Home > Nederlands > Montague Keen, 8 juli 2018

Montague Keen, 8 juli 2018

Hoewel er nu veel aan het licht komt, zal het jaren duren voordat jullie het complete plaatje van de poging tot overname van de aarde zullen begrijpen. Probeer te ontdekken wat er elke dag wordt blootgesteld, zodat jullie zo snel mogelijk een volledig beeld krijgen. Pas dan, en alleen dan, zullen jullie begrijpen wat er moet worden gedaan en hoe jullie het moeten doen. Jullie moeten de volledige feiten hebben voordat jullie actie ondernemen. Jullie zullen geschokt zijn om te zien wat jullie als waarheid hebben aanvaard, wat totale leugens blijken te zijn. Ze zette zichzelf neer als "de geleerden" die hun waarheid met jou deelden, terwijl het tegenovergestelde de waarheid was. Geen enkele religie heeft jullie ooit de waarheid verteld. Ze willen jullie allemaal bedriegen, slaven van jullie maken en helaas zijn velen van jullie nog steeds onder hun controle. Er is moed voor nodig om toe te geven dat je ongelijk had.

Jullie willen je leven leven volgens God's Wil, de God van liefde, niet van hellevuur en verdoemenis, zoals velen van jullie werd verteld. Wanneer mensen van die overtuiging terugkeren naar het hiernamaals, kost het hen tijd om de waarheid onder ogen te zien. Ze schamen zich omdat ze de Controle over het Verstand als waarheid hebben aanvaard. Het boeddhisme is verreweg de enige religie die het goed heeft. Bevrijd jezelf zodat je de volledige waarheid kunt verkennen van wie je bent en waarom je op dit moment op aarde bent.

Jullie, mijn vrienden, zijn degenen die werden uitgekozen om alles wat zwart en corrupt is in jullie wereld te verwijderen. Ze weten dat ze de strijd om de Aarde verloren hebben, maar toch klampen ze zich vast aan de weinige macht die ze nog hebben. Zonder jullie als hun slaven, zijn ze niets. Geld alleen zal hen niet redden en dat is alles wat ze hebben. Ze zullen gedwongen worden om hun zonden tegenover de mensheid onder ogen te zien, die hen eerlijk zullen veroordelen.

Deze maand juli zal er veel informatie naar voren komen die tot nu toe verborgen was. Mijn lieve vrouw was vanmorgen geschokt om te vernemen in hoeverre de Cabal controle over jullie had. Elk aspect van jullie leven is toegedekt. Zelfs in de sportwereld, waar jullie geloven dat de beste man of het beste team wint, zien we dat ook dat vooraf door hen is besloten. Ze laten nooit iets aan het toeval over. Ze controleren alles; veel meer dan jullie ooit hadden gedacht.

De verandering kan niet plaatsvinden voordat jullie regeringen stoppen met het gebruik van chemtrails om de mensheid en de gewassen waarvan jullie afhankelijk zijn om te overleven te vernietigen. Jullie mogen niet worden gedwongen om jullie dierbare kinderen te laten vaccineren. Geneesmiddelen die jullie uiteindelijk doden, moeten uit de handel worden genomen. De volledige omvang van het Satanisch Ritueel, Misbruik en moorden moet worden ontmaskerd en verboden. Respect voor mannen, vrouwen en kinderen moet de norm zijn. Dit is ons doel en we zijn van plan het te bereiken. Beide kanten van het leven werken eraan. We zullen slagen.

De controle van de cabal loopt snel ten einde. Ze hadden dit nooit verwacht, dus ze zijn ze er ook niet op voorbereid. Hun lakeien in regeringen over de hele wereld bevinden zich in de problemen. Ze worden niet meer geloofd. Ze worden blootgesteld en moeten de woede onder ogen zien van de mensen wier levens ze graag uitbuiten. De heer Trump bezoekt deze week Engeland. Hij is hier slechts om één reden: hij is van plan Engeland te confronteren en te vragen om de terugkeer van alles wat uit het Oosten is gestolen. Hij wil geen pracht en praal. Hij heeft het respect van iedereen die de waarheid zoekt. Jammer van degenen in Engeland die erop uit waren hem niet te respecteren. Ze tonen hun eigen onwetendheid. Beide kanten van het leven wensen hem veel succes. Politiek is een vies spel. Trump is geen politicus, dus is hij vrij om zijn geweten te volgen. Dit is de reden waarom er zo veel moeite wordt gedaan om hem van zijn functie te verwijderen. De cabal is als versteend door hem omdat ze hem niet kunnen beheersen. Nooit in de geschiedenis van jullie wereld is er zo'n inspanning geweest om een president te verwijderen.

Wees voorbereid en wees op je hoede, want de zaken gaan nu snel. Banken sluiten en dit zal veel mensen laten stranden zonder de noodzakelijkheden van het leven. De overschakeling duurt ongeveer drie weken. De corrupten en hun helpers worden verwijderd omdat ze niet verder kunnen gaan. Ze werden een deel van de Cabal vanwege het werk dat ze voor hen deden. Het maakte ze belangrijk, maar ze zullen er een zeer hoge prijs voor betalen.

Mijn vrouw heeft het heel moeilijk. De Cabal voorkomt dat ze slaapt door zwarte wolken te gebruiken die haar 's nachts bombarderen. Haar ziekte veroorzaakt bezorgdheid. Dit komt door de cabal. Wat velen van jullie niet begrijpen, is dat Veronica en twee anderen bestemd waren om naar Ierland te gaan. Een van die mensen, Dave, werd door de Cabal in de VS gevangen gezet op valse aanklachten. De dame is ontvoerd en wordt bewaakt. Ze mag met niemand praten. De missie in Ierland kan niet worden voltooid voordat de drie mensen in kwestie bij elkaar zijn. Wij, aan deze kant van het leven, doen ons uiterste best dit mogelijk te maken. Geloof de leugens die door de Cabal worden gepromoot niet. Als jullie enig idee hadden van wat deze drie mensen doormaken om hun missie te voltooien, zouden jullie niet zo snel kritiek hebben. De Cabal is meedogenloos in zijn wanhoop om de controle te behouden.

Mijn liefste, jou worsteling om door deze donkere dagen heen te komen, zodat je je missie kunt voltooien voordat je de aarde verlaat, is lovenswaardig. Jullie drie zijn je volledig bewust van het belang ervan en zullen het niet opgeven. Het heeft lef nodig om niet op te geven. SS probeerde de dame te bereiken en werd bedreigd. RT probeerde het met hetzelfde resultaat. De Cabal is vastbesloten om de missie te stoppen. Ik ben zo trots op je, liefje.

Voor altijd, je aanbidden, Monty.

Bericht van Dave

Dave heeft me gevraagd iedereen te bedanken die hem vriendelijk brieven, kaarten en boeken heeft gestuurd. Het is belangrijk voor hem om te weten dat hij niet vergeten is. We moeten allemaal bidden dat gerechtigheid zal zegevieren.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!