Home > Nederlands > Montague Keen, 7 december 2014

Montague Keen, 7 december 2014

Jullie komen iedere dag dichter bij jullie doel, omdat de corrupten en hun corrupte praktijken ontmaskerd worden. Er bestaat nu geen twijfel meer over wie de mensheid in slavernij heeft gehouden. Ze doen hun uiterste best jullie te misleiden zodat jullie ze blijven dienen. De macht die ze bezitten hebben ze van jullie afgenomen.

Jullie staan op een kruispunt. Jullie moeten kiezen: slavernij of vrijheid? Ze zien jullie als “Nutteloze Opvreters” (Henry Kissinger). Ze verachten jullie; voor hen bestaan jullie alleen om hen te dienen. Alles dat ze hebben, hebben ze van jullie afgenomen en jullie stonden hen toe dat te doen.

De ontwaakte Ieren gaan op 10 December de straat op. Luister naar hun oproep, het komt recht uit hun hart…

Op 10 December zal Ierland Opstaan

Ieder land op jullie wereld zal het Ierse voorbeeld volgen. Een ieder die ontwaakt is zou in gedachten bij de Ieren moeten zijn als ze voorgaan in een mars om de mensheid uit de onderdrukking te leiden. Op 10 December zou de mensheid moeten LOPEN ALS EEN om de verwijdering van al het corrupte te eisen. Dit is de eerste stap waarop jullie hebben gewacht. Ierland zal de weg bereiden.

Het zou mooi zijn geweest als we het Ierse Centrum tot onze beschikking hadden gehad maar dankzij valse beschuldigingen en opzettelijke obstructie was er niet voldoende geld beschikbaar. Dus zullen we een ander geschikt gebouw proberen te vinden. Houd alsjeblieft samen met ons vol, want we zullen slagen: dit is te belangrijk om te laten gaan.

Het genetisch netwerk roept iedereen op Aarde die zonder ziel is op zich voor te bereiden om samen te komen en daarna te vertrekken. Als ze blijven zien ze uitsterven tegemoet. Ze kunnen niet alles dat ze op Aarde vergaard hebben met zich meenemen: dus hun rijkdommen zullen achterblijven. Jullie hebben het bijna toegestaan dat ze de Aarde compleet overnamen en ze gebruikten elke methode die je je maar kunt voorstellen om jullie ontwaken te verhinderen. Mensen werden op een brute manier gebruikt om valse informatie te verstrekken over dat alles goed was. Sommigen zeiden zelfs dat een ruimteschip zou komen om jullie mee te nemen naar het licht. Maar NEE: DIT IS NIET WAAR.

Onthoud, jullie onderdrukkers hebben technologie die jullie onbekend is. Ze kunnen de geest binnendrinken van degenen die ze denken te kunnen gebruiken. Ze willen van je af, omdat ze alleen ziellozen willen als bewoners van de Aarde. De belasting die jullie betalen wordt gebruikt om het gif in jullie water te betalen, het gif in jullie voedsel, en het gif in de lucht die jullie inademen. Daarna VERMOORDEN ze jullie met vaccinaties en medicatie als jullie ziek worden van al hun gifstoffen. Jullie moeten ontwaken en je dit realiseren. Jullie betalen hen om de mensheid te vernietigen zodat ze jullie planeet kunnen overnemen.

De strijd om Planeet Aarde heeft een kritieke fase bereikt. Jullie moeten een standpunt innemen. De Schepper zal er voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid bij betrokken zijn. Er zijn er op Aarde die jullie steun nodig hebben. Vergeet ras of geloofsovertuiging, de mensheid moet als een geheel overleven. We kunnen jullie niet alle details vertellen, omdat dat Veronica en degenen die haar helpen kwetsbaar maken voor aanvallen. Ze heeft al genoeg aanvallen moeten doorstaan.

Hun verwijdering was gepland. De juiste mensen waren daarvoor nodig om naar de Aarde terug te keren, met open minds wat betreft de vernietiging en overname van Planeet Aarde. Op dit moment zijn er mensen op Aarde die zich nog niet op deze manier hebben laten zien. Als ze dat doen, zullen ze jullie laten zien wie ze zijn en jullie zullen daar niet over twijfelen. Alles zal gebeuren op het juiste moment. Wij, in de Geestenwereld, doen onze uiterste best om jullie te helpen aan jullie onderdrukkers te ontkomen. Daarna helpen we jullie een wereld zonder conflict te creëren. Een wereld waar mentale voorstelling de norm wordt, zoals hier. Jullie moeten een hoop leren. Zodra jullie uit het controlesysteem komen en je realiseren dat jullie wezens van Licht zijn, zullen jullie zien dat jullie veel meer kunnen dan jullie je nu voor kunnen stellen. Het zal voor jullie opwindend zijn te ervaren wie jullie zijn.

Kijk naar de toekomst. Jullie zullen het huidige leven met al haar noodlot, somberheid en controle snel vergeten. Wanneer het controlenetwerk is opgeheven, zal de Aarde terugkeren naar de prachtige planeet die ze was voordat ze werd overgenomen.

De mensen beginnen degenen die niet menselijk zijn te herkennen: zij die ogenschijnlijk menselijk zijn, zij die zonder ziel of enige vorm van empathie zijn, en degenen die zonder blikken of blozen duizenden mensen kunnen vermoorden. Jullie maken dit keer op keer mee. De ANGST die dit oproept is de zuurstof die zij NODIG hebben omdat ze leven van het verspillen van menselijk bloed. De mensheid voorziet in deze behoefte zonder te begrijpen dat ze haar eigen soort vermoordt. Denk goed na voordat je toestemt in het dragen van een uniform. Kijk eerlijk naar wat er van jullie wordt verlangd. Je zult worden gevraagd je medemens te onderdrukken of te elimineren. Wil je het vuile werk van de Cabal opknappen? Zij voeren NOOIT oorlog, aangezien jullie dat voor ze doen!

Degenen die de macht hebben zijn daar alleen maar omdat jullie, de mensen, ze daar geplaatst hebben. JULLIE zijn er verantwoordelijk voor dat ze de macht hebben gekregen. Jullie worden voor de gek gehouden door partijtrouw etc. Jullie moeten leren jezelf als menselijke wezens te beschouwen; jullie trouw zou aan de mensheid moeten zijn, niet aan ras of geloofsovertuiging. Jullie zijn op de wereld gekomen zonder labels en JULLIE ZIJN VRIJ OM JE EIGEN BESLISSINGEN TE NEMEN. Labels werden jullie opgeplakt en dom genoeg accepteren jullie die. Maar jullie zijn altijd in staat om je te bevrijden en voor jezelf te denken en te beslissen hoe je je ervaring van het leven op Aarde wilt beleven.

Dit is een tijd van grote verandering. Speel een positieve rol in deze verandering. Je toekomst hangt af van de beslissingen die je nu neemt. Laat de liefde voor de mensheid je gids zijn.

Zend liefde en licht naar de Ieren, aangezien ze op 10 december vreedzaam gaan proberen de controle over hun land over te nemen. Gebruik WOORDEN, geen kogels. Het is te doen. Het is tijd voor actie.

Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten.

Dit is een moeilijke tijd voor je, mijn lief. Ik ben altijd aan je zijde.

Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl