zenden naar het collectieve energieveld, zal de corrupte mensen ontmaskeren en verwijderen uit de macht.

Jij, mijn liefste, hebt een heilige plaats. Het is tijd om er gebruik van te maken. Wij vertelden jou in een seance dat David [jullie] de weg zou leiden uit het duister naar het licht. Hierdoor, zullen jullie bloeien tot jullie de Lichtwezens worden die jullie werkelijk zijn. In een wereld van liefde, zullen de mensen zonder ziel niet kunnen functioneren. Zij kunnen hun vorm niet behouden als zij omringd worden door liefde.

De corrupte mensen zullen niet vrijwillig hun machtsposities opgeven. Ben voorbereid op valse, in scène gezette gebeurtenissen, zoals Project Blue Beam [Project Blauwe Lichtbundel]. De duisteren zullen beelden projecteren van Christus of de Maagd Maria, etc., om angst te creëren en op die manier de controle te behouden. Denk eraan dat zij alles kunnen uitzenden wat ze maar willen naar de argeloze mensen, en het voordoen alsof dit de vervulling van de oude profetieën is.

Trap niet in deze leugen! Religieuze fanatici zullen dit gebruiken om hun controle over mensenlevens te vergroten. Elke vorm van controle over de geest zal gebruikt worden om jullie onwetend te houden. Chips zijn ingebracht in mensen om de massa onder controle te houden. Dit soort kwaad gaat ver voorbij de verbeeldingskracht van de algemene bevolking. Jullie kwamen op Aarde om deze verandering plaats te laten vinden. De snelheid waarmee jullie dit doen, hangt af van jullie connectie met de liefdesverbinding.

Wij vestigden jouw aandacht op de connectie tussen Ierland en Egypte, de Roomse Kerk wil niet dat jullie hiervan weten. Die verbinding is weer versterkt door de resultaten van de raciale afkomst in het DNA van de farao Tutankhamun, die 99% West-Europees is; 99,6% gelijk met de R1b Haplogroep. De hoogste concentratie hiervan bestaat in Ierland. Jij kent Nefertiti’s connectie met Ierland, en ook haar familieconnectie met Jezus. De waarheid is er; die is alleen maar verborgen voor jullie door degenen die jullie dienen. Ierland vertegenwoordigde het centrum van het Universum en haar 4 kardinale richtingen, voordat de aanval op de Ierse religie, de Moederkerk van Liefde, plaatsvond. Stel je voor wat een andere wereld het zou zijn als de beslissing om haar te vernietigen – die genomen werd op de bijeenkomst in Nicosia – niet genomen was. Het rijk van terreur dat tot op de dag van vandaag voortduurt, moet voor altijd eindigen.

Hoe weinig weten jullie van de wereld waarin jullie leven. Ik was zo bezig met mijn onderzoek tijdens mijn laatste leven op Aarde, dat ik de corruptie niet zag, hoewel ik wist dat zo veel van wat wij moesten accepteren helemaal nergens op sloeg. Er is altijd veel waarvan je instinctief weet dat het twijfelachtig is, maar je neemt de tijd niet om het te onderzoeken. De meest kwaadaardige organisaties in de geschiedenis opereren nog steeds in jullie wereld en vechten om de controle te behouden. De meerderheid van de mensen zou geschokt zijn als ze wisten hoe deze duistere individuen zijn. Maar hun bewind eindigt.

Het is moeilijk om te gaan met de onthullingen die uit alle richtingen binnenstromen. Het is ook ongelofelijk opwindend. Er zijn zo veel wezens van andere planeten, helemaal klaar om op Aarde te arriveren en jullie te ondersteunen bij jullie worsteling voor de waarheid, liefde en licht. Hun gigantische ruimteschepen hebben de technologie om jullie te hulp te komen. Schrik niet als je hen in de lucht ziet. Jullie zijn allemaal onderdeel van één grote familie van wie jullie, op Aarde, zijn gescheiden. Deze kennis is voor jullie verborgen gehouden. Niets kan veranderen wat er staat te gebeuren, de oude manier van leven zal voor altijd voorbij zijn. Ben aandachtig voor hen die nog niet geaccepteerd hebben wat er gebeurd, omdat het alarmerend voor hen kan zijn. Denk een moment aan hoe het zal voelen als de waarheid bekend is over religies, regeringen en jullie geschiedenis. Velen zullen problemen hebben in het omgaan met het feit dat alle oorlogen IN SCÈNE GEZET zijn; dat jullie geliefden nodeloos overleden. Maar de moordmachine zal overbodig worden; iedereen zal leven in vrede. Degenen die weigeren de corruptie op te geven zullen “vernietigd” worden.

De beheersing van voedsel, water en de lucht die jullie inademen, zal gestopt worden. Er is genoeg voor de hele mensheid. Speciale centra zullen beschikbaar zijn voor degenen die hulp nodig hebben zich aan te passen. De technologie die beschikbaar zal komen voor jullie, zal jullie levens van de ene dag op de andere veranderen. Communicatie met de Geest zal de norm zijn; niet iets om over te bekvechten of neerbuigend over te doen door degenen van wie het niveau van bewustzijn zo laag is dat zij de mogelijkheden hiervan niet kunnen bevatten.

Laat het doel van jullie leven zijn het brengen van liefde en licht voor en naar de hele mensheid.

Woede voedt alleen het negatieve: het geeft macht aan de corrupte mensen en is hun levensadem. Het schaadt degenen die boos zijn. Het is een extreem verwoestende emotie. Dus willen de duisteren dat jullie boos zijn. Zij voeden zich ermee.

Communiceer met elkaar. Ga terug naar de dagen waarin families echt met elkaar spraken en gezamenlijke herinneringen ophaalden. Zij ontdekten wie zij waren. Het gevoel van veiligheid dat zulke bijeenkomsten geeft is onbetaalbaar en het gelach is therapeutisch. Bereid je voor om opnieuw onderdeel van het Universum te worden.

Je bent moe mijn liefste. Bereid je voor op het omgaan met alle noodzakelijke veranderingen zodat de Overgang kan plaatsvinden. Ik omring je met liefde. Jouw aanbiddende, Monty.

WIJSHEID IS WETEN HOE WEINIG WIJ WETEN
Socrates


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.